Duben 2012 //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11530
13.6.12 20:05
@Lojzička píše:
@mamka snažilka no ono jej to rozpohybuje prý cukr mu dodá energii tak tam pospávalo unavené jakoby a chápeš, že jsme lekly po tom co jsme zažili s mužem, ale byl tam se mnou a bylo to o. k. :dance:
:lol: Jo takhle, on dostává energii mrňousek :lol: :lol: :lol: no vidíš, jak jsou vyčůrané už takhle v bříšku :mrgreen: Udělají taneček za pamlsek :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
13.6.12 20:06

@mamka snažilka šak můj říkal se staví na hlavu pro sladeké no malé dítě prostě :mrgreen:
tak jdeme spinkat s ondráškem musím ještě na nádobí ráno zavedu Ondráška do školky a kol 8 tu jsem zase :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hanak
13.6.12 20:11

Tak já mám taky kontrolu zítra. Nevím, jestli bude mudr. dělat zase utz, tak nějak doufám, že ano :oops: :andel:
Jinak NT utz jsem odmítla, ikdyž je fajn, ale s ohledem na věk se raději přikláním v 16tt k odběru plodovky, to mi dá největší jistotu, jestli je mrňátko v pořádku.. takže ještě musím vyčkat asi 2 týdny a pak další 1-2 týdny na výsledky (mno, to za tu dobu asi zešedivím 8o ), ale pokud to bude ok, pak se konečně budu moct začít těšit se vším všudy i nakupovat výbavičku v patřičné barvě, protože pak to pohlaví bude už 100%-ní ;)

• Citovat
  • Upravit
11530
13.6.12 20:12
@Lojzička píše:
@mamka snažilka šak můj říkal se staví na hlavu pro sladeké no malé dítě prostě :mrgreen:
tak jdeme spinkat s ondráškem musím ještě na nádobí ráno zavedu Ondráška do školky a kol 8 tu jsem zase :mavam:

Tak papa a Ondráška pozdravuj :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
13.6.12 20:13
@hanak píše:
Tak já mám taky kontrolu zítra. Nevím, jestli bude mudr. dělat zase utz, tak nějak doufám, že ano :oops: :andel:
Jinak NT utz jsem odmítla, ikdyž je fajn, ale s ohledem na věk se raději přikláním v 16tt k odběru plodovky, to mi dá největší jistotu, jestli je mrňátko v pořádku.. takže ještě musím vyčkat asi 2 týdny a pak další 1-2 týdny na výsledky (mno, to za tu dobu asi zešedivím 8o ), ale pokud to bude ok, pak se konečně budu moct začít těšit se vším všudy i nakupovat výbavičku v patřičné barvě, protože pak to pohlaví bude už 100%-ní ;)

Tvé rozhodnutí chápu, jistota je jistota :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hanak
13.6.12 20:20
@mamka snažilka píše:
Tvé rozhodnutí chápu, jistota je jistota :pankac:

Tak v mém věku určitě. Tripple testy jsou pro mě bezpředmětné, protože by právě s ohledem na věk stejně nedopadly dobře, akorát by to vynervovalo, takže spíš jen kontrola = klasické kr. testy, jestli mi v krvi nechybí nějaké látky ;)
Zítra se s mudr. domluvím na té plodovce, sice se budu bát šíleně, ale víc bych se asi bála, kdybych tu jistotu, že je mrňátko v pořádku, neměla a vycházela jen z NT utz (když kolikrát tady čtu ty smutné deníčky, jak byly NT utz ok a pak..) :think:.. celý zbytek těhu bych strávila v nejistotě a strachu a to by nebylo dobrý pro nikoho a ničemu by to neprospělo ;)

• Citovat
  • Upravit
844
13.6.12 20:28

Lojzicka ma termin na muj svatek:-)
Jinak ja mam ten screening zitra v 11:15 a nevim, jestli mi jen nabere krev a nebo bude delat neco vic…jsem tam zadny lepsi utz nez na kt. chodim bezne nevidela.. :roll: jsem uz z tech doktoru a postupu jelen…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
13.6.12 20:37
@hanak píše:
Tak v mém věku určitě. Tripple testy jsou pro mě bezpředmětné, protože by právě s ohledem na věk stejně nedopadly dobře, akorát by to vynervovalo, takže spíš jen kontrola = klasické kr. testy, jestli mi v krvi nechybí nějaké látky ;)
Zítra se s mudr. domluvím na té plodovce, sice se budu bát šíleně, ale víc bych se asi bála, kdybych tu jistotu, že je mrňátko v pořádku, neměla a vycházela jen z NT utz (když kolikrát tady čtu ty smutné deníčky, jak byly NT utz ok a pak..) :think:.. celý zbytek těhu bych strávila v nejistotě a strachu a to by nebylo dobrý pro nikoho a ničemu by to neprospělo ;)

Naštěstí jsem žádné takové deníčky nečetla :( já jsem hrozný nervák a pořád bych na to myslela. Takhle na to nemyslím a doufám, že bude vše v pořádku, ale chápu tě. Jak říkáš, akorát by tě to vystresovalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
13.6.12 20:38
@Dafii píše:
Lojzicka ma termin na muj svatek:-)
Jinak ja mam ten screening zitra v 11:15 a nevim, jestli mi jen nabere krev a nebo bude delat neco vic…jsem tam zadny lepsi utz nez na kt. chodim bezne nevidela.. :roll: jsem uz z tech doktoru a postupu jelen…

No jak chodím do špitálu k tomu mému dr. tak tam jdu taky na screeningový ultrazvuk a nejsem si jistá, zda tam i ten 3D, který je běžně k dostání. Přijde mi, že je ten ultrazvuk takový obyčejný :nevim: A tak se necháme překvapit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
13.6.12 20:45

@hanak tak jsem dnes poslouchala a občas se tam ozvalo takový zvláštní jako kdyby proti mě letěla bublina a praskla takový jako nával zvuku, nevím jak to popsat :mrgreen: tak se nesměj :lol: žádný praskání, a už mimi neni pod stydkou kostí ale asi cm nad :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
13.6.12 20:51

Lojzičko, tak tobě řekli pohlaví, jestli to dobře chápu??? Jeeeee, můžu to taky vědět?? Prosiiiiiim :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1532
13.6.12 20:52

Ahoj holky,
@MonikaL já traké beru utrogestan 2× denně a po ráno tak cca 2hodiny po tom co ho sním na mě padá hrozná únava a jakoby točení hlavy, ale je to psané jako nežádoucí účinek :nevim: ale budu to brát ještě tak 14dní a pak už ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
13.6.12 20:54

@AnitramV no já ho beru od pondělí jak jsem zakrvácela tak jsem zvědavá jak dlouho mi to doktor nechá, až tam půjdu tak mu to řeknu a uvidíme :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
13.6.12 20:56

@AnitramV koukám že jsi o pár dní víc než já, můžu se zeptat kdy máš termín?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hanak
13.6.12 21:02
@MonikaL píše:
@AnitramV no já ho beru od pondělí jak jsem zakrvácela tak jsem zvědavá jak dlouho mi to doktor nechá, až tam půjdu tak mu to řeknu a uvidíme :nevim:

Pamatuji se, že když jsem utrouše brala, vždy mi u toho bylo hrozně. Pár minut poté a další dvě hodiny jsem prakticky byla vyřazená z provozu, jen jsem ležela, protože se mi šíleně motala hlava a bylo mi všelijak. U nejmladší dcerky jsem ho užívala do konce třetího měsíce, doktor mi ho tehdy nasadil, protože jsem otěhotněla vlastně měsíc po spontánním potratu (ZT, odpovídalo 6.-7.tt, ale byla jsem asi v 10.tt). Při minulém těhotenství, které nedopadlo (bylo taktéž zamlklé), jsem utrogestan užívala vlastně ihned po nalezení //, doktor mi ho tehdy automaticky nasadil, takže možná i to byl důvod, proč se na ZT přišlo tak pozdě (utrogestan zbrzdil vyplavení plodového vejce z dělohy).
Ale bylo mi taktéž po něm všelijak! Je zajímavé, že každému řekne mudr něco jiného - někdo má zavádět, někdo polykat.. já měla vždy polykat, ou, to pak byly motolice 8o

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky