Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Janina88 Nene, angelsounds jsem včera nezkoušela, ale chystám se na to, jen nevím kdy se odhodlám ![]()
Všem gratuluji k úspěšným kontrolám!!!
![]()
Jinak unavená jsem taky, často mě pak bolí hlava a když se hodně přetáhnu, tak je mi pak taky zle až na zvracení, prostě tělo si řekne, že už má dost…
@Dafii Taky jdu zítra, ale my to máme až na půl páté ten screening, jsem zvědavá jak tam budu dlouho s prckama ![]()
mamka snažilka Hurá, já myslela že se něco stalo že nepíšeš. Vždycky se dívám na tvůj metřík na tu fotku mimča jak už to vypadá víš? Tak hlavně že je vše v pořádku, já jsem Utroš už přestsla brát začátkem 12. týdne a dobrý!
@Jarmila6 píše:
@Dafii Taky jdu zítra, ale my to máme až na půl páté ten screening, jsem zvědavá jak tam budu dlouho s prckama
mamka snažilka Hurá, já myslela že se něco stalo že nepíšeš. Vždycky se dívám na tvůj metřík na tu fotku mimča jak už to vypadá víš? Tak hlavně že je vše v pořádku, já jsem Utroš už přestsla brát začátkem 12. týdne a dobrý!
Nene nestalo se nic, jen jsem nestíhala,ale ted už budu chodit pravidelně
Ten metřík je fajn viď, vždy se těším na nový týden ![]()
@Jarmila6 píše:
@Dafii Taky jdu zítra, ale my to máme až na půl páté ten screening, jsem zvědavá jak tam budu dlouho s prckama
No a na zítra držím moc moc pěsti!
Kontroly odpoledne jsou nejhorší, protože čekáš ještě ten den viď ![]()
@mamka snažilka píše:
Moc se omlouvám, že jsem dlouho nebyla, ted už budu chodit pravidelnědnes samé kontroly, nejdřív štítná žláza a pak EKG. Vše v pořádku
Jen vitamíny jsou na štíru, málo vápníku, vitamínu D a draslík, l tak musim baštit baštit a baštit, ale samé zdravé věci, což mi moc nejede
To se dělá EKG nebo to je nějaká kontrola navíc? a s tou štítnou žlázou? Baštění zdravích věcí mi taky moc nejde, nejvíc mi jede ted ovoce naštěstí, ale když už mám na něco chut tak jsou to samý nezdravý věci
a vitamíny jím taky denně, ale vůbec nevím jestli jich mám dostatek nebo naopak…
@theresque píše:Štítnou žlázu jsem měla rozházenou než jsem otěhotněla a tak mi to ted s léky kontrolují a dr. v endokrinologické poradně navíc udělal ty testy na ty vitamíny. ted jsem snědla sledě v tomatovém nálevu, mají hodně déčka, ale asi to
To se dělá EKG nebo to je nějaká kontrola navíc? a s tou štítnou žlázou? Baštění zdravích věcí mi taky moc nejde, nejvíc mi jede ted ovoce naštěstí, ale když už mám na něco chut tak jsou to samý nezdravý věcia vitamíny jím taky denně, ale vůbec nevím jestli jich mám dostatek nebo naopak…
@theresque píše:
To se dělá EKG nebo to je nějaká kontrola navíc? a s tou štítnou žlázou? Baštění zdravích věcí mi taky moc nejde, nejvíc mi jede ted ovoce naštěstí, ale když už mám na něco chut tak jsou to samý nezdravý věcia vitamíny jím taky denně, ale vůbec nevím jestli jich mám dostatek nebo naopak…
Já jím ty klasické pro maminky - Elasti-Q pro mimi DHA ![]()
@mamka snažilka ahoj mamko
Já v žádném těhu nebyla na EKG ![]()
Dobré vitamínky a ty rybičky bych si dala ![]()
@mamka snažilka mamko řekli, ale nechci to ve veřejné diskuzi dávat ven písnu ti SZ
@KeyTynka krásné foto
já dodám foto zítra
@Lojzička píše:
Já v žádném těhu nebyla na EKG
Dobré vitamínky a ty rybičky bych si dala
Já mám průkazku ze špitálu, chodím tam na gyndu, tak je to možná jiné
ale neboj, ono že si lehneš na půl minuty v klidu na lehátko a nahrají ti klidné srdce nic neznamená, cokoliv se pozná až při zátěži a nebo kdyby jsi měla ten přístroj na sobě celý den
, takže je to jen rutina a napsali tam, že ok. ![]()
@Lojzička píše:
Já v žádném těhu nebyla na EKG
Dobré vitamínky a ty rybičky bych si dala
Tak jooo, moc se těšíííím ![]()
@mamka snažilka no, ale protože když jsme tam došly tak miminko leželo na hlavě normálně stálo na hlavě
tak jsem musela jít chodit a jíst sladké a pak znova utz ale temín s dle MS sedí na den s termínem utz
20. 12.
@Lojzička píše:
@mamka snažilka no, ale protože když jsme tam došly tak miminko leželo na hlavě normálně stálo na hlavětak jsem musela jít chodit a jíst sladké a pak znova utz ale temín s dle MS sedí na den s termínem utz
20. 12.
Lojzičko a proč vlastně sladké?
To nějak cítí a jsou ochotné se otočit? No vidíš, tak jsou to výborné zprávy ![]()
Já jdu zítra na alergo a nemůžu se dočkat až mi napíše nějaký sprej donosu, stále smrkám, až se mi břišní svaly napínají ![]()
@mamka snažilka no ono jej to rozpohybuje prý cukr mu dodá energii tak tam pospávalo unavené jakoby a chápeš, že jsme lekly po tom co jsme zažili s mužem, ale byl tam se mnou a bylo to o. k. ![]()