Duben 2012 //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1015
13.6.12 21:05

@hanak jo jo já taky polykám, myslím že je to lepší než si zavádět :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1532
13.6.12 21:08

@MonikaL mě doktor dal minulý týden v úterý, také jsem zakrvácela a skončila v nemocnici s hematomem, a k tomu ještě ascorutin na krvácivost,a říkal že utrogestan má cenu jen do 15tt, zato ten můj gyn.dr mi říkal abych ten ascorutin už nebrala a utrogestan že tak do 12tt a pak je zbytečný, tak nevím asi doberu co mám a bude :nevim: jinak termín dle ms mám 30.12. podle utz až 10.1.ale to mi říkala doktorka 30.5.na utz kde mimi odpovídalo 8+0tt tudíž bylo o týden mladší a o týden později 5.6. mi zase doktor řekl, že jsem 10+1tt a mimi přesně odpovídá dle ms :nevim: tak aby si člověk vybral.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
13.6.12 21:11

@AnitramV no já se na ten utroš zeptám v pondělí dr a jinak já mám podle utz termín 4. 1.2013

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
13.6.12 21:18

Tak jsem teď opět zkoušela angelsounds a opět srdíčko neslyším!!! :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: Vztekle jsem to zas hodila do skříně a asi to už nikdy nevytáhnu, akorát mě to rozčiluje :x :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hanak
13.6.12 21:20
@AnitramV píše:
@MonikaL mě doktor dal minulý týden v úterý, také jsem zakrvácela a skončila v nemocnici s hematomem, a k tomu ještě ascorutin na krvácivost,a říkal že utrogestan má cenu jen do 15tt, zato ten můj gyn.dr mi říkal abych ten ascorutin už nebrala a utrogestan že tak do 12tt a pak je zbytečný, tak nevím asi doberu co mám a bude :nevim: jinak termín dle ms mám 30.12. podle utz až 10.1.ale to mi říkala doktorka 30.5.na utz kde mimi odpovídalo 8+0tt tudíž bylo o týden mladší a o týden později 5.6. mi zase doktor řekl, že jsem 10+1tt a mimi přesně odpovídá dle ms :nevim: tak aby si člověk vybral.

Neplašit se. Já stejně nechápu to určování - mimi je o x dnů mladší / starší. Tady to vůbec neřeší.. je tam, je tak a tak veliký, roste, prospívá.. hotovo, je to ok. ;) A nějaké dny tam - sem nikoho neiritují.

• Citovat
  • Upravit
hanak
13.6.12 21:23
@Janinka1983 píše:
Tak jsem teď opět zkoušela angelsounds a opět srdíčko neslyším!!! :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: Vztekle jsem to zas hodila do skříně a asi to už nikdy nevytáhnu, akorát mě to rozčiluje :x :roll:

Klííííd :mrgreen: Hele, mně párkrát taky Angelsounds dostal.. buď jsem mimi neslyšela (až za pár hodin), nebo jsem ho slyšela na dvou místech, kde by se ozvěna srdíčka ozývat už neměla. Jako dneska.. krásný tlukot víc vlevo a o cca 8cm směrem doprava další a totéž (klapot kopýtek, ne můj tep z tepny).
Asi bylo mrně hodně aktivní a hrálo si, jinak bych si musela myslet, že tam je skrytý ještě jedno - což nemyslím.

• Citovat
  • Upravit
1015
13.6.12 21:25

@Janinka1983 tak to ted nech třeba 14 dní a pak to zkus :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
13.6.12 21:27

Jinak už se zase ozývá utroš mám pěkné motanice a zavírají se mi oči to je hnus nemlžu řídit radši ani nechodim po schodech :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
13.6.12 21:29

Když já jsem tak rozčílená z toho!!! :cert: :cert: :cert: Manžel se mi tu směje, že jsem praštěná, funím tady vzteky jak papiňák a nadávám. Nevím, čím to může být, že to nelsyším :zed: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
13.6.12 21:32

@Janinka1983 janinko to mě mrzí ale až na to přijdeš kde a jak hledat bude to snadné uvidíš nech tomu čas nerozčiluj se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hanak
13.6.12 21:32
@Janinka1983 píše:
Když já jsem tak rozčílená z toho!!! :cert: :cert: :cert: Manžel se mi tu směje, že jsem praštěná, funím tady vzteky jak papiňák a nadávám. Nevím, čím to může být, že to nelsyším :zed: :zed: :zed: :zed:

Protože je hluboko. Taky nevím, jak se to může podařit, že se dokonale schová.. ale stává se ;)

• Citovat
  • Upravit
6094
13.6.12 21:36

Když já bych ho tak moc chtěla slyšet!!! Projela jsem si tím celý podbříšek, není místečko, kde bych nebyla, tak to fakt nechápu :roll: A žádnej extra špek nemám, že by to bylo tím, teda spíš tam dole v podbříšku nemám žádný tuk navíc, jen něco málo kolem pupíku, tak tím to taky nebude. Zkoušela jsem jak tlačit, tak jen projíždět bez tlačení, ale prostě nic :( Když píšete, že mám hledat těsně nad stydkou kostí, tak to je jako ještě v ochlupení???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hanak
13.6.12 21:43
@Janinka1983 píše:
Když já bych ho tak moc chtěla slyšet!!! Projela jsem si tím celý podbříšek, není místečko, kde bych nebyla, tak to fakt nechápu :roll: A žádnej extra špek nemám, že by to bylo tím, teda spíš tam dole v podbříšku nemám žádný tuk navíc, jen něco málo kolem pupíku, tak tím to taky nebude. Zkoušela jsem jak tlačit, tak jen projíždět bez tlačení, ale prostě nic :( Když píšete, že mám hledat těsně nad stydkou kostí, tak to je jako ještě v ochlupení???

Přesně tak, ještě v ochlupení.

• Citovat
  • Upravit
6094
13.6.12 21:46

Zkoušela jsem to, ale taky nic, kašlu na to :? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hanak
13.6.12 21:49
@Janinka1983 píše:
Zkoušela jsem to, ale taky nic, kašlu na to :? :roll:

Nebo to zkus znovu zítra, v klidu, až mimi změní polohu.
Mně to nedalo, teď jsem zase zkoušela to srdíčko.. jedno víc vlevo, pak pravo.. nechápu. Ale možná jak už je mrně větší, tak to můžu slyšet na větším rozpětí - aspoň myslím. :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky