Duben 2012 //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3250
15.6.12 09:06

Moc vám všem děkuji, určitě napíšu jak se budem snažit a jak to vše dopadlo. Ráda vás všechny pročítám a mám radost z vašich úspěchů a přeji všem ať mají pohodové těhu a nemusí si projít ničím ošklivím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1532
15.6.12 11:17

@anastazia6 je dobře že to bereš takhle a pejsek je super, alespoń tě nenechá truchlit ;). navíc se říká, že po revizi je jak pohnojíno, takže se určitě brzy zadaří a budete se těšit znovu na miminko. držím palce. :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
15.6.12 11:27

@anastazia6 držím palečky at se co nejdříve zadaří :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
15.6.12 11:29

Tak jsem od doktora mám průkazku a plno časopisů prospektů a vzorečků, vycucla mi krev a ted už odpočívám v posteli :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
15.6.12 16:43

AHoj Holky, tak jste mě tady navnadily a musela jsem si angelsounds pořídit a už ho mám doma. Můžu se zeptat jak často poslouchate? Já chci co nejméně, tak snad to vydržím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hanak
15.6.12 17:25
@heli111 píše:
AHoj Holky, tak jste mě tady navnadily a musela jsem si angelsounds pořídit a už ho mám doma. Můžu se zeptat jak často poslouchate? Já chci co nejméně, tak snad to vydržím…

Upřímně? Každý den ;) Sice jen chvíli, ale prostě každý den. Ikdyž teď poslední dny víc, protože mi do hlavy nejdou dvojí ozvy, které slyším, může to být pupečník nebo dvojče, mudr teď utz nedělal, takže nevím nic a musím čekat do další kontroly za 3 týdny. Budu to tedy sledovat sama a pokud se to bude hýbat, pak brzy budu přesně vědět, o co jde ;)

• Citovat
  • Upravit
437
15.6.12 17:50

HAnak: já slyším nekde asi svuj tep, je pomalejší. Ty tu druhou ozvu máš stejne rychlou? A jako dve ozvy v jednu chvíli nebo dvě ozvy a každá na jiném místě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hanak
15.6.12 17:57
@heli111 píše:
HAnak: já slyším nekde asi svuj tep, je pomalejší. Ty tu druhou ozvu máš stejne rychlou? A jako dve ozvy v jednu chvíli nebo dvě ozvy a každá na jiném místě.

Svůj tep poznám, tohle je tep miminka, rychlost klapajícího koníka, 140-150 úderů za minutu. Kdyby to ale aspoň bylo slabší, mohla bych si myslet, že to fakt tepe krev v pupečníku nebo že tam někde je placenta a že jsem zrovna na ní.. ale tohle je, jako bych přiložila přístroj přímo na miminko, stejně dunivý zvuk, jakoby údery kladívka. To mě hrozně mate. Teď jsem to kontrolovala.. stejně jako včera, jen vzdálenost mezi dvěma zvuky 12cm.. jeden vlevo, druhý vpravo směrem nahoru.
Dva tepy miminka ve stejný čas na dvou místech. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1015
15.6.12 19:07

@hanak třeba to budou ty dvojčátka, ale bylo by to divný kdyby ti to zjistily až ted :pankac: měla sis o utz říct abys věděla na čem jsi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
15.6.12 19:14

HAnak: tak muže být jedno srdicko treba slyset na dvou mistech, mozna se to rozleha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hanak
15.6.12 19:15
@MonikaL píše:
@hanak třeba to budou ty dvojčátka, ale bylo by to divný kdyby ti to zjistily až ted :pankac: měla sis o utz říct abys věděla na čem jsi :nevim:

První utz byl dělaný přes břicho, tam chápu, že se ledacos mohlo přehlédnout, vnitřní by odhalil víc.
Druhý utz - no, ten byl zvláštní, protože moje celá děloha byla kompletně stočená hluboko doleva a i miminko najít byl problém (to je dobře vidět i na fotce, kterou mám z tohoto utz), pokud tam někde bylo druhé v zákrytu, mohlo klidně zůstat skryto.
Já si o utz teď neříkala, ještě nemám dofinišované zdravotní pojištění tady, čekám na kartičku a platit si utz hotově je docela drahá sranda (2400 USD), nicméně do týdne by to mělo být vyřešené už kompletně, takže buď vydržím do další kontroly a pak prostě se uvidí, nebo mezitím mudr. zavolám a řeknu mu svůj „problém“. Třebas je to fakt pupečník.. kdo ví.. ikdyž holky v jiných diskusích píšou, že je slyšet slaběji, sice stejná frekvence, ale slaběji než když jsi nad srdíčkem miminka. Tak fakt nevím :nevim:

Příspěvek upraven 15.06.12 v 19:17

• Citovat
  • Upravit
hanak
15.6.12 19:16
@heli111 píše:
HAnak: tak muže být jedno srdicko treba slyset na dvou mistech, mozna se to rozleha

Rozléhat se to může.. ale to by tam dál bylo podstatně slabší :think:

• Citovat
  • Upravit
1015
15.6.12 20:20

@hanak já si myslim že by to asi ukázalo i hcg, měla bys ho vyšší než normálně, no být tebou tak počítám i stím že jsou tam dvě :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
15.6.12 20:21

Holky, tak jsem dnes koupila novou baterku do angelsounds, protože ho mám půjčený od kamarádky a ne nový a světe div se, konečně jsem slyšela :srdce: našeho miminka :dance: :dance: :dance: :dance: Strašně se mi ulevilo a moc děkuju, že to tady někdo o té baterii zmínil, jinak bych se pořád stresovala.
@hanak Tak to jsem fakt zvědavá, jak ty dopadneš, už jsem slyšela spousty příběhů, kdy se druhý plod ukázal až ve 13.tt, takže je to klidně možný, že se druhý drobeček do teď někde ukrýval a příště už se ukáže v celé své kráse :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hanak
15.6.12 21:41
@Janinka1983 píše:
Holky, tak jsem dnes koupila novou baterku do angelsounds, protože ho mám půjčený od kamarádky a ne nový a světe div se, konečně jsem slyšela :srdce: našeho miminka :dance: :dance: :dance: :dance: Strašně se mi ulevilo a moc děkuju, že to tady někdo o té baterii zmínil, jinak bych se pořád stresovala.
@hanak Tak to jsem fakt zvědavá, jak ty dopadneš, už jsem slyšela spousty příběhů, kdy se druhý plod ukázal až ve 13.tt, takže je to klidně možný, že se druhý drobeček do teď někde ukrýval a příště už se ukáže v celé své kráse :kytka:

Jani, super, gratulace!! :hug: :kytka: Věřím, že se ti obrovsky ulevilo, ono není nad to slyšet to srdíčko, jak si spokojeně pravidelně tluče a vědět, že je to prostě tak, jak to má být :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky