Duben 2012 //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11530
28.5.12 17:14
@Sasanka30 píše:
To je fakt fofr, to si nikdy nespleteš se svym :mrgreen: :mrgreen:

Našla jsem teď na youtube video, kde se paní dozvěděla,že čeká dvě miminka :mrgreen: málem jí piclo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8660
28.5.12 17:22
@anastazia6 píše:
Ja jsem v 8 tydnu a srdicko by melo tlouct kolem 140 za minutu. Ja si dam prsty na krcni tepnu a pak hledam srdicko a kdyz slysim svoje hned to takto poznam. Na mimco si nejmene tyden pockam nez ho uslysim. Nekde jsem cetla ze to zenska slysela uz v 7 tydnu ale zda se me to brzy.

Já jsem to zkusila v 10+3 a slyším :srdce: i když jsem si samozřejmě od toho nic neslibovala, ale není úplně sranda ho najít :lol: Buší ale krásně rychle a fakt je perfektně slyšet i když je to teprve taková malá fazolka…zase jsem se dneska „odměnila“ po splašeném dni tím, že jsem chviličku poslouchala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
28.5.12 17:35
@mamka snažilka píše:
Ty jo :lol:

A takhle to fakt je 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
28.5.12 17:36
@mamka snažilka píše:
Našla jsem teď na youtube video, kde se paní dozvěděla,že čeká dvě miminka :mrgreen: málem jí piclo.

nekecej, kde? :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
28.5.12 17:37
@lucillee píše:
Já jsem to zkusila v 10+3 a slyším :srdce: i když jsem si samozřejmě od toho nic neslibovala, ale není úplně sranda ho najít :lol: Buší ale krásně rychle a fakt je perfektně slyšet i když je to teprve taková malá fazolka…zase jsem se dneska „odměnila“ po splašeném dni tím, že jsem chviličku poslouchala…

Někdo ho slyší dřív, ale to už musí být :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8660
28.5.12 17:43
@Sasanka30 píše:
Někdo ho slyší dřív, ale to už musí být :dance:

Fakt jsem to nemohla vydržet a vyzkoušela bez velkých očekávání…na netu píšou od 12tt a na krabičce dokonce od 14tt (asi nechtěj mamky strašit tím, že nic neuslyší :) ), ale opravdu mi to funguje jen na jednom místečku…ale můj den je pak o maličko krásnější když ho slyším… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
28.5.12 17:46
@lucillee píše:
Fakt jsem to nemohla vydržet a vyzkoušela bez velkých očekávání…na netu píšou od 12tt a na krabičce dokonce od 14tt (asi nechtěj mamky strašit tím, že nic neuslyší :) ), ale opravdu mi to funguje jen na jednom místečku…ale můj den je pak o maličko krásnější když ho slyším… :srdce:

Já to taky slyším na jednom místě :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8660
28.5.12 17:51
@Sasanka30 píše:
Já to taky slyším na jednom místě :dance: :dance:

já to mám naštěstí přesně uprostřed břicha :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
28.5.12 17:52
@lucillee píše:

Já to zkusím asi příští týden, moc se těším ale mám strach, že si ty zvuky s něčím spletu třeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
28.5.12 17:53
@lucillee píše:
Fakt jsem to nemohla vydržet a vyzkoušela bez velkých očekávání…na netu píšou od 12tt a na krabičce dokonce od 14tt (asi nechtěj mamky strašit tím, že nic neuslyší :) ), ale opravdu mi to funguje jen na jednom místečku…ale můj den je pak o maličko krásnější když ho slyším… :srdce:

To věřím :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
28.5.12 17:54
@mamka snažilka píše:
Já to zkusím asi příští týden, moc se těším ale mám strach, že si ty zvuky s něčím spletu třeba.

Opravdu si to nespleteš, tohle je opravdu jedninečný, sama si to slyšela…napřed si poslechni svoje srdíčko a pak opatrně v podbřišku hledej a najdeš, uvidiš :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
28.5.12 17:57
@Sasanka30 píše:
Opravdu si to nespleteš, tohle je opravdu jedninečný, sama si to slyšela…napřed si poslechni svoje srdíčko a pak opatrně v podbřišku hledej a najdeš, uvidiš :hug:

Moc se těším :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
28.5.12 17:58

A jak to máte s chutěma holky? Já ted dopekla slaný strůdl a už se na něj moc těším :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
28.5.12 18:18
@mamka snažilka píše:
Moc se těším :dance:

Máš na co :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
28.5.12 18:19
@mamka snažilka píše:
A jak to máte s chutěma holky? Já ted dopekla slaný strůdl a už se na něj moc těším :lol:

Tak já mam už naštěstí ted docela klid a doufám, že se mi to nevrátí, byla jsem nehoráznej žravec, chutě šílený, nedalo se s tim nic dělat :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí