Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Pilulkaaa Tyjo, už ti řekli pohlaví, jo?
Já byla na screeningu v pondělí…
Jinak můj drahý řekl, že si pohlaví nenecháme říct…to jsou nervy co to bude ![]()
Holky, já jsem sonogel taky v lékárně sehnat nemohla, tak jsem si ho musela objednat…
Jinak jak jsem psala, včera jsem poslouchala srdíčko malého a nezdá se mi zase tak rychlé, tep se mi zdá stejný jako v odkaze http://www.youtube.com/watch?…. Prostě jsem si myslela, že by to mělo znít rychleji.
jasne ze chceme foto
tak to jsem zvedava jestli se s pohlavim nesekli
my bychom zas radeji holcicku, tak to bude urcite kluk ![]()
@Pherenike
Manžel to taky nechtěl vědět ( až k Vánocům, malej se narodil v březnu ), já jo, tak jsem si to nechala říct. Všichni kolem to samozřejmě taky chtěli vědět, takže jsem si myslela, že se to k manželovi odněkud donese - a nedoneslo. Máme zodpovědný kamarády a příbuzenstvo
.
máme 10,1 cm
jo už řekla taky sem čekala že nám to neřekne..:-) musela sem se odměnit a koupit dupajdy - raději v krémové barvě , babičku sem nemohla ukecat na žluté, a koupila růžové , tak snad es dr. nepletla..:-)
@Pilulkaaa : krásná fotka
taky planuji po skreeningu prvni dupacky ![]()
@Pherenike a kolik máte cm?
všude čtu že by to mrně mělo mít 6cm,
na své týdny..
@kacisekm : a kdy se chystáš?
mě to hrozně utíká, příjde mi že sem ted viděla // a už budem skoro 4. měsíc…:-)
ve 12+1 už 10,1cm? Tak to máte docela dost…já jsem byla na vyšetření 13+2 a doktor naměřil vzdálenost temeno zadeček 71,0mm, není to málo? I když nic mi na velikost malého neříkal…
@Matysska no šmarjáá
tak dr. nic neříkala…
taky mi to příjde dost.. přitom já a mů jsme menšího vzrůstu…
@Pilulkaaa : ted v patek jdu na krev a 13.6. na ultrazvuk,se snad nedockam… a hlavne se trosku bojim.manzela bratrance má downuv syndrom. ![]()
Holky podle toho jak vám to doktor měří, jestli celé, nebo jen k zadečku ![]()
A ve 12tt jestli Ti doktorka řekla pohlaví, tak tomu bych nevěřila ani náhodou ![]()
@Pilulkaaa : a jakej to vypocital datum porodu? neposunul ti to na driv, kvuli velikosti? ale asi bych se nejak nestresovala, oni by neco rekli kdyby to bylo malo nebo moc
@kacisekm : to bude v pořádku uvidíš, vím že se to lehce říká, ale hned pak bude klid v dušince, a všechno bude v pořádku!!!!
no ona to byla cizinka a ta sestra se omlouvala že nám to potom popovídá, protože ona to ukazovala nějakému doktorovi do podrobna, takže abych pravdu řekla vím jen že je vše v poho a tot vše něco sme pochytili ale mluvila latinsky..:-)