Duben 2012 //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6094
8.6.12 16:51

@mikki 25 Taky gratuluju k úspěšné kontrole :kytka: A užívej si rostoucího bříška, já se moc těším, až mi taky trošku povyroste, zatím mi roste jen špek :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2333
8.6.12 19:06

@Janinka1983 :krásná fotečka :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1075
8.6.12 21:18

Ahoj holky, tak se přidávám se svou malou radostí:) dlouho jsem pročítala všelijaké debaty na emiminu a říkala jsem si, že se nebudu registrovat, ale nakonec jsem to stejně udělala. Já jsem objevila // na testíku 26.4.,ale to bylo takový podivný, protože jsem se s partnerem dohadovala, že ms přijde:) pak po 4 dnech zpoždění jsem dopoledne udělala test, byl neg, tak jsem v klidu odešla do práce a test nechala v koupelně na umyvadle. Večer se vracím a koukám a na testu zaschlej duch, tak mi to bylo divný. A když se za dva dny v limitu zabarvily tři různé těhu testy, tak se mě zmocňovala panika, protože jsme to zrovna ten duben nechtěli:) ale už se s chlapem těšíme, podle utz jsem nějaký devátý týden, ačkoliv podle poslední ms bych měla být 12.a termín máme zatím 25.12. Ale doktorka říká, že jsme dva týdny šejdrem:) tak snad bude prdítko v pořádku:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1075
8.6.12 21:26

Hm, tak jiná kalkulačka mi tvrdí 10.tt, ačkoliv termín mám stejnej, ať už počítá s 28denním cyklem nebo s 32denním. Tak jsem z toho daněk.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
9.6.12 20:59

Holky, já pořád neslyším nic v angelsoundu, to je divný, nenajdu pořádně ani svojí tepnu a musím hrozně tlačit na ten přístroj, abych vůbec aspoň tu tepnu slyšela, to je divný, ne?? Teď jsem to zkoušela 5 minut a dost jsem na bříško tlačila, až mě z toho teď bolí jako při MS :zed: :zed: :zed: Už se na to asi vykašlu, prostě neslyším skoro nic, jen mi to hrozně rachotí do uší, když s tím pohnu po bříšku, fakt jsem na to naštvaná. Zkoušela jsem jak sonogel, tak i olejíček, s olejíčkem je to možná lepší, aspoň to tolik nedrhne, když s tím jezdím a nedělá to takový rachot, ale ani tak nic neslyším. Jsem z toho akorát naštvaná :x Dělá vám to taky, nebo mám nějaký vadný kus??? 8o Taky na to musíte tlačit, abyste slyšely něco jiného, než jakoby prskání a funění do mikrofonu?? Tak mi to připadá, ty zvuky :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
762
9.6.12 21:03

@Janinka1983 Já bych řekla i když ho nemám,že se to má zkoušetaž od 12.týdne,tak jestli to ještě není brzo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
9.6.12 21:03

Ahoj Holky, můžu se přidat a těšit se s vámi?termín mám 12.12 2012

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
9.6.12 21:28

@Jarmila6 Holky tady srdíčko slyšely už v 10.tt a je mi divný, že špatně slyším i svojí tepnu v břiše :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
9.6.12 21:40

JAninko: ja angelsound nemám,ale v jedne diskuzi take nekdo jen rikal, že nic neslyší ani v 16 tydnu. Ale vše bylo v pořadku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
9.6.12 21:49

@heli111 Ty jsi byla na tom prvotrimestrálním screeningu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
9.6.12 21:50

Jani. Ano byla, ty ne?nebo jdes az v 16 tydnu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
9.6.12 21:52

@heli111 Já jsem byla včera teprve na krvi a na UTZ jdu 28.6., tam se dozvím výsledky. TP mám 7.1.2013. A už ti aspoň naznačili pohlaví, na tom podrobným UTZ?? Nebo to nechcete vědět? Já se moc těším, až se dozvím, co čekáme :dance: Jinak gratuluji k negativnímu výsledku, doufám, že u nás bude taky vše v pořádku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
9.6.12 21:57

Ahá. Ne pohlaví jeste nerekli, to je videt pry az tak ve 20 tt, nekdy uz v 17 tt. JA se taky těším, až to budem vedet :kytka: . Ale je mi pohlavi uplne jedno. Držim palce, at mas take negativni testy. Jen mě mrzí, že mi v krvi nasli protilatku . Jeste k tomu vzacnou, ktera se skoro neobjevuje a budou me vice sledovat. Na protilatky mi brali krev normalne u gynekologa meho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
9.6.12 22:02

@heli111 A na co to je protilátka?? 8o Já už mám testy od gynekologa hotové a vše v pořádku, tak snad už by mi řekl, kdyby něco, krev mi brali už 21.5., tak předpokládám, že už výsledky jsou všechny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hanak
9.6.12 22:03
@Janinka1983 píše:
Holky, já pořád neslyším nic v angelsoundu, to je divný, nenajdu pořádně ani svojí tepnu a musím hrozně tlačit na ten přístroj, abych vůbec aspoň tu tepnu slyšela, to je divný, ne?? Teď jsem to zkoušela 5 minut a dost jsem na bříško tlačila, až mě z toho teď bolí jako při MS :zed: :zed: :zed: Už se na to asi vykašlu, prostě neslyším skoro nic, jen mi to hrozně rachotí do uší, když s tím pohnu po bříšku, fakt jsem na to naštvaná. Zkoušela jsem jak sonogel, tak i olejíček, s olejíčkem je to možná lepší, aspoň to tolik nedrhne, když s tím jezdím a nedělá to takový rachot, ale ani tak nic neslyším. Jsem z toho akorát naštvaná :x Dělá vám to taky, nebo mám nějaký vadný kus??? 8o Taky na to musíte tlačit, abyste slyšely něco jiného, než jakoby prskání a funění do mikrofonu?? Tak mi to připadá, ty zvuky :roll:

Jani a kde hledáš přesně ? V takhle ranné fázi je to těsně nad stydkou kostí, klidně i AS směřuj tak, aby vlny šly jakoby pod tu stydkou kost. Jinak mimčátko taky může být hlouběji v bříšku, schované a ty ho prostě neslyšíš.
Nemyslím, že máš vadný kus .. ikdyž je zajímavé, že neslyšíš ani svojí tepnu. Možná jsi fakt jen „hluboká“ a vše je v tobě uložené hlouběji.
V každém případě na bříško nesmíš tlačit, přístroj jen jemně přikládej, tlak musí být minimální.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky