Duben 2012 //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2333
5.6.12 12:51

@Janinka1983 : me dr i vic doporucila ty skreeningy, souhlasim ze jsou urcite spolehlivejsi.ja se take bojim, manzel ma bratrance s postizenim. take si to radeji zaplatim.ty trpl testy jsou pry caso falesne pozitivni.takze pokud mi vyjde tohle dobre tak uz je delat nechci, abych z toho nemela nervy.
ja na krvy byla uz driv (na te k skreeningu)ale na ultrazvuk jdu pristi tyden to budu 13 tt (coz je jeste prvni trimestr) ;)
snad nam to vsem vyjde dobre a budou zdrava miminka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
5.6.12 14:08

Holky ten první screening v prvním trimestru a triple testy jsou uplně na jiný vady…triple testy v 16tt se dělají na vady, které se ve 12tt prostě neukáží…
Falešně pozitvní…no neřekla bych, když je tam nějaká hodnota vyšší, tak to asi něco znamená a proto třeba dělají hned podrobnější ultrazvuk, aby to mohli vyloučit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
5.6.12 17:12
@Sasanka30 píše:
Holky ten první screening v prvním trimestru a triple testy jsou uplně na jiný vady…triple testy v 16tt se dělají na vady, které se ve 12tt prostě neukáží…
Falešně pozitvní…no neřekla bych, když je tam nějaká hodnota vyšší, tak to asi něco znamená a proto třeba dělají hned podrobnější ultrazvuk, aby to mohli vyloučit.
:pankac: Souhlasím
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
5.6.12 17:12

Já jdu zítra holky po měsíci, už to chci mít úspěšně za sebou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
5.6.12 18:00
@mamka snažilka píše: :pankac: Souhlasím

Mě uplně ty dvě slova falešně pozitivní vytáčí…schválně jsem se na to ptala a tak to neni, ale to už záleží na každé, jestli pujde s davem falešně pozitivních, nebo jestli bude normální a nenechá se strhnout :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
5.6.12 18:00
@mamka snažilka píše:
Já jdu zítra holky po měsíci, už to chci mít úspěšně za sebou :palec:

já jdu v pátek taky po měsící a už se taky těšim :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
5.6.12 18:31

Holky, tak ať vám prohlídky dopadnou dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
5.6.12 18:33
@Janinka1983 píše:
Holky, tak ať vám prohlídky dopadnou dobře.

díky :mrgreen: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
5.6.12 19:03
@Sasanka30 píše:
já jdu v pátek taky po měsící a už se taky těšim :mrgreen: :mrgreen:

Je to doba co? :lol: Ještě že jdu hned ráno, stejně mě to nejvíc klepne asi v čekárně, tam je to nejhorší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
5.6.12 19:09
@mamka snažilka píše:
Je to doba co? :lol: Ještě že jdu hned ráno, stejně mě to nejvíc klepne asi v čekárně, tam je to nejhorší.

No hrozná doba, to mi povidej a já už jsem ted nadržená, protože mi řeknou pohlaví :dance: :mrgreen: :mrgreen:
V čekárně jsem už vždycky v pohodě, i když ze začátku jsem taky byla jak na trní, jestli bude tlouct :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
762
5.6.12 19:35

@mamka snažilka At´je všechno v pořádku!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
5.6.12 20:52

@mamka snažilka
taky jdu zitra na kontrolu a jsem z toho znacne nervozni, dneska jsem tam zavolala jestli muze manzel se mnou ;) chci, at uz to dopadne jakkoliv at jsme u toho oba :roll:
mam strach i z tech odberu krve, jsem poseroutka 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2333
5.6.12 20:52

drzim palce na kontroly ;)
tak ja jsem z toho jelen, me rekla dr at si vyberu bud skreening nebo tripl, ze pokud bude vse ok na oboji nemusim :nevim: tak jsem si na doporuceni vybrala skreening… no to je jedno hlavne at uz to mame v poradku za sebou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3250
5.6.12 20:53

@Sasanka30 Ahojky můžu se zeptat v kolikátém jsi týdnu že ti už zítra řeknou pohlaví?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
5.6.12 21:25
@anastazia6 píše:
@Sasanka30 Ahojky můžu se zeptat v kolikátém jsi týdnu že ti už zítra řeknou pohlaví?

21tt :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky