Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky, co se týče testu pohlaví z moči, tak já dělala v neděli Best Baby Gender a vyšel mi kluk (do moči se lije takové čarvené barvivo, když to zůstane oranžové, je to kluk, když to zezelená, má to být holka, ale nechápu, co by tam mělo zezelenat
) a včera jsem dělala od Woman secret Girl or Boy, vypadá to stejně jako na stránkách www.testpohlaviditete.cz, je to na stejném principu a tam mi vyšla spíše holka. Pokud se testovací pole zabarví do modra, je to kluk, pokud do růžova, je to holka, ale mně vyšla taková růžovofialová, tak si asi můžu vybrat
Ale spíš to byla růžová, než fialová, jenže jednoznačně mi to prostě nevyšlo
Testy mě dohromady stály 1500 a vím úplný prd
Přemýšlím, že koupím ještě ten z výše uvedených stránek, ale myslím, že už mě manžel zabije
![]()
@Janinka1983 píše:
Holky, co se týče testu pohlaví z moči, tak já dělala v neděli Best Baby Gender a vyšel mi kluk (do moči se lije takové čarvené barvivo, když to zůstane oranžové, je to kluk, když to zezelená, má to být holka, ale nechápu, co by tam mělo zezelenat) a včera jsem dělala od Woman secret Girl or Boy, vypadá to stejně jako na stránkách www.testpohlaviditete.cz, je to na stejném principu a tam mi vyšla spíše holka. Pokud se testovací pole zabarví do modra, je to kluk, pokud do růžova, je to holka, ale mně vyšla taková růžovofialová, tak si asi můžu vybrat
Přemýšlím, že koupím ještě ten z výše uvedených stránek, ale myslím, že už mě manžel zabije
![]()
![]()
Jani, uf, to je teda peněz. Ale někde jsem četla, že u některých testů, když ti to předpoví špatně, tak ti po porodu vrátí peníze. Prý když si ten test vyfotíš a pak prokážeš rodným listem, že se ti narodilo jiné pohlaví. Ale stejně, proč to prodávají, když to není spolehlivé ![]()
@Janinka1983 píše:
Holky, co se týče testu pohlaví z moči, tak já dělala v neděli Best Baby Gender a vyšel mi kluk (do moči se lije takové čarvené barvivo, když to zůstane oranžové, je to kluk, když to zezelená, má to být holka, ale nechápu, co by tam mělo zezelenat) a včera jsem dělala od Woman secret Girl or Boy, vypadá to stejně jako na stránkách www.testpohlaviditete.cz, je to na stejném principu a tam mi vyšla spíše holka. Pokud se testovací pole zabarví do modra, je to kluk, pokud do růžova, je to holka, ale mně vyšla taková růžovofialová, tak si asi můžu vybrat
![]()
![]()
Jani, ten test Gender, jak jsis dělala jako první, mě zaujal hlavně tím, že ten výrobce je stejný jako na Boy or Girl a tam to funguje tak, že když to je zelené, je to kluk a když oranžové, je to holka. Dost se divím, že u jiného jejich testu to udělali barevně obráceně, to bude nějaká chyba. ![]()
Hanak, mě to taky napadlo, že to mají nejake popletené!!! Asi to dovozce převrátil ty barvy, jinak si to neumím vysvetlit…
@barnys moc krásné lehátko, ale já ho asi kupovat nebudu připadá mi to zbytečné chci koupit takové lehátko ze kterého jde pak udělat jídelní židlička je to od výrobce peg perego, jinak video natáčel na mobil
a věcičky mám taky do hněda, béžova ![]()
Pro legraci vám posílám můj břuuuuch
ted je to ještě dobrý, ale večer jsem jak meloun ![]()
@MonikaL píše:
Pro legraci vám posílám můj břuuuuchted je to ještě dobrý, ale večer jsem jak meloun
Moni, kdybych měla postavu jako ty, tak bych tady taky dala fotku ![]()
@Janinka1983 píše:
Hanak, mě to taky napadlo, že to mají nejake popletené!!! Asi to dovozce převrátil ty barvy, jinak si to neumím vysvetlit…
Janinko, jen jsem tu nakoukla a viděla jsem, že řešíte pohlaví! Já byla ve středu na screeningu a dr. mi řekl, že čekáme na 70% holčičku, tak zkus vydržet a neplýtvej už penízky, třeba ti to řekne taky tak brzy. Vím, že se může plést, ale překvapilo mě, s jakou jistotou nám to říkal, sám se nás zeptal, jestli to už chceme vědět ![]()
@verrda Já vím, že už mi to teď může říct, pokud se miminko správně natočí, jdu ve čtvrtek na screening a budu 12+4tt, ale prostě jsem chtěla mít „jistotu“ a navíc jsou ty testy tak napínavý
Počkám do čtvrtka, uvidíme, co se dozvíme.
@MonikaL takhle plochý bříško jsem snad neměla nikdy
Já už vypadám, že porodím za měsíc ![]()
Hanak - no tak zpočátku se utz dělá často, pak už ne, co si vzpomínám z prvního těhu.. 4.7. jdu na krev, tak jestli mi budě dělat i utz nevím, myslím si, že ne, že už mě bude objednávat na ten velký
Jojo, další

Lehátko je moc hezký, ale holky, se všemi lehátky pozor, opatrně a používat jen na chvíli, když tam mimi bude pravidelně x hodin denně, může se mu přesunout těžiště a pak bude mít velmi vážné potíže - opět jeden deníček tady na emiminu o tom psal, jak maminka používala lehátko z Tesca či odkud, miminko pak nezvedalo hlavičku, ale zadeček, protože těžiště se mu přesunulo do hrudníčku, ten se mu rozšířil.. cvičí vojtovku, aby se to spravilo a mají s tím fakt práce nad hlavu