Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@theresque píše:
Mě dorazil včera a hned jsme ho vyzkoušeli, chvilku to trvalo než se námpodařilo najít a museli jsme dát hlasitost na maximum, ale slyšeli jsme ho a bylo to úžasný
a fakt se to nedá s ničím splést
Tak že bych to dnes taky zkusila?
Jsem 10+0.
Holky beru už dlouho utrogestan,ale dnes jsem poprvé objevila na vložce žlutý výtok. Ničím nezapáchá. Máte ho také některá?
@theresque píše:
@mamka snažilka svatba je ale přece jen svatba a to se nechá oblomit určitě i gyndař![]()
Já doufám ![]()
@mamka snažilka píše:
Holky beru už dlouho utrogestan,ale dnes jsem poprvé objevila na vložce žlutý výtok. Ničím nezapáchá. Máte ho také některá?
angelsounds zkusit mužeš, třeba už něco uslyšíš ![]()
já ho mám poslední měsíc furt ![]()
@Sasanka30 píše:
angelsounds zkusit mužeš, třeba už něco uslyšíš
já ho mám poslední měsíc furt
Já měla vždy taky,ale spíš čirý a ted mění barvu. No ale kvasinky to nejsou,to bych poznala,tak to tak má asi být.
Já mám výtok od začátku těhotenství, a prý je to naprosto normální, někdy je úplně čirý jindy nažloutlý a někdy plně bílí, nezapáchá a nesvědí, takže si nemusíš strachovat
![]()
@Janina88 píše:
Já mám výtok od začátku těhotenství, a prý je to naprosto normální, někdy je úplně čirý jindy nažloutlý a někdy plně bílí, nezapáchá a nesvědí, takže si nemusíš strachovat![]()
Ok, tak děkuju
![]()
@mamka snažilka určitě ho vyzkoušej, ale chce to hledat pomalu místečko po místečku a mít to hodně zesílený, poprvé jsem si to dala tak na běžnou hlasitost, svoje
jsem slyšela dobře a dost nahlas, ale o malinkaté
jsem nemohla najít,až když jsem to dala na max ![]()
@mamka snažilka píše:
JJ já taky, beru duphaston (to je něco podobného) a taky se u mě tento týden objevil…
@MonikaL
No bublá jak se to vezme a to jako posloucháš nebo to jen cejtíš?
@MonikaL píše:
@Janina88 ne ne to cítímasi střeva
to jsou určitě střeva, až budou pohyby, to hned poznáš a tápat nebudeš ![]()
@theresque píše:
JJ já taky, beru duphaston (to je něco podobného) a taky se u mě tento týden objevil…
Já beru obojí ![]()