Duben 2012 //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1181
13.6.12 06:49

@Janinka1983
Hoj, tak jsi to včera zkusila jo o :mrgreen: Jo jo já na bříško tlačím a musíš mít trpělivost srdíčko nenajdu nikdy na hned ale déle to trvá a zní to opravdu jak klapot kopyt. No a minulý týden sem miminko měla přímo nad stydkou kostí a teď už se mi prcek přesunul víš. Tak že ty miř přímo na tu kost tam se totiž schovává, a co podařilo se včera nebo né?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
13.6.12 06:59

Tak já jelikož jsem v práci tak si moc povídat nemůžu… JAk přijdu domů tak nahraju tu moji mázlou fotečku ze včerejška… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1181
13.6.12 07:33

http://www.pampers.cz/cz_CZ/Pregnancy

Tyhle stránky se mi hrozně líbí je tam napsáno co se každý týden děje s miminkem, ráda to čtu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
13.6.12 08:24

@hanak já když poslouchám tak opravdu jen na vteřinku nechci ho rušit moc dlouho, ale spíš mi tam jako praská tak to se asi mimi nehýbe :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
13.6.12 08:25

@Janina88 já na bříško už netlačim vím přesně kde mimi je takže si ho kontroluji jen v rychlosti přiložim slyšim a vypínám takže tak 3 vteřinky jen pro jistotu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1181
13.6.12 08:34

@MonikaL
já taky moc netlačím jen tak trošililinku přimáčku, tak to já zase ne myslím si že tím mimčo nerušíš, ale to je jen můj názor, no a srdíčko najdu prostě pokaždý někde jinde nikdy se mi nestne to že bych přiložila a bylo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
13.6.12 08:42

@Janina88 tak to mám nějakého lenocha :D já ho poslouchám každý den po tom co jsem krvácela takže to nechci zbytečně dlouho používat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
13.6.12 08:44

@Janinka1983 tak já zatim nepřibrala ani kilíčko spíš si myslím že jsem asi zhubla i lidi mi to říkají, ale prsa a bříško mi narostlo mimi mě pěkně vysává :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
13.6.12 09:50
@hanak píše:
Tak já ty pohyby zřetelně slyším asi teprve týden, předtím ne.. je to jiné, běžně ti bříško různě škrůtá, ale pohyby miminka jsou takové náhlé žbluňk, spíš jako „žbl“ bez dalších efektů.
Když to posloucháš, úplně to navozuje představu, jak si právě spokojeně kope :)
Jinak asi jsem blázen, ale občas už i ten pohyb vnímám. Ikdyž je to z mého pohledu dost brzy, asi ale hodně záleží na pozici miminka - když je např. natočený zádíčky k břišní stěně a nějak se zapře, že se o tu břišní stěnu opře, tak tohle se přehlédnout už opravdu nedá. Jinak ho ještě moc nevnímám.. tu a tam zamávání motýlých křídel, ale spíš to cítím asi proto, že vím, co mám cítit a jak to má být cítit ;)

já ty pohyby taky cítím. Poznám je, když už jsem si to jednou zažila :-) I když z hlediska medicíny, to připadá v úvahu nejdříve v 17tt. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
13.6.12 09:55
@MonikaL píše:
@Janinka1983 tak já zatim nepřibrala ani kilíčko spíš si myslím že jsem asi zhubla i lidi mi to říkají, ale prsa a bříško mi narostlo mimi mě pěkně vysává :D

Moni, pořád máš tak silné nevolnosti? kamarádka mi dala prášky Emesin, jsou vyloženě na těhu nevolnosti. Když mi bylo nejhůř, jeden jsem si vzala a přešlo to. :-) Koupíš v lékárně do 50kč :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1181
13.6.12 10:00

No je možný e cítím taky pohyby, něco se děje jinak, občas mě jako bodne, nebo nevím jak to mám nazvat v podbříško, vypadá to přesně jako by se prcek otočil, nebo něco, ale to je asi nesmyl že bych to cítila že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
13.6.12 10:15

Holky já sem si jistá že ty pohyby už určitě cítím, dneska sem ležela ráno v posteli a naprosto zřetelně mě koplo to se nedá zaměnit s ničím jiným, sem ted ve 14 týdnu ale myslím že když je to druhý dítě tak můžou už být takhle brzo cítit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
13.6.12 11:15

@Kamka33 už ne trvaly u mě 14 dní ted se mi občas zvedne jen žaludek, ale nic hroznýho už nezvracím proto je mi divné že vůbec nepřibírám :nevim: ale asi dobře lepší než mít plno kilo na víc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
13.6.12 11:16

Holky ty které berete utrogestan jste po něm taky tak strašně unavené? já bych pořád spala a motá se mi hlava když nejdu spát :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hanak
13.6.12 16:27
@MonikaL píše:
@hanak já když poslouchám tak opravdu jen na vteřinku nechci ho rušit moc dlouho, ale spíš mi tam jako praská tak to se asi mimi nehýbe :lol:

Moni, já ty pohyby zřetelně začala slyšet až tak týden zpátky, dřív ne. Předtím ty zvuky všechny splývaly, kromě srdíčka, to je prostě nesrovnatelně nezaměnitelný zvuk :srdce:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky