Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@mamka snažilka píše:
Rhinocort Aqua. Je to ale jen na předpis, vlastně většina léků na alergii, tak zkus, jestli by ti to napsala obvodačka. JInak prý není dobré brát prášky na alergii jako je Zyrtec, nebo podobně a to je některé holky berou i jen takdostává to i miminko a to není dobré. Tenhle nosní sprej je neškodný a pracuje jen v nosní sliznici. Navíc ani neštípe v nose jako většina sprejů na alergii
Dky moc, já právě Zyrtec doma mám, ale nevzala jsem si ho, i když mi bylo zle.. No a do nosu mám doma akorát na alergii Vibrocil, a ten taky v těhu zakazují, takže zkusím ten tvůj zázrak, díky moc ![]()
Jinak holky, počkejte, až budete mít dítko, co to stojí v lékárně, když onemocní, to jsou i dva litry za pár přípravků. kolikrát Vám mimčo nepřijme ten či onen lék, tak musíte zas koupit jiný a to jsou pak výdaje
Nebo taky proto, že ten koupený nezabere a musíte koupit zase jiný. Já už letos nechala v lékárně několik tisícovek.. Bohužel malá je často nemocná ![]()
@MonikaL to nevadí že máš termín až na leden, klidně se přidej k nám, ![]()
Mamka snažilka - tak jsem si ted četla příbalový leták a vypadá to, že to nemá dosud prokázané žádné negativní účinky pro těhotné a kojící, tak to jsi hned zajistím
Ono ted jak pár dní pršelo, tak mi bylo fajn, ale jak začne být hezky a pyly budou v rozpuku, tak zase začnu kýchat a poteče mi z očí ![]()
Moc bych si přála, aby se to mým dětem vyhlo!!
Holky kdyby jste prostě někdo chtěly pošlete mi žádost o přidání ať nemusím všem psát ju ![]()
@Janinka1983 a kdy si zkusíš ty testy? jsem zvědavá jak to vyjde tobě ![]()
@MonikaL Ale však Lojzička založila novou uzavřenou skupinu, ne?? Nevím teda, jak se jmenuje, ale taky mám radši ty uzevřený… Termín mám sice v lednu, ale budu rodit v prosinci - tušení
Já ti nevím, kdy ty testy vyzkouším, už mám doma oba, ale ještě chci počkat. Píšou sice od ukončeného 10.tt, ale četla jsem, že pohlavní orgány se v tuto dobu zrovna vyvíjejí, mrknu ještě na net, jak to teda je, kdy se do moči dostane ten chromozom Y, pokud to je chlapeček. Pak to zkusím. To víš, že jsem taky natěšená, ale nechci mít falešný výsledek, chci mít co největší jistotu, že je to správně. A navíc se 2 dny před testováním nesmí souložit, tak to musím nějak naplánovat
![]()
Holky komu by nedošla pozvánka a chtěl by pošlete mi SZ já už jsem chodit nebudu když je uzavřená tak, abych někoho nevynechala ![]()