Duben 2012 //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2616
14.6.12 09:44
@mamka snažilka píše:
Rhinocort Aqua. Je to ale jen na předpis, vlastně většina léků na alergii, tak zkus, jestli by ti to napsala obvodačka. JInak prý není dobré brát prášky na alergii jako je Zyrtec, nebo podobně a to je některé holky berou i jen tak :nevim: dostává to i miminko a to není dobré. Tenhle nosní sprej je neškodný a pracuje jen v nosní sliznici. Navíc ani neštípe v nose jako většina sprejů na alergii :pankac:

Dky moc, já právě Zyrtec doma mám, ale nevzala jsem si ho, i když mi bylo zle.. No a do nosu mám doma akorát na alergii Vibrocil, a ten taky v těhu zakazují, takže zkusím ten tvůj zázrak, díky moc :-)
Jinak holky, počkejte, až budete mít dítko, co to stojí v lékárně, když onemocní, to jsou i dva litry za pár přípravků. kolikrát Vám mimčo nepřijme ten či onen lék, tak musíte zas koupit jiný a to jsou pak výdaje :cert: Nebo taky proto, že ten koupený nezabere a musíte koupit zase jiný. Já už letos nechala v lékárně několik tisícovek.. Bohužel malá je často nemocná :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1532
14.6.12 09:44

@MonikaL to nevadí že máš termín až na leden, klidně se přidej k nám, :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
14.6.12 09:51

Mamka snažilka - tak jsem si ted četla příbalový leták a vypadá to, že to nemá dosud prokázané žádné negativní účinky pro těhotné a kojící, tak to jsi hned zajistím :-) Ono ted jak pár dní pršelo, tak mi bylo fajn, ale jak začne být hezky a pyly budou v rozpuku, tak zase začnu kýchat a poteče mi z očí :,(
Moc bych si přála, aby se to mým dětem vyhlo!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
14.6.12 09:54

@AnitramV tak já zůstanu tady už se tu hezky známe :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
14.6.12 09:56

Holky kdyby jste prostě někdo chtěly pošlete mi žádost o přidání ať nemusím všem psát ju :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
14.6.12 11:12

@Lojzička Můžu taky dostat pozvánku?? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
14.6.12 11:21

@Janinka1983 vždyt máš termín až v lednu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
14.6.12 11:22

@Janinka1983 a kdy si zkusíš ty testy? jsem zvědavá jak to vyjde tobě :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
14.6.12 11:28

@MonikaL Ale však Lojzička založila novou uzavřenou skupinu, ne?? Nevím teda, jak se jmenuje, ale taky mám radši ty uzevřený… Termín mám sice v lednu, ale budu rodit v prosinci - tušení :mrgreen: Já ti nevím, kdy ty testy vyzkouším, už mám doma oba, ale ještě chci počkat. Píšou sice od ukončeného 10.tt, ale četla jsem, že pohlavní orgány se v tuto dobu zrovna vyvíjejí, mrknu ještě na net, jak to teda je, kdy se do moči dostane ten chromozom Y, pokud to je chlapeček. Pak to zkusím. To víš, že jsem taky natěšená, ale nechci mít falešný výsledek, chci mít co největší jistotu, že je to správně. A navíc se 2 dny před testováním nesmí souložit, tak to musím nějak naplánovat :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1181
14.6.12 11:47

@Lojzička ¨
pošleš mi také pozvánku??? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
14.6.12 11:59

Taky prosím o pozvánku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
762
14.6.12 12:05

@Lojzička Taky bych chtěla do uzavřené! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
762
14.6.12 12:08
Díky moc, už začínám plašit jestli bude všechno v pořádku…Pak napíšu jak se vrátíme!
@mamka snažilka píše:
No a na zítra držím moc moc pěsti! :kytka: Kontroly odpoledne jsou nejhorší, protože čekáš ještě ten den viď :oops:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
14.6.12 12:44

@Janinka1983 já už ti ji poslala ráno nemáš ji :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
14.6.12 12:46

Holky komu by nedošla pozvánka a chtěl by pošlete mi SZ já už jsem chodit nebudu když je uzavřená tak, abych někoho nevynechala :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí