Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@hanak jo jo já taky polykám, myslím že je to lepší než si zavádět ![]()
@MonikaL mě doktor dal minulý týden v úterý, také jsem zakrvácela a skončila v nemocnici s hematomem, a k tomu ještě ascorutin na krvácivost,a říkal že utrogestan má cenu jen do 15tt, zato ten můj gyn.dr mi říkal abych ten ascorutin už nebrala a utrogestan že tak do 12tt a pak je zbytečný, tak nevím asi doberu co mám a bude
jinak termín dle ms mám 30.12. podle utz až 10.1.ale to mi říkala doktorka 30.5.na utz kde mimi odpovídalo 8+0tt tudíž bylo o týden mladší a o týden později 5.6. mi zase doktor řekl, že jsem 10+1tt a mimi přesně odpovídá dle ms
tak aby si člověk vybral.
@AnitramV no já se na ten utroš zeptám v pondělí dr a jinak já mám podle utz termín 4. 1.2013
Tak jsem teď opět zkoušela angelsounds a opět srdíčko neslyším!!!
Vztekle jsem to zas hodila do skříně a asi to už nikdy nevytáhnu, akorát mě to rozčiluje
![]()
@AnitramV píše:
@MonikaL mě doktor dal minulý týden v úterý, také jsem zakrvácela a skončila v nemocnici s hematomem, a k tomu ještě ascorutin na krvácivost,a říkal že utrogestan má cenu jen do 15tt, zato ten můj gyn.dr mi říkal abych ten ascorutin už nebrala a utrogestan že tak do 12tt a pak je zbytečný, tak nevím asi doberu co mám a budejinak termín dle ms mám 30.12. podle utz až 10.1.ale to mi říkala doktorka 30.5.na utz kde mimi odpovídalo 8+0tt tudíž bylo o týden mladší a o týden později 5.6. mi zase doktor řekl, že jsem 10+1tt a mimi přesně odpovídá dle ms
tak aby si člověk vybral.
Neplašit se. Já stejně nechápu to určování - mimi je o x dnů mladší / starší. Tady to vůbec neřeší.. je tam, je tak a tak veliký, roste, prospívá.. hotovo, je to ok.
A nějaké dny tam - sem nikoho neiritují.
@Janinka1983 píše:
Tak jsem teď opět zkoušela angelsounds a opět srdíčko neslyším!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Vztekle jsem to zas hodila do skříně a asi to už nikdy nevytáhnu, akorát mě to rozčiluje
![]()
Klííííd
Hele, mně párkrát taky Angelsounds dostal.. buď jsem mimi neslyšela (až za pár hodin), nebo jsem ho slyšela na dvou místech, kde by se ozvěna srdíčka ozývat už neměla. Jako dneska.. krásný tlukot víc vlevo a o cca 8cm směrem doprava další a totéž (klapot kopýtek, ne můj tep z tepny).
Asi bylo mrně hodně aktivní a hrálo si, jinak bych si musela myslet, že tam je skrytý ještě jedno - což nemyslím.
Jinak už se zase ozývá utroš mám pěkné motanice a zavírají se mi oči to je hnus nemlžu řídit radši ani nechodim po schodech ![]()
Když já jsem tak rozčílená z toho!!!
Manžel se mi tu směje, že jsem praštěná, funím tady vzteky jak papiňák a nadávám. Nevím, čím to může být, že to nelsyším
![]()
@Janinka1983 janinko to mě mrzí ale až na to přijdeš kde a jak hledat bude to snadné uvidíš nech tomu čas nerozčiluj se ![]()
@Janinka1983 píše:
Když já jsem tak rozčílená z toho!!!![]()
![]()
Manžel se mi tu směje, že jsem praštěná, funím tady vzteky jak papiňák a nadávám. Nevím, čím to může být, že to nelsyším
![]()
![]()
![]()
Protože je hluboko. Taky nevím, jak se to může podařit, že se dokonale schová.. ale stává se ![]()
Když já bych ho tak moc chtěla slyšet!!! Projela jsem si tím celý podbříšek, není místečko, kde bych nebyla, tak to fakt nechápu
A žádnej extra špek nemám, že by to bylo tím, teda spíš tam dole v podbříšku nemám žádný tuk navíc, jen něco málo kolem pupíku, tak tím to taky nebude. Zkoušela jsem jak tlačit, tak jen projíždět bez tlačení, ale prostě nic
Když píšete, že mám hledat těsně nad stydkou kostí, tak to je jako ještě v ochlupení???
@Janinka1983 píše:
Když já bych ho tak moc chtěla slyšet!!! Projela jsem si tím celý podbříšek, není místečko, kde bych nebyla, tak to fakt nechápuA žádnej extra špek nemám, že by to bylo tím, teda spíš tam dole v podbříšku nemám žádný tuk navíc, jen něco málo kolem pupíku, tak tím to taky nebude. Zkoušela jsem jak tlačit, tak jen projíždět bez tlačení, ale prostě nic
Když píšete, že mám hledat těsně nad stydkou kostí, tak to je jako ještě v ochlupení???
Přesně tak, ještě v ochlupení.
@Janinka1983 píše:
Zkoušela jsem to, ale taky nic, kašlu na to![]()
Nebo to zkus znovu zítra, v klidu, až mimi změní polohu.
Mně to nedalo, teď jsem zase zkoušela to srdíčko.. jedno víc vlevo, pak pravo.. nechápu. Ale možná jak už je mrně větší, tak to můžu slyšet na větším rozpětí - aspoň myslím. ![]()