Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Kamka33 píše:
Ahoj, kde ti prosím dělali kontrolu na vitamíny a minerály? Já bych to taky uvítala, když jsem furt taková zničená, tak třeba mi taky něco chybí.. Mně furt dělají jen krevní obraz, nebo základní bichemii, ale to nic moc neukáže o stavu vitamínů
Ahojík, testy na vitamíny mi zaškrt endokrinolog, říkal, že moc doktorů to nedělá, lae když už se bere krev, tak at se zjistí vše že. Takže mě to brali tam, ale ted mi posledně říkal, že i v těhotenství se bere krev a zjištuje se, čeho má maminka málo. Tak třeba to je součástí i toho screeningu ![]()
@Janinka1983 píše:
Já bych klidne radsi slyšela srdicka 2 nez zadny. Zitra to urcite zkoušet nebudu, zkousela jsem to v sobotu a nic, zkusila jsem to dnes a zase nic, uz se mi do toho ani nechce :-/
A ještě se zeptám, to máš nový Angelsounds? Já ho mám z druhé ruky a musela jsem tam koupit novou baterku, protože taky nebylo nic slyšet.
@Lojzička píše:
@mamka snažilka já myslela co jsme tu nynínějak ty otevřené nemusím
a co ty nespíš?
Já se dusila celou noc
mám alergii a neměla jsem žádné léky pro těhotné, a prášky jsem brát nechtěla a ještě že jsem udělala. Doktor mi dnes napsal sprej do nosu šetrný a i do očí a prášky brát vůbec nemám. Tak jsem si stříkla a je lépe. Mám i zalehlé uši
Chudák Martin, ten se nevyspal a v 6 šel do práce ![]()
Tak děvčata dnes jsem si udělala test pohlaví dítěte, vyšel mi kluk podle toho co píšou tak jsem zvědavá co se později dozvim na utz ![]()
@MonikaL píše:
Tak děvčata dnes jsem si udělala test pohlaví dítěte, vyšel mi kluk podle toho co píšou tak jsem zvědavá co se později dozvim na utz
Počkej, to se dá? ![]()
Holky tak mám soukromou diskuzi kdo chce? mamko tobě jsem poslala pozvánku ![]()
@Lojzička píše:
Holky tak mám soukromou diskuzi kdo chce? mamko tobě jsem poslala pozvánku
Tak jsem tam
uvidíme, kolik se nás sejde, ale tak více uzavřených skupin taky není na škodu, bude nás méně a bude se to lépe pamatovat ![]()
@AnitramV píše:
@Lojzička pošleš mi také pozvánku?,
Tamtu jsi zakládala ty že?
nevadí, alespon se to nebude plést a budeme na sebe mít čas ![]()
@mamka snažilka píše:
Tamtu jsi zakládala ty že?nevadí, alespon se to nebude plést a budeme na sebe mít čas
jo jo zakládala, ale je nás tam celkm dost a už se v tom celkem ztrácím ![]()
@AnitramV píše:
jo jo zakládala, ale je nás tam celkm dost a už se v tom celkem ztrácím
Já právě taky ![]()
@mamka snažilka dá, ale vůbec nevim zda tomu mám věřit, ráda bych chlapečka tak se uvidí později na utz zda to ukázalo dobře jinak se to jmenuj best baby gender test
@MonikaL píše:
@mamka snažilka dá, ale vůbec nevim zda tomu mám věřit, ráda bych chlapečka tak se uvidí později na utz zda to ukázalo dobře jinak se to jmenuj best baby gender test
A můžu se zeptat kolik stojí?