Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@mamka snažilka Aha, to EKG asi teda budou dělat později
Já beru vitamíny GS Mamavit a k tomu kyselinu listovou, pak to změním až je doberu na ty co obsahují DHA, protože to je prý potřebné hlavně ke konci, kdy se nejvíc dovyvíjí mozek
a k tomu požírám ještě zvlášt kyselinu listovou.
@theresque píše:
@mamka snažilka Aha, to EKG asi teda budou dělat pozdějiJá beru vitamíny GS Mamavit a k tomu kyselinu listovou, pak to změním až je doberu na ty co obsahují DHA, protože to je prý potřebné hlavně ke konci, kdy se nejvíc dovyvíjí mozek
a k tomu požírám ještě zvlášt kyselinu listovou.
@mamka snažilka píše:
Já se dusila celou nocmám alergii a neměla jsem žádné léky pro těhotné, a prášky jsem brát nechtěla a ještě že jsem udělala. Doktor mi dnes napsal sprej do nosu šetrný a i do očí a prášky brát vůbec nemám. Tak jsem si stříkla a je lépe. Mám i zalehlé uši
Chudák Martin, ten se nevyspal a v 6 šel do práce
Ahojky, já se taky trápím alergií. Jak se jmenuje ten sprej? Dík moc
@Kamka33 píše:
Ahojky, já se taky trápím alergií. Jak se jmenuje ten sprej? Dík moc
Rhinocort Aqua. Je to ale jen na předpis, vlastně většina léků na alergii, tak zkus, jestli by ti to napsala obvodačka. JInak prý není dobré brát prášky na alergii jako je Zyrtec, nebo podobně a to je některé holky berou i jen tak
dostává to i miminko a to není dobré. Tenhle nosní sprej je neškodný a pracuje jen v nosní sliznici. Navíc ani neštípe v nose jako většina sprejů na alergii ![]()
@MonikaL píše:
@mamka snažilka stojí 560,– na Malvíku
Je to celkem dost viď
já ted dala hodně peněz za vitamíny a různé léky, ty doplatky v lékárnách mě zabijou ![]()
@mamka snažilka musím na chvilku zmizet přijedou si pro auto co prodávám pak se ozvu pá
@Lojzička píše:
@mamka snažilka musím na chvilku zmizet přijedou si pro auto co prodávám pak se ozvu pá
Zatim pa
já se půjdu na chvilku natáhnout.
@mamka snažilka to jo ale chtěla jsem to zkusit penízky jsou tak proč to nezkusit ![]()
@MonikaL píše:
@mamka snažilka to jo ale chtěla jsem to zkusit penízky jsou tak proč to nezkusit
No jasan ![]()
@Lojzička píše:
Holky tak mám soukromou diskuzi kdo chce? mamko tobě jsem poslala pozvánku
Já bych se s radostí připadala ![]()
@mamka snažilka píše:![]()
![]()
jsme chodící vitamíny
To jsme
úplné vitaminové bombičky ![]()
Holky nezakládal tady někdo diskuzi na porod leden 2013?mezi vánoční mimi nepatřím ![]()
@MonikaL píše:
Tak děvčata dnes jsem si udělala test pohlaví dítěte, vyšel mi kluk podle toho co píšou tak jsem zvědavá co se později dozvim na utz
Tak to jsem zvědavá, jestli ti to vyjde ![]()