Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky tak hlasim uspesny skreening
pohlavy videt nebylo, dr rikala ze to byva videt malokdy
ale to je jedno hlavne ze je zdrave ![]()
@hanak Ja jsem tak strasne unavena, vubec jsem to neznala.. ranni ptace. A ted uz rano sotva lezu… strasny ![]()
@MonikaL j už utroš nemám naštěstí od 12+4tt tak jsem ráda, že jsem se ho už střepala 3×denně a vůbec mi nedělal dobře ![]()
Jinak screening super vše o. k.
Gratuluji vsem k uspesnym kontrolam, me to ceka zitra…tak uz zacinam byt trochu ve stresu:/
![]()
Gratuluji k úspěšným kontrolám
Já jsem taky unavená a takovým způsobem, že si až někdy připadám úplně jak lenoch ![]()
@hanak píše:
Ani nemluv! Utrogestan sice neberu (to jsem měla jen u třetího těhu), ale unavená jsem nonstop, neumím si představit v tomhle stavu chodit do práce, protože občas na mě padne taaaaková únava, že prostě musím ty oči zavřít, ikdybych nechtěla. Ikdyž neusnu, ležím, relaxuju, odpočívám a je mi pak lépe.
Když jsem hodně unavená, dělá se mi i špatně od žaludku a paradoxně nevolnosti jako takové už skončily, ale večer, kdy je únava už maximální (často už i ve 20h večer), se mi vyloženě dělá i fyzicky zle na zvracení, jak si tělo vynucuje jít si lehnout.
Já utrogestan beru (ještě stále) a vždy zavádím. Unavená jsem taky, ale ne asi po těchto lékách ![]()
@Lojzička píše:
@MonikaL j už utroš nemám naštěstí od 12+4tt tak jsem ráda, že jsem se ho už střepala 3×denně a vůbec mi nedělal dobře
Moc se omlouvám, že jsem dlouho nebyla, ted už budu chodit pravidelně
dnes samé kontroly, nejdřív štítná žláza a pak EKG. Vše v pořádku
Jen vitamíny jsou na štíru, málo vápníku, vitamínu D a draslík, l tak musim baštit baštit a baštit, ale samé zdravé věci, což mi moc nejede ![]()
@Dafii píše:
Gratuluji vsem k uspesnym kontrolam, me to ceka zitra…tak uz zacinam byt trochu ve stresu:/
Tak tfuj tfuj
nervozita je bohužel našim druhým já před kontrolomai, kolikrát ani nespím ![]()
@Lojzička píše:
@MonikaL j už utroš nemám naštěstí od 12+4tt tak jsem ráda, že jsem se ho už střepala 3×denně a vůbec mi nedělal dobře
Lojzičko máš fotečku? A řekl ti,co to bude?
@Janina88 píše:
http://www.pampers.cz/cz_CZ/PregnancyTyhle stránky se mi hrozně líbí je tam napsáno co se každý týden děje s miminkem, ráda to čtu
Tak já teda konečně dodávám tu svoji včerejší mázlou fotečku…
Ahoj holky. Také gratuluji k úspěšným kontrolám. Já jdu na kontrolu zítra ráno. Tak doufám že bude vše v pořádku. A unavená jsem taky pořád když můžu tak si lehnu ![]()
Ani nemluv! Utrogestan sice neberu (to jsem měla jen u třetího těhu), ale unavená jsem nonstop, neumím si představit v tomhle stavu chodit do práce, protože občas na mě padne taaaaková únava, že prostě musím ty oči zavřít, ikdybych nechtěla. Ikdyž neusnu, ležím, relaxuju, odpočívám a je mi pak lépe.
), se mi vyloženě dělá i fyzicky zle na zvracení, jak si tělo vynucuje jít si lehnout.
Když jsem hodně unavená, dělá se mi i špatně od žaludku a paradoxně nevolnosti jako takové už skončily, ale večer, kdy je únava už maximální (často už i ve 20h večer