Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Dafii píše:
tak ja teda chute nemam zadne, ale hlad mam neustale…porad musis neco jist, si pripadam jako popelniceresp. chodici slon..
Já měla hlavně i chutě skrz to, že jsem sekla s kouřením, bylo to šílený ![]()
@Janinka1983 píše:
@Sasanka30 @Dajdula Děkuju za uklidněníJá jsem právě koukala, že bych měla touto dobou MS, tak právě pořád chodím koukat, jestli nepřijde
Já se snažím nekontrolovat, ale prostě to bolí a nejde dělat, že to necítím
A co se chutí týká, taky moc nemám a navíc mě trápí odpolední nevolnosti, nebo spíš strašne nafouklé břicho a žaludek, přijde mi, že všechno, co sním, ve mně nabobtná a leží mi to v žaludku stráááášně dlouho. A ve střevech ještě dýl, mám šílenou zácpu a tudíž břicho jak v pátém měsíci, a to jsem ve druhém
Ale jinak si těhotenství užívám
To nafouklé bříško časem odejde a začne se Ti dělat těhotenské ![]()
Se zácpou bojuju doted a myslim si, že bojovat budu, nikdy jsem na to netrpěla, právě naopak, tak mě to dusí
![]()
Jo a s tím, že se Ti to odešle dvakrát, z toho si nic nedělej, to asi blbne jim, mě to občas udělá taky..
@Janinka1983
Mě pomáhalo mít nohy v teple. Břicho mě víc bolelo, když jsem měla studený nohy, takže jsem si je dala do lavoru s poměrně teplou vodou, pak zabalila do teplých ponožek a do deky a břicho trochu povolilo. Třeba ti to taky pomůže ![]()
@Sasanka30 No u nás přestal kouřit manžel (před týdnem, když viděl na UTZ miminko) a teď právě pořád jí a mně to nedá si taky nedat, jenže to jsou samý chleby se salámem a sušenky a čokolády
A pak mi je večer z toho všeho
Kolem sedmé zbaštil talíř polívky s chlebem a pak ještě jsem mu dělala 2 krajíce s vysočinou a před chvílí se mě ptal, kdy bude večeře
No snad ho to žraní brzo přejde, jinak mu poroste břicho rychleji, než mně ![]()
@Dajdula Vyzkouším, děkuji
Já trpím na zmrzlý nohy, tak třeba mi to fakt pomůže.
@Janinka1983 píše:
@Sasanka30 No u nás přestal kouřit manžel (před týdnem, když viděl na UTZ miminko) a teď právě pořád jí a mně to nedá si taky nedat, jenže to jsou samý chleby se salámem a sušenky a čokoládyA pak mi je večer z toho všeho
Kolem sedmé zbaštil talíř polívky s chlebem a pak ještě jsem mu dělala 2 krajíce s vysočinou a před chvílí se mě ptal, kdy bude večeře
No snad ho to žraní brzo přejde, jinak mu poroste břicho rychleji, než mně
No mě to ještě tak extra nepřešlo
![]()
@Janinka1983 píše:
@Sasanka30 Nestraš, že takhle bude žrát několik měsíců!!!!![]()
No strašit nechci, ale já se ládovala tři určitě
ale to určitě nebylo jen skrz kouření, ale vim, že to to hodně zpusobilo ![]()
@mamka snažilka Ahoj ty jsi už na nemocenský? Já se chystám taky,pracuju venku a někdy tahám i težší věci.Sluníčko mě nedělá celý den dobře,když paří a bude to horší.Doktor mě chtěl nechat hned,díky mému věku,ale já to chtěla ještě zkusit.Chtěla jsem svobodu ![]()
Ty vycházky,jsou na prt ![]()
@mamka snažilka píše:
Já to zkusím asi příští týden, moc se těším ale mám strach, že si ty zvuky s něčím spletu třeba.
Ten zvuk si rozhodně nespleteš, je to krásné, pravidelné…je tam plno zvuků
třeba i když jsi po jídle, ale tenhle je nezaměnitelný!
Mě má přijít angelsounds zítra , už se nemůžu dočkat až ho vyzkouším, manžel rdíčko ještě neslyšel tak ten je na to natěšenej jak malé děcko ![]()
ahoj holky preji vam vsem hezky pohodovy den, at to brzy utece a mame uspesne kontroly za sebou:) ![]()
Ahojky:-) já mám to samé taky už jsem to nevydržela a mám slabou // a MS má dorazit v pátek ![]()
@Janina88 píše:
Mě má přijít angelsounds zítra , už se nemůžu dočkat až ho vyzkouším, manžel rdíčko ještě neslyšel tak ten je na to natěšenej jak malé děcko
Mě dorazil včera a hned jsme ho vyzkoušeli, chvilku to trvalo než se nám
podařilo najít a museli jsme dát hlasitost na maximum, ale slyšeli jsme ho a bylo to úžasný
a fakt se to nedá s ničím splést ![]()
@Sasanka30 píše:
Já měla hlavně i chutě skrz to, že jsem sekla s kouřením, bylo to šílený
Tak to já přestala kouřit fakt vtipně (nekouřila jsem tak moc, ale spíš občas v beru nebo doma jsem měla zašitou krabičku pro případ stresu), ještě jsem nevěděla, že jsem těhotná, pár dní před vynechanou MS a hrozně mě vytočil šéf po telefonu, jdu na cígo a tak se mi zamotala hlava a zvedl žaludek, že jsem to nikdy nezažila, hned jsem típla a od té doby mi to dost smrdí a chuť jsem neměla ani jednou ![]()