Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Dafii píše:
ahoj holky, ja jdu na odber krve na screening az ted ve ctvrtek,..podle MS bychmela byt 13+2 ten den, ale mimi je mensi…dle utz z minuleho tydne budu 12+5…a rikala, ze bude alespon neco videt, ze toho 6.6. by to bylo vesteniz koule:/
ale prijde mi, ze si to kazdy dela jak chce, jinak budu platit taky 1000,–
pojistovna to pry hradi az v 16tt, kdy je ale pouze 70procentni uspesnost odhaleni..
tohle nechápu, proč to pojišťovna hradí až v 16tt., když to má být pro zhodnocení zdraví miminka? Nejedná se o nic kosmetického apod. Proč máme riskovat jen 70ti % úspěšnost?? Hrozný!! Asi si zavolám na zdr. pojišťovny ![]()
Janina - hezké ránko i tobě. Já už tu straším od 5ti
Jsem ráno vrhla a pak už jsem spát nešla
Prcek se mi vzbudil o půl 7, dostala sunar, je už vykakaná a zbývá jí natáhnout plínku, ale s tím už občas bojujeme, je jí 20 měsíců ![]()
@Kamka33
Já taky straším už od 5, ale jsem v práci
Už mě to tady nebaví jak vím že to tady za chvilku zapíchnu
strašně se těším až tady za sebou naposledy zabouchnu dveře
Jestli vše půjde tak jak má tak budu odcházet 15.října, to už je skoro za pár
Jani, říjen je teda docela daleko,ne?
Jsem myslela, že tam dneska máváš na rozloučenou
Alička bude mít v říjnu dva roky a na vánoce jí pak příjde sourozenec.. Tak nějak si myslím, že to bude kluk, ale uvidíme ![]()
Já chci pohlaví vědět a muž ne tak nevím jak to uděláme ![]()
Loni jsem to nechtěla vědět a jak jsem porodila malého tak jsem musela čekat až někdo přijde a řekne chlapeček už nějak chci vědět s kým mluvím v bříšku i když větší pravděpodobnost je až kolem 20tt nyní je to jen tak orientační ![]()
My jdeme zítra s mužem na screening ![]()
@Kamka33
je to ještě daleko, ale já se uklidňuju že je to za rohem ![]()
@Lojzička
No a určitě se nenudíš viď
mě každej řiká počkej jak se budeš doma nudit, ne ne ne nebudu mám toho doma tolik na práci rozmalovanej obraz, rozečtenou knížku, to všechno musím stihnout než se ten prcek narodí, páč potom už se nestihne nic ![]()
Lojzicka - já o tom pohlaví váhám, i když je fakt, že oblečení máme dosti dorůžova
po Alince..
ahoj holky, já bych taky chtěla vedět pohlaví, ale uvidíme jestli e námukáže až teda bude čas, můj to vědět nechce a tak mu to ani říkat nebudu. Jani neboj ono to hrozně utíká aíjen je tu nato šup. já jsem minulý týden nedobrovolně nastoupila na nemocenskou a zatím dobrý, jen se valím a čumím do notebooku, ale rádabych sepak ještě na chvilku vrátila do práce, tak uvidíme co na to pan doktor. při prvnímn jsem chodila do poslední chvíle.
@AnitramV
jo jo utíká ještě teď si pamatuju úplně živě na ten den co jsem našla dvě čárky, a teď už máme skoro půlku června jo jo utíká to ![]()
@Janina88 nenudím ráno zavedu mladšího do školky,ataršího vypravím do školy - přijdu zapnu notas v kuchyni a vařím
uklidím a už valím pro malého po obědě se natáhneme a čučíme na pohádku starší se vrací ze školy učíme se a pak je večer večeře ukládání do postelí a já padám do postele též
![]()
Jsem zdr.sestra a v práci je to hodně infekční ![]()
@Lojzička ono když máš doma děti tak se ani nudit nemůžeš
a ten čas ti rycheljc uteče
@AnitramV to teda jo
a jak to bylo když jsem čekala první už nevím je to 13let
a při druhém jsem dostudovávala tak taky žádná nuda
a nyní stavíme dům ![]()
@Janinka1983 a znas nekoho kdo ty testy zkousel? a vyslo to? zajmalo by me jakou to ma zpolehlivost
ja se zitra na to pohlavy zeptam, jsem hrozne zvedava ![]()