Duben 2012 //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
hanak
13.6.12 16:31
@MonikaL píše:
Holky ty které berete utrogestan jste po něm taky tak strašně unavené? já bych pořád spala a motá se mi hlava když nejdu spát :nevim:

Ani nemluv! Utrogestan sice neberu (to jsem měla jen u třetího těhu), ale unavená jsem nonstop, neumím si představit v tomhle stavu chodit do práce, protože občas na mě padne taaaaková únava, že prostě musím ty oči zavřít, ikdybych nechtěla. Ikdyž neusnu, ležím, relaxuju, odpočívám a je mi pak lépe.
Když jsem hodně unavená, dělá se mi i špatně od žaludku a paradoxně nevolnosti jako takové už skončily, ale večer, kdy je únava už maximální (často už i ve 20h večer 8o ), se mi vyloženě dělá i fyzicky zle na zvracení, jak si tělo vynucuje jít si lehnout.

• Citovat
  • Upravit
2333
13.6.12 16:35

Holky tak hlasim uspesny skreening :dance: pohlavy videt nebylo, dr rikala ze to byva videt malokdy :nevim: ale to je jedno hlavne ze je zdrave :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.6.12 16:54

@hanak Ja jsem tak strasne unavena, vubec jsem to neznala.. ranni ptace. A ted uz rano sotva lezu… strasny :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
13.6.12 17:06

@MonikaL j už utroš nemám naštěstí od 12+4tt tak jsem ráda, že jsem se ho už střepala 3×denně a vůbec mi nedělal dobře :zed:
Jinak screening super vše o. k.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
13.6.12 17:36

Gratuluji vsem k uspesnym kontrolam, me to ceka zitra…tak uz zacinam byt trochu ve stresu:/
:roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
13.6.12 17:40

@Dafii já byla nervozní jak sňky v létě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
616
13.6.12 18:03

Gratuluji k úspěšným kontrolám :) Já jsem taky unavená a takovým způsobem, že si až někdy připadám úplně jak lenoch :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
13.6.12 18:33
@hanak píše:
Ani nemluv! Utrogestan sice neberu (to jsem měla jen u třetího těhu), ale unavená jsem nonstop, neumím si představit v tomhle stavu chodit do práce, protože občas na mě padne taaaaková únava, že prostě musím ty oči zavřít, ikdybych nechtěla. Ikdyž neusnu, ležím, relaxuju, odpočívám a je mi pak lépe.
Když jsem hodně unavená, dělá se mi i špatně od žaludku a paradoxně nevolnosti jako takové už skončily, ale večer, kdy je únava už maximální (často už i ve 20h večer 8o ), se mi vyloženě dělá i fyzicky zle na zvracení, jak si tělo vynucuje jít si lehnout.

Já utrogestan beru (ještě stále) a vždy zavádím. Unavená jsem taky, ale ne asi po těchto lékách :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
13.6.12 18:34
@Lojzička píše:
@MonikaL j už utroš nemám naštěstí od 12+4tt tak jsem ráda, že jsem se ho už střepala 3×denně a vůbec mi nedělal dobře :zed:
Jinak screening super vše o. k.
:potlesk: Gratuluji!!! Ještě jednou :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
13.6.12 18:35

Moc se omlouvám, že jsem dlouho nebyla, ted už budu chodit pravidelně :lol: dnes samé kontroly, nejdřív štítná žláza a pak EKG. Vše v pořádku :pankac: Jen vitamíny jsou na štíru, málo vápníku, vitamínu D a draslík, l tak musim baštit baštit a baštit, ale samé zdravé věci, což mi moc nejede :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
13.6.12 18:36
@Dafii píše:
Gratuluji vsem k uspesnym kontrolam, me to ceka zitra…tak uz zacinam byt trochu ve stresu:/ :roll:

Tak tfuj tfuj ;) nervozita je bohužel našim druhým já před kontrolomai, kolikrát ani nespím :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
13.6.12 18:37
@Lojzička píše:
Jinak screening super vše o. k.

Lojzičko máš fotečku? A řekl ti,co to bude?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
13.6.12 18:40
@Janina88 píše:
http://www.pampers.cz/cz_CZ/PregnancyTyhle stránky se mi hrozně líbí je tam napsáno co se každý týden děje s miminkem, ráda to čtu
:potlesk: O těch jsem ani nevěděla :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
13.6.12 18:41

Tak já teda konečně dodávám tu svoji včerejší mázlou fotečku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
13.6.12 18:42

Ahoj holky. Také gratuluji k úspěšným kontrolám. Já jdu na kontrolu zítra ráno. Tak doufám že bude vše v pořádku. A unavená jsem taky pořád když můžu tak si lehnu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí