Duben 2012 //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6094
13.6.12 18:44

@Janina88 Nene, angelsounds jsem včera nezkoušela, ale chystám se na to, jen nevím kdy se odhodlám :mrgreen:
Všem gratuluji k úspěšným kontrolám!!! :hug: :kytka:
Jinak unavená jsem taky, často mě pak bolí hlava a když se hodně přetáhnu, tak je mi pak taky zle až na zvracení, prostě tělo si řekne, že už má dost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
762
13.6.12 18:53

@Dafii Taky jdu zítra, ale my to máme až na půl páté ten screening, jsem zvědavá jak tam budu dlouho s prckama :dance:
mamka snažilka Hurá, já myslela že se něco stalo že nepíšeš. Vždycky se dívám na tvůj metřík na tu fotku mimča jak už to vypadá víš? Tak hlavně že je vše v pořádku, já jsem Utroš už přestsla brát začátkem 12. týdne a dobrý!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
13.6.12 19:18
@Jarmila6 píše:
@Dafii Taky jdu zítra, ale my to máme až na půl páté ten screening, jsem zvědavá jak tam budu dlouho s prckama :dance:
mamka snažilka Hurá, já myslela že se něco stalo že nepíšeš. Vždycky se dívám na tvůj metřík na tu fotku mimča jak už to vypadá víš? Tak hlavně že je vše v pořádku, já jsem Utroš už přestsla brát začátkem 12. týdne a dobrý!

Nene nestalo se nic, jen jsem nestíhala,ale ted už budu chodit pravidelně :hug: Ten metřík je fajn viď, vždy se těším na nový týden :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
13.6.12 19:19
@Jarmila6 píše:
mamka snažilka Hurá, já myslela že se něco stalo že nepíšeš. Vždycky se dívám na tvůj metřík na tu fotku mimča jak už to vypadá víš? Tak hlavně že je vše v pořádku, já jsem Utroš už přestsla brát začátkem 12. týdne a dobrý!

No a na zítra držím moc moc pěsti! :kytka: Kontroly odpoledne jsou nejhorší, protože čekáš ještě ten den viď :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
616
13.6.12 19:20
@mamka snažilka píše:
Moc se omlouvám, že jsem dlouho nebyla, ted už budu chodit pravidelně :lol: dnes samé kontroly, nejdřív štítná žláza a pak EKG. Vše v pořádku :pankac: Jen vitamíny jsou na štíru, málo vápníku, vitamínu D a draslík, l tak musim baštit baštit a baštit, ale samé zdravé věci, což mi moc nejede :mrgreen:

To se dělá EKG nebo to je nějaká kontrola navíc? a s tou štítnou žlázou? Baštění zdravích věcí mi taky moc nejde, nejvíc mi jede ted ovoce naštěstí, ale když už mám na něco chut tak jsou to samý nezdravý věci :oops: a vitamíny jím taky denně, ale vůbec nevím jestli jich mám dostatek nebo naopak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
13.6.12 19:25
@theresque píše:
To se dělá EKG nebo to je nějaká kontrola navíc? a s tou štítnou žlázou? Baštění zdravích věcí mi taky moc nejde, nejvíc mi jede ted ovoce naštěstí, ale když už mám na něco chut tak jsou to samý nezdravý věci :oops: a vitamíny jím taky denně, ale vůbec nevím jestli jich mám dostatek nebo naopak…
Štítnou žlázu jsem měla rozházenou než jsem otěhotněla a tak mi to ted s léky kontrolují a dr. v endokrinologické poradně navíc udělal ty testy na ty vitamíny. ted jsem snědla sledě v tomatovém nálevu, mají hodně déčka, ale asi to :poblion: Ale držim se co to jde, když už jsem to do sebe natlačila :zed: a to EKG mám v průkazce těhotenské, na to tě pošlou během těhu taky. Jak který dr. posílá v jakém týdnu, někdo chodí dříve někdo později. :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
13.6.12 19:26
@theresque píše:

Já jím ty klasické pro maminky - Elasti-Q pro mimi DHA :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
13.6.12 19:46

@mamka snažilka ahoj mamko
Já v žádném těhu nebyla na EKG :(
Dobré vitamínky a ty rybičky bych si dala :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
13.6.12 19:48

@mamka snažilka mamko řekli, ale nechci to ve veřejné diskuzi dávat ven písnu ti SZ
@KeyTynka krásné foto :palec: já dodám foto zítra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
13.6.12 19:49
@Lojzička píše:
Dobré vitamínky a ty rybičky bych si dala :pankac:

Já mám průkazku ze špitálu, chodím tam na gyndu, tak je to možná jiné :nevim: ale neboj, ono že si lehneš na půl minuty v klidu na lehátko a nahrají ti klidné srdce nic neznamená, cokoliv se pozná až při zátěži a nebo kdyby jsi měla ten přístroj na sobě celý den :mrgreen:, takže je to jen rutina a napsali tam, že ok. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
13.6.12 19:50
@Lojzička píše:
Dobré vitamínky a ty rybičky bych si dala :pankac:

Tak jooo, moc se těšíííím :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
13.6.12 19:53

@mamka snažilka no, ale protože když jsme tam došly tak miminko leželo na hlavě normálně stálo na hlavě :lol: tak jsem musela jít chodit a jíst sladké a pak znova utz ale temín s dle MS sedí na den s termínem utz :potlesk: 20. 12.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
13.6.12 19:57
@Lojzička píše:
@mamka snažilka no, ale protože když jsme tam došly tak miminko leželo na hlavě normálně stálo na hlavě :lol: tak jsem musela jít chodit a jíst sladké a pak znova utz ale temín s dle MS sedí na den s termínem utz :potlesk: 20. 12.

Lojzičko a proč vlastně sladké? :lol: To nějak cítí a jsou ochotné se otočit? No vidíš, tak jsou to výborné zprávy :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
13.6.12 20:00

Já jdu zítra na alergo a nemůžu se dočkat až mi napíše nějaký sprej donosu, stále smrkám, až se mi břišní svaly napínají :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
13.6.12 20:01

@mamka snažilka no ono jej to rozpohybuje prý cukr mu dodá energii tak tam pospávalo unavené jakoby a chápeš, že jsme lekly po tom co jsme zažili s mužem, ale byl tam se mnou a bylo to o. k. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí