Duben 2012 //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2616
24.6.12 10:44

Holky, já si žádné testy pohlaví nedělám, jen si tak nějak myslím, že to bude kluk :-) Mám úplně jiné chutě a bříško do špičky, to jsem u holčičky neměla :-) Ale možná je to jen babská pověra :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3792
24.6.12 11:17
@Kamka33 píše:
@verrda gratuluji k holčičce :kytka:

Děkuju :hug: No uvidíme, jestli se tam ten pindík ještě neobjeví :lol: Ale tak nějak já jsem to od začátku cítila ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
24.6.12 13:14

@Kamka33 plochý? :lol: ted si mě rozesmála jsem jak melounek :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hanak
25.6.12 04:44
@barnys píše:
Hanak, takže si budeš dělat další močový test? ty jsi blázínek :-) u nás je to dost drahé, tak si asi budu muset počkat. Vlastně mně je to i celkem jedno, co to bude. Já se hlavně těším na to mimi :-) a stejně se mi nejvíc líbí věci na mimi do béžova, ne růžová nebo modrá, dneska jsem si vybrala vibrační lehátko pro mimi, holky, líbí se vám? a od jaké velikosti budete kupovat výbavičku? 56?

Holky, tak dnes testíky přišly, takže první už je vyzkoušený a podle něj je to jasná holčička. Huhůůů, doufám, že má pravdu, asi bych princeznu chtěla malinko víc než malého prince, ale ve finále je to úúúúplně jedno, hlavně aby bylo miminko v pořádku! :srdce:
Ale stejně.. ty krásný šatičky na holčičky a ta růžová je tááák hezká barva.. no a máme tady hafo hraček po mojí nejmladší, právě pro holčičku.. tak by se to všechno využilo ;)
Za dva dny zkusím druhý testík, doufám, že růžová nezmodrá a holčičce nenaroste pindík :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1015
25.6.12 07:30

@hanak tak to ti držim palečky aby to tak opravdu bylo :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8660
25.6.12 13:43
@Janinka1983 píše:
Holky, co se týče testu pohlaví z moči, tak já dělala v neděli Best Baby Gender a vyšel mi kluk (do moči se lije takové čarvené barvivo, když to zůstane oranžové, je to kluk, když to zezelená, má to být holka, ale nechápu, co by tam mělo zezelenat :nevim: ) a včera jsem dělala od Woman secret Girl or Boy, vypadá to stejně jako na stránkách www.testpohlaviditete.cz, je to na stejném principu a tam mi vyšla spíše holka. Pokud se testovací pole zabarví do modra, je to kluk, pokud do růžova, je to holka, ale mně vyšla taková růžovofialová, tak si asi můžu vybrat :mrgreen: Ale spíš to byla růžová, než fialová, jenže jednoznačně mi to prostě nevyšlo :zed: Testy mě dohromady stály 1500 a vím úplný prd :roll: Přemýšlím, že koupím ještě ten z výše uvedených stránek, ale myslím, že už mě manžel zabije :lol: :lol: :lol:

Já jsem vyzkoušela www.gendermaker.com za 24 dolarů a teda moudrá z toho taky nejsem, je to od modrá-kluk, růžová-holka, ale mě vyšla taková modrofialová, takže vím prd, spíš to podle té škály vypadá na holku :lol: ale spíš jsem to chtěla vyzkoušet ze srandy, nějak jsem se na to nevázala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hanak
25.6.12 15:16
@lucillee píše:
Já jsem vyzkoušela www.gendermaker.com za 24 dolarů a teda moudrá z toho taky nejsem, je to od modrá-kluk, růžová-holka, ale mě vyšla taková modrofialová, takže vím prd, spíš to podle té škály vypadá na holku :lol: ale spíš jsem to chtěla vyzkoušet ze srandy, nějak jsem se na to nevázala

Luci, já kontrolní testík udělala teď ráno - jsem nevydržela čekat dva dny, je to sice růžovofialová, ale podle té barevné palety jsem ještě v rozmezí holčičky, jen ten nejtmavší odstín barvy pro holčičku.. takže stále a znovu vyšla holčička ;) Tak uvidíme, jestli utz, případně i odběr plodovky tohle potvrdí nebo jestli budu překvapená :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
8660
25.6.12 15:38

@hanak Přesně tak jsem to měla já :) Taky ta nejtmavší u holčičky, ale dalo by se v tom vidět i trochu chlapečka, tak jsem zvědavá. Růžové věcičky zatím nekupuju! Holka v modrém je lepší než klučík v růžové :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hanak
25.6.12 16:02
@lucillee píše:
@hanak Přesně tak jsem to měla já :) Taky ta nejtmavší u holčičky, ale dalo by se v tom vidět i trochu chlapečka, tak jsem zvědavá. Růžové věcičky zatím nekupuju! Holka v modrém je lepší než klučík v růžové :lol:

Tak s tím souhlasím ;) Navíc - já si nákup výbavičky nechávám na později, po všech vyšetřeních a ne dřív než po 24tt. Pak to zvládnu rychle, jeden-dva nákupy a vše je doma, zbytek po internetu… času je dost :)

• Citovat
  • Upravit
844
25.6.12 19:01

Screening

Tak jsem dneska holky volala na gyndu, protoze uz jsem to nepetim nemohla vydrzet a hlavne jsem to chtela uz v praci oznamit a screening je negativni :palec:
tak ted uz jen aby mimisek pekne rostl a nabiral centimetry:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8660
25.6.12 19:04
@hanak píše:
Tak s tím souhlasím ;) Navíc - já si nákup výbavičky nechávám na později, po všech vyšetřeních a ne dřív než po 24tt. Pak to zvládnu rychle, jeden-dva nákupy a vše je doma, zbytek po internetu… času je dost :)

Absolutní souhlas, já tedy zatím vůbec nenakupuju, ještě na to ani pořádně nemám myšlenky…asi až po velkém utz ve 20tt nejdřív. Koupila jsem ve slevě dvě bodýčka, to je jediné. Asi jsem pověrčivá, ale myslím, že času je dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
25.6.12 19:07

Ja jsem taky zatim nekoupila vubec nic, ani zadny oblecek ani hracku.. :potlesk:
vsak ja myslim, ze to jeste dozenem az pujdem do finise :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
25.6.12 19:48

Ahoj holky, dnes jsem neplánovaně zavítala na gynekologii, od včerejška totiž mírně špiním, včera jsem to ještě překousla, ale když to pokračovalo i dnes, volala jsem Dr a řekl, ať přijdu. Miminko je v pořádku, ale placenta mi zasahuje do děložního čípku a to způsobilo to špinění, jelikož jsme se včera ráno s manželem milovali a tím jsme prý tu placentu asi trošku narušili :oops: No a další věc, co mě zarazila je ta, že bych dnes měla být 12+0tt, i podle měření miminka v 10.tt by to tak mělo být, ale Dr mi řekl, že miminko je větší, dnes odpovídá 12+5tt 8o Snad je vše v pořádku, docela mě zarazilo, že je miminko větší, nevíte, čím to může být?? Dnes mělo od hlavičky k zadečku bez pár mm 6 cm… Ve čtvrtek jdu na screening, tak uvidíme, co se dozvíme tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
25.6.12 19:53

Jinak co se týče nákupů, taky to nechávám na později, chystám se nakoupit vše na jednom místě, takže opravdu času dost. Hlavně, aby bylo vše v pořádku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
25.6.12 20:38

@Janinka1983 jani hlavně aby bylo vše v pořádku držim palečky :hug: ted se opatruj a bud v klidu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí