Duben 2012 //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11530
29.5.12 17:37

Holky poslouchali jsme dnes poprvé srdíčko malého a slyšeli jsme srdíčka dvě. :mrgreen: Je možné,aby to bylo i mé srdíčko? Jedno je slyšet na levé straně a druhé na pravé. Jedno má dvojnásobnou rychlost normálního tepu a to druhé je trochu pomalejší. Každopádně at tak nebo tak jsem strašně šťastná, že jsem ho slyšela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
29.5.12 18:24

Ahoj holky, dnes mi přišel Angelsounds, tak jsem ho vyzkoušela, docela dlouho jsem srdíčko hledala, ale taky se nakonec zadařilo a srdíčko bylo slyšet. Manžel říkal, že si to chce taky poslechnout, jakmile příjde z práce, tak doufám, že už ho najdu rychleji. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
29.5.12 18:26
@Matysska píše:
Ahoj holky, dnes mi přišel Angelsounds, tak jsem ho vyzkoušela, docela dlouho jsem srdíčko hledala, ale taky se nakonec zadařilo a srdíčko bylo slyšet. Manžel říkal, že si to chce taky poslechnout, jakmile příjde z práce, tak doufám, že už ho najdu rychleji. :)

Nepoužívej to zas tak často, určitě ne nekolikrát denně, mimčo to ruší a hlavně ne když je ještě tak malý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
29.5.12 18:27
@Matysska píše:
Ahoj holky, dnes mi přišel Angelsounds, tak jsem ho vyzkoušela, docela dlouho jsem srdíčko hledala, ale taky se nakonec zadařilo a srdíčko bylo slyšet. Manžel říkal, že si to chce taky poslechnout, jakmile příjde z práce, tak doufám, že už ho najdu rychleji. :)

Naše miminko napravo v oblasti vaječníku, stejně to jde vidět i na utz. Jinak jsou to přesně tyto zvuky:

http://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
29.5.12 18:30
@Sasanka30 píše:
Nepoužívej to zas tak často, určitě ne nekolikrát denně, mimčo to ruší a hlavně ne když je ještě tak malý…

Já zase počkám, příští týden mám kontrolu a to už vydržím :pankac: ale nebudu lhát, že jsem ho dnes použila dvakrát ale jen chvilinku. taky to nechci pokoušet. I když se škodlivost neprokázala a přirovnává se to ke klasickému ultrazvuku možná ještě o slabších vlnách, člověk je tak nějak nejistý, když to na tom břížku má. Takže bych to shrnula tak, že jsem šťastná, že jsem srdíčko dnes slyšela, ale zase vš rozumně a smírou a nechat miminko odpočívat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
29.5.12 18:33
@mamka snažilka píše:
Já zase počkám, příští týden mám kontrolu a to už vydržím :pankac: ale nebudu lhát, že jsem ho dnes použila dvakrát ale jen chvilinku. taky to nechci pokoušet. I když se škodlivost neprokázala a přirovnává se to ke klasickému ultrazvuku možná ještě o slabších vlnách, člověk je tak nějak nejistý, když to na tom břížku má. Takže bych to shrnula tak, že jsem šťastná, že jsem srdíčko dnes slyšela, ale zase vš rozumně a smírou a nechat miminko odpočívat ;)

Přesně tak..jo když si ho poslechneš chvilinku, ale ona ho tam dobu hledala a hlavně mimčo neni ještě vyvinuté, proto to je nejlepší až od 12tt jak píšou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
29.5.12 18:35

@Sasanka30 @mamka snažilka

Takže to už raději dnes podruhé nemám riskovat? Samozřejmě jsem rozhodnutá, že jej nechci používat denně, nechci malé rušit.

@mamka snažilka jojo, nějak podobně to znělo :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
29.5.12 18:37
@Matysska píše:
@Sasanka30 @mamka snažilka

Takže to už raději dnes podruhé nemám riskovat? Samozřejmě jsem rozhodnutá, že jej nechci používat denně, nechci malé rušit.

@mamka snažilka jojo, nějak podobně to znělo :srdce:

no pokud už víš, kde mimčo to srdíčko má, tak mu to poslechnout dej, ale opravdu na pár sekund… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
29.5.12 21:32

Ahoj holky! Zítra máme den D, jdeme na ten geneticky screening. Udělají mi vsev jednom dni- takže rano na krev a ve dvanáct na utz, pak vse vyhodnotí a dostanu vyjádření. Tak věřím, ze to bude ok.
Navíc jsem o víkendu děsně prochladla, chytla mne zada a udělal se mi opar :evil: naštěstí jimi docela trpím, takže se pro mimi nic neděje. Ale štve mne to :zed:
Jo a předevčírem jsem se v jednu v noci vzbudila hlady 8o já, která " predtim" nemusela třeba cely den jist :roll: normálně jsem vylagrovala lednicku a šla zase spat :mrgreen: Parada :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
616
29.5.12 22:32

@Pupo …vylagrovala ledničku… :mrgreen: :lol: to je dobrý :)to se mi ještě nestalo :lol: zatím jsem v té fázi že na nic moc nemám chut ani přes den :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
616
29.5.12 22:33
@mamka snažilka píše:
Holky poslouchali jsme dnes poprvé srdíčko malého a slyšeli jsme srdíčka dvě. :mrgreen: Je možné,aby to bylo i mé srdíčko? Jedno je slyšet na levé straně a druhé na pravé. Jedno má dvojnásobnou rychlost normálního tepu a to druhé je trochu pomalejší. Každopádně at tak nebo tak jsem strašně šťastná, že jsem ho slyšela.

já myslí že jo, taky tam je spousta tepen a tak ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1181
30.5.12 07:18

No co se týká toho rušení s angelsoundem, tak je to podle mě nesmysl, v čem by měl být škodlivý?? A v čem by mě mimčo rušit?? To by ho přece musel rušit každý zvuk co přichází zvenčí, Nebylo prokázáno že by UTZ měl být škodlivý tak proč se tady nad tím vůbec pozastavujete, tady ty spekulace kdy jedna bába povídala mě drtí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1749
30.5.12 08:07

Ahoj holky, včera jsem byla na kontrole, tak vám tady představuju pana Burnse ( nadřízený Homera Simpsona ) :lol: Na fotce to, co vypadá jako nos, jsou prstíky ( mimi mělo ručičku u pusy ). Jsme oba ok a už mám průkazku. :dance: Příští čtvrtek jdu na screening a 3D ultrazvuk. A pak už se budu moct snad naplno těšit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19071
30.5.12 08:09

@Dajdula Tak pan Burns je vtipný :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1181
30.5.12 08:12

@Dajdula

Tak takhle jsem se dlouho nenasmála, opravdu povedený Uz vypadá jak malý skřítek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí