Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jarmilou moc gratuluji k výsledkum!! No a fotecky jsou prekrasne ![]()
@Jarmila6 píše:
Ahoj holky,dnes jsem byla na kontrole a super.Bobánci mají 3,5cm oba odpovídají 10+5,já jsem 10+1,takže taky dobrý a na utz jsem viděla jak už máchali ručičkama a kopali nožičkama,na fotce je ten spodní plod ůplně krásně vidět a mám konečně průkazku!
Jarmilo, gratuluji, krásní bobášci
![]()
Ahoj holky, dlouho jsem se neozvala, máme doma nějaké rodiné trable, do toho zkouškové období, takže padám večer za vlast a nejsem schopná.
Absolutně nedočítám, jen se ozývám, abyste věděli, že jsem stále s vámi, ale prostě teď nemám čas ani myšlenky. Na KO jdu až 14.6. a už je to šíleně dlouhý!!!!!
Holky, tak mě čeká v pondělí kontrola a už jsem značně nervózní
Snad bude vše dobré a miminko nám žije… Kdo jde taky v pondělí na kontrolu?? Ať v tom nejsem sama ![]()
@Janinka1983 já jdu až ve středu, ale jsem nervózní už ted
taky doufám že miminko je tam kde má, je mu dobře a je v pořádku ![]()
Nojo vlastne, já uplne zapomnela, Moni, že jsme v tom spolu, ale ty víš, že je miminko v poradku, já to nevim a jsem silene na nervy!!!! ![]()
Ahoj holky já jdu na KO zítra ve dvě hodiny a poprvé nejsem nervozní, páč jsem miminko slyšela s angelsoundem
Ano Ano poprvé jsem konečně v klidu, sice mi trochu dýl trvalo než jsem srdíčko našla, ale nakonec se povedlo ![]()
@Janinka1983
Janinko neboj určitě je vše v pořádku držím vám holky palečky ![]()
@Janina88 píše:
Tak holky kde jsou výsledky z kontrol???? nenapínejte nás
To je doba vid?
![]()
Ale někdo jde až ve dvě ![]()
@Janina88 píše:
Tak holky kde jsou výsledky z kontrol???? nenapínejte nás
Jo to jdeš Ty zítra
![]()
Mam v tom bordel už
![]()