Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@kacisekm taky se zítra zeptám
Já na ty testy slyšela negativní ohlas tak pak nám musíš poreferovat ![]()
@kacisekm
Pokud chceš vyhodit cca 1000kč do vzduchu test si kup, ale osobně bych si počkala k doktorovi ten ti to řekne zadarmo
Nedávno jsem četla o tom článek na googlu je toho docela dost ke čtení, 100% záruku to stejně nemá, to tam taky psali. No pro osobě mě je to pouze trhák na chudáky mamky ty lidi už prostě neví jak by na nás vydělali, přijde mi to jako taková sprosťárna za nehorázný prachy, ale je to jen můj osobní názor.
![]()
@Janina88 já si myslím,že ani utz není 100% mám známé co jím říkali kluk,kluk a narodila se holka ![]()
Ale já v tom 20tt pindíky a pytlíka viděla ![]()
@Lojzička
Jo jo s tím se musí počítat
Mě je to jedno strašně se těším na cokoliv, ale tak nějak si myslím že je to kluk ![]()
to je jasný holky buď to bude kluk a nebo holka nic jinýho to být nemůže
hlavně aby bylo mimčo zdravé ![]()
AHojky, já du na ten screening dneska, tak jsem zvědavá, zda už něco půjde vůbec vidět… ![]()
@Janina88 taky si myslím na kluka nevím proč asi jsem zvyklá a manžel tvrdí,že je to holka,protože už 3× byl kluk,tak jsem mu řekla proč by nemohl být i po čtrté
mám po klukoch věcičky ![]()
@KeyTynka to víš,že půjde hodně štěstí a užj si to je to nejkrásnější utz
já jdu zítra ![]()
No co se týče těch testů pohlaví, tak znám 3 holky, co tím testovaly a vyšlo jim to - 2× holka a jednou kluk. Jde o to, že do těla se ženě může dostat ten mužský chromozom i souloží, tak doporučují 2-3 dny před testováním nesouložit a pokud vyjde kluk, tak ponechat test na suchém místě 7 dní a pokud to stále bude kluk, je to kluk, ale pokud se to změní na holku, tak je to holka. I na youtube jsem koukala na videa s tím testem a všem to tam vyšlo
Mně už dnes jeden testík přijde a zítra ten druhý, tak uvidíme, jak dlouho vydržím netestovat ![]()
@Lojzička děkuji… moc se těším… jde i manžel, tak jsem ráda, že to uvidí taky…
Já ty testy kupovala tady ![]()
http://www.centralnilekarna.cz/…-girl-or-boy
http://www.malvik.cz/…hlavi-ditete
@KeyTynka Taky budu brát s sebou manžela, teda on se mnou chodí od začátku. A na ten UTZ, jak jdeš dnes ty, jdeme za 14 dní, nemůžu se dočkat!!! Užij si to a pak dej určitě vědět ![]()
@KeyTynka se mnou jde zítra taky manžel se těšíme snad bude vše o.k. minule při kontrole v tom 18tt jsme tam měli mrtvé miminko na stejném pracovišti tak mám strach i se těším ![]()
@Janinka1983 tak pokud tě to tak zajímá tak určitě super pomoc,pro mě je to moc peněz když už děti máme,ale kdo ví kdyby to bylo před 13lety zda bych si to taky nekoupila,ale nyní ne ![]()