Duben 2012 //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1015
21.6.12 17:23

@hanak mě se nechce zas vypláznout další peníze :zed: na kontrolu jdu za měsíc to už budu 16-17tt tak by mi to mohl už možná říct nebo na 3D tak to už počkám hold nic nebudu zatim kupovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hanak
21.6.12 17:25

@MonikaL
Tak na české poměry je to opravdu drahý. Mě to stálo něco málo přes 19 USD plus poštovné, objednala jsem dva, abych pak porovnala, jestli nevyjde vždy jiný výsledek :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1015
21.6.12 17:26

@hanak jo jak janinka1983 ta si koupila dva a každý ji ukázal něco jiného :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hanak
21.6.12 17:28

Holky, teď úplně odbočím..
Vy, které používáte Angelsounds a došel vám už ten utz gel nebo vám ho ani k tomu nepřiložili.. nejlepší způsob = olivový olej. Promazat bříško olivovým olejem, klouže to pak krásně, krásně je vše slyšet a hlavně je to prospěšný bříšku, kůže se zvláční a vlastně zabraňujete tím vzniku strií.
Můj doktor říká, že je to nejlepší ochrana, lepší než všechny drahé kosmetické preparáty, které jsou jen marketinkový tah.

• Citovat
  • Upravit
hanak
21.6.12 17:30

@MonikaL
Proto to chci vyzkoušet.. ale rozhodně ne už test Boy or Girl. Bohužel recenze jsem četla až zpětně, kdybych to viděla dřív, ani bych se nenamáhala a rovnou bych ten test zavrhla.

• Citovat
  • Upravit
1015
21.6.12 17:30

Ahoj holky kupujete už výbačku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
21.6.12 17:31

@hanak já používám dětský olejíček a je to super jinak mi k tomu gel vůbec nepřišel :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
21.6.12 17:32

@hanak no to já taky :zed: ale zvědavost jsem nějak ukojila i když tomu nevěřim :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hanak
21.6.12 17:33

@MonikaL
Ten je taky dobrý :pankac: Ale olivový je prostě olivový - není nad přírodu ;)

Ohledně výbavičky - začnu po 20tt, to už budu mít všechny důležité testy za sebou. Ale pak to bude šrumec, nájezd na obchody :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1015
21.6.12 17:33

http://youtu.be/im1BqtJmLhU

tady přikládám naší žížalku :-))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hanak
21.6.12 17:35

@MonikaL

To je hezoučký E. T. :srdce:

• Citovat
  • Upravit
1015
21.6.12 17:37

@hanak jo jo žížalka :mrgreen: já něco málo mám a na velké věci se chystám v srpnu nebo v září podle času

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
21.6.12 19:14

Hanak, takže si budeš dělat další močový test? ty jsi blázínek :-) u nás je to dost drahé, tak si asi budu muset počkat. Vlastně mně je to i celkem jedno, co to bude. Já se hlavně těším na to mimi :-) a stejně se mi nejvíc líbí věci na mimi do béžova, ne růžová nebo modrá, dneska jsem si vybrala vibrační lehátko pro mimi, holky, líbí se vám? a od jaké velikosti budete kupovat výbavičku? 56?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
21.6.12 19:15
@MonikaL píše:
http://youtu.be/im1BqtJmLhUtady přikládám naší žížalku :-))))
žížalka je moc krásná :-))) a to natáčel manžel na mobil?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
21.6.12 19:26

Jinak já ještě nic moc nenakupuju, rozjedu se poslední měsíce :mrgreen:
tohle koupil můj přítel, protože jsem na to v obchodě pořád zírala. To je vlastně první věc, co jsme spolu koupili na mimi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí