Duben 2012 //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6094
13.6.12 22:02

Já bych klidne radsi slyšela srdicka 2 nez zadny :-(. Zitra to urcite zkoušet nebudu, zkousela jsem to v sobotu a nic, zkusila jsem to dnes a zase nic, uz se mi do toho ani nechce :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hanak
13.6.12 22:08
@Janinka1983 píše:
Já bych klidne radsi slyšela srdicka 2 nez zadny :-(. Zitra to urcite zkoušet nebudu, zkousela jsem to v sobotu a nic, zkusila jsem to dnes a zase nic, uz se mi do toho ani nechce :-/

Počkej pár dnů.. fakt jen někdo slyší mimi tak brzy, nemá smysl se kvůli tomu nervovat. Já jen doufám, že zítra na KO budou dělat utz.. nějak mi ta záhada dvojích ozev nejde z hlavy :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2616
13.6.12 23:14

@hanak mám to s únavou i nevolností stejně, ještě mě k tomu celej den pobolívá břicho a hlava :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
13.6.12 23:21
@theresque píše:
Gratuluji k úspěšným kontrolám :) Já jsem taky unavená a takovým způsobem, že si až někdy připadám úplně jak lenoch :lol:

já si připadnu jak lemra líná :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
13.6.12 23:23
@mamka snažilka píše:
Moc se omlouvám, že jsem dlouho nebyla, ted už budu chodit pravidelně :lol: dnes samé kontroly, nejdřív štítná žláza a pak EKG. Vše v pořádku :pankac: Jen vitamíny jsou na štíru, málo vápníku, vitamínu D a draslík, l tak musim baštit baštit a baštit, ale samé zdravé věci, což mi moc nejede :mrgreen:

Ahoj, kde ti prosím dělali kontrolu na vitamíny a minerály? Já bych to taky uvítala, když jsem furt taková zničená, tak třeba mi taky něco chybí.. Mně furt dělají jen krevní obraz, nebo základní bichemii, ale to nic moc neukáže o stavu vitamínů :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
13.6.12 23:26
@Janinka1983 píše:
Tak jsem teď opět zkoušela angelsounds a opět srdíčko neslyším!!! :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: Vztekle jsem to zas hodila do skříně a asi to už nikdy nevytáhnu, akorát mě to rozčiluje :x :roll:

To mě mrzí, asi máš fakt vadný výrobek :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
13.6.12 23:28
@hanak píše:
Nebo to zkus znovu zítra, v klidu, až mimi změní polohu.
Mně to nedalo, teď jsem zase zkoušela to srdíčko.. jedno víc vlevo, pak pravo.. nechápu. Ale možná jak už je mrně větší, tak to můžu slyšet na větším rozpětí - aspoň myslím. :nevim:

nebo čekáš dvojčátka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hanak
14.6.12 04:07
@Kamka33 píše:
nebo čekáš dvojčátka :mrgreen:

Nebo pupečník.. teoreticky by měl pulsovat ve stejném rytmu jako srdíčko mimčátka.

• Citovat
  • Upravit
11551
14.6.12 08:16

Holky j vím, že jsem tu došla poslední, ale neuděláme uzavřenou diskuzi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1181
14.6.12 08:19

@Lojzička
A co to znamená zavřená diskuze :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
14.6.12 08:29

@Janina88 no prostě nikdo tam cizí nemůže nakukovat nic přidávat jen členové skupiny :palec: a tak když si budeme dávat fotky a psát odkud jsme apod. bud to jen mezi náma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
14.6.12 08:37

@hanak aby to nebyly dvojčátka :potlesk: a nebo hold máš dutý bříško a rozléhá se ti to tam :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
14.6.12 08:38
@Lojzička píše:
@Janina88 no prostě nikdo tam cizí nemůže nakukovat nic přidávat jen členové skupiny :palec: a tak když si budeme dávat fotky a psát odkud jsme apod. bud to jen mezi náma

Lojzičko já už v tom mám zmatek, ale mám pocit, že tato skupina uzavřenou skupinu už má. :think: A jmenuje se Vánoční miminka nebo tak něco. Teda doufám, že jsem si to nespletla s nějakou jinou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
14.6.12 08:41
@Janinka1983 píše:
Já bych klidne radsi slyšela srdicka 2 nez zadny :-(. Zitra to urcite zkoušet nebudu, zkousela jsem to v sobotu a nic, zkusila jsem to dnes a zase nic, uz se mi do toho ani nechce :-/

Počkej bobku, určitě tam, jen jsi ho nenašla. :hug: Oni se rádi schovávají, opravdu. Poprvé jsem ho našla tam, kde bych ho nikdy nehledala, byl to spíš omyl, už jsem to chtěla vypnout když jsem si říkala, no a co když bude tady dole u té kosti a taky že byl :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
14.6.12 08:42

@mamka snažilka já myslela co jsme tu nyní :think: nějak ty otevřené nemusím :? a co ty nespíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí