Duben 2012 //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1015
16.6.12 21:28

Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, jestli tahle diskuze ještě bude aktivní, když jste si uzavřely skupinu, kterou mimochodem nemůžu najít :nevim:. Na začátku téhle diskuze jsem tady chodila, ale potom jsem nějak dostala strach, jestli bude s mimi vše v pořádku, tak jsem žádné diskuze nepročítala a dnes jsem si vás po dlouhé době přečetla. Smím se ještě přidat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
16.6.12 21:36

@barnys to víš že můžeš :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
16.6.12 21:40

Mončo, děkuji :hug:
chci se zeptat, nosíš už těhotenské kalhoty? já už dva týdny, bříško mi roste jako blázen a tím, že celý den sedím v kanceláři, tak ty těhu kalhoty jsou fajn pohodlné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hanak
16.6.12 22:00
@barnys píše:
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, jestli tahle diskuze ještě bude aktivní, když jste si uzavřely skupinu, kterou mimochodem nemůžu najít :nevim:. Na začátku téhle diskuze jsem tady chodila, ale potom jsem nějak dostala strach, jestli bude s mimi vše v pořádku, tak jsem žádné diskuze nepročítala a dnes jsem si vás po dlouhé době přečetla. Smím se ještě přidat?

Ahojky Barnys, vítej zpátky. No jasně že se můžeš přidat, patříš sem!! :hug:

• Citovat
  • Upravit
1015
16.6.12 22:50
@hanak píše:
Ahojky Barnys, vítej zpátky. No jasně že se můžeš přidat, patříš sem!! :hug:

Hanak, díky moc! od té doby, co mám po prvotrimestriálním screeningu, tak jsem o moc klidnější a začínám si to těhu užívat. Ale i tak mám obavy jako každá, tak jsem si trošku přečetla o anglesounds a dost o něm uvažuju. Používáš ho každý den?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hanak
16.6.12 22:55
@barnys píše:
Hanak, díky moc! od té doby, co mám po prvotrimestriálním screeningu, tak jsem o moc klidnější a začínám si to těhu užívat. Ale i tak mám obavy jako každá, tak jsem si trošku přečetla o anglesounds a dost o něm uvažuju. Používáš ho každý den?

Mno, teď i několikrát za den, protože mi tam něco nefalíruje (mám dvojí silné ozvy plodu ze dvou různých míst v jeden čas).
Takže sleduju, co to má znamenat a začínám se tak trochu bát.

• Citovat
  • Upravit
1015
16.6.12 22:59
@hanak píše:
Mno, teď i několikrát za den, protože mi tam něco nefalíruje (mám dvojí silné ozvy plodu ze dvou různých míst v jeden čas).
Takže sleduju, co to má znamenat a začínám se tak trochu bát.

a četla sis, jestli už se s tím někdo setkal? jestli to třeba není závada toho přístroje. pořídila sis ho nový nebo od někoho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hanak
16.6.12 23:01

Je nový a závada přístroje to není. Spíš je otázkou, jestli ty druhé ozvy je pupečník nebo skryté dvojče. Četla jsem podobné diskuse, druhé ozvy se můžou ozvat, ale jsou podstatně slabší než ty první. Ty moje jaksi duní oboje.

• Citovat
  • Upravit
1015
16.6.12 23:05

Čtu si ve tvém podpisu, že jsi teď byla na kontrole, ale ultrazvuk ti nedělal. Proč vlastně? já myslela, že se dělá hlavně ultrazvuk 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hanak
16.6.12 23:06
@barnys píše: Čtu si ve tvém podpisu, že jsi teď byla na kontrole, ale ultrazvuk ti nedělal. Proč vlastně? já myslela, že se dělá hlavně ultrazvuk 8o

Barnys, poslala jsem ti SZ, juknni tam :)

• Citovat
  • Upravit
hanak
16.6.12 23:10
@barnys píše: Čtu si ve tvém podpisu, že jsi teď byla na kontrole, ale ultrazvuk ti nedělal. Proč vlastně? já myslela, že se dělá hlavně ultrazvuk 8o

Nedělal :( Taky jsem z toho byla rozladěná.

• Citovat
  • Upravit
437
17.6.12 15:39

Hanak a kdy jdes na dalsi utz?
Barnys: ja si taky ted angelsound přídila, mah ho teprve od patku. ALe budu se snažit ho zase tak moc nepoužívat. Ale byt na miste HAnak, tak to tako stale zkoumam angelsaundem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hanak
17.6.12 15:48
@heli111 píše:
Hanak a kdy jdes na dalsi utz?

Heli, další Ko mám až 5.7., ale budu zítra volat na genetiku do Pensacoly a žádat o podrobný utz, mají tam sice dlouhé čekací lhůty, ale třebas to bude dřív než za ty 3 týdny. Taky jsem si objednala nový model Angelsounds, který počítá i rychlost srdíčka, takže jakmile přijde, budu zkoumat tímhle přístrojem, jestli ty druhé ozvy mají jinou frekvenci (rychlost), pak bych odpověď měla jasnou, pupečník musí tepat ve stejném tempu a rytmu jako srdíčko mimča, se kterým je spojený.

• Citovat
  • Upravit
844
17.6.12 22:23

Dobrou noc vsem maminam a jejich vanocnim dareckum! :-O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
17.6.12 23:30

@hanak Ahojky, to je divné, že ti nedělal utz a tys mu řekla o svých pocitech a o slyšení druhých ozvů? Já se ptám svého gyndaře na všechno :-) No ptala jsem se ho i na tento přístroj a on říkal, že je to všechno byznys :-) Ale že dětátko se tím neohrozí. Že je na mně, jestli si jej chci pořídit nebo ne. Také jsem se s ním bavila o tom prvotním screeningu a to mi říkal, že je to taky jen o penězích. Tak já nevím. Sám mi utz dělal, jsem ve 12tt, a sám mi řekl, že projasnění NT ukazuje na zdravý plod. Tak to je pro mě dostačující :-) Obrázek mám, ale musím ho dát naskenovat a pak ho sem hned dám :-) Mimčo mi přišlo krásný a sám doktor se snažil udělat fotečku co nejostřejší :-) Jo měříme 6cm :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí