Duben 2012 //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
719
27.6.12 10:59

@lucillee @lucillee proto čtu teď jen romány, kde všeskončí dobře.. :D neboli dívčí romány od Lenky Lanczové mi to jistí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1181
27.6.12 11:01

@lucillee
Tak podobnejch zážitků na podobná témata, mám nespočet :lol: Hormony mě zničej, stala se ze mě pěkná fňukna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8660
27.6.12 11:05

@Janina88 je milé vědět, že v tom nejsme samy :) a všechny to prožíváme stejně :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
27.6.12 11:20

@lucillee holky já jsem se fotila se sestrou a u toho jsme se tak smály že já začala brečet :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1532
27.6.12 14:05

@Kamka33 ono je právě blbý, že vlastně ty vady se „odhalí“ až v tom 20tt. to už je mimi opravdu dost velké a ten potrat už bych nenazvala ani potratem… kamarádka to takhle měla, vyšli jí bohužel špatné výsledky z genetiky - roštěp páteře až právě v tom 20tt- a šance na žití miminka byla opravdu nízká, snad max. rok a musela ho dát pryč, ale s tím, že jí vyvolávali porod, trpěla v hrozných bolestech aby ho nakonec porodila, no hrůza :( radši na to nemyslet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
27.6.12 15:31
@AnitramV píše:
@Kamka33 ono je právě blbý, že vlastně ty vady se „odhalí“ až v tom 20tt. to už je mimi opravdu dost velké a ten potrat už bych nenazvala ani potratem… kamarádka to takhle měla, vyšli jí bohužel špatné výsledky z genetiky - roštěp páteře až právě v tom 20tt- a šance na žití miminka byla opravdu nízká, snad max. rok a musela ho dát pryč, ale s tím, že jí vyvolávali porod, trpěla v hrozných bolestech aby ho nakonec porodila, no hrůza :( radši na to nemyslet.

taky mám kamošku co měla podobný zážitek,myslím že už to je spíš porod,navíc sem někde četla že mimčo cítí bolest už v tom 12 tt kdy se ještě dělají portaty,děsný
dneska sem byla na triple testech mám z toho dost obavu aby bylo všecko fajn,hrozně už se na miminko těšíme,nejvíc asi náš malej pořád mi hladí bříško :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8660
27.6.12 15:47

@AnitramV Musí to být peklo když se vada projeví a těhotenství se musí ukončit až v tom 21 nebo 22tt, ale zase díky za ten pokrok v medicíně, protože když se pak narodí miminko které má takhle závažnou vadu, která se třebe neslučuje se životem je to dle mého ještě mnohem horší…já nejsem takový „hrdina“ abych vědomě přivedla na svět deťátko, které bude třeba jen celý život ležet a bude odsouzenO k neustálé péči

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
27.6.12 15:53

Lucilee tak to máš pravdu to ani já nejsem, myslím že to ani není správný, to mimčo z toho života stejně nic nemá, ale těžko říct jak bych se rozhodovala já kdyby to byl můj případ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1532
27.6.12 20:08

Jo holky asi je to těžký se rozhodnout… a vůbec bych to teda nechtěla zažít… jinak já jdu okouknout mimíse v pondělí na utz a hlavně zkontrolovat co a jak s tím hematomem jestli už zmizel…a dneska u dr. vše ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
27.6.12 20:26

vitaminy - jsem se Mudr. ptala hned na 1.utz v 6tt a rekla mi, ze nic neni treba, ze plne postacim pestra strava.
odber krve - uplne stejne zmatky, myslela jsem ze tech 5 zkumavek jde mimo jine i na ten screening a tak se ji ptam na co jsou ty ostatni a ona ze na screening neni zadna, jestli mam snad o nem zajem -byl tam zaskok…takze jsem sla na dalsi odbery krve za tyden, kt. byly konecne na screening a odjely na genetiku ;)
proste chaos, ani si mysli, ze clovek se v tom orientuje jako oni…asi nepochopili, ze to neni nas job:)
ja jdu na kontrolu az 10.7…a prijde mi to uz strasne dlouhe…mam strach, aby bylo vse ok a mimisek to dohonil, chybi nam nejake dny 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8660
27.6.12 21:18

@Dafii To vis, ze to dozene! :) Jeste ti bude rust jak z vody ve druhem trimestru!

Jinak taky si nekdy pripadam, ze bych musela byt proskoleny zdravotnik, abych vedela co a kdy se ma delat za odbery a testy…oni to maj jako rutinu a nekdy mam pocit, ze se ani moc nesnazej nam to usnadnit :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
28.6.12 14:39

Ahoj holky, tak screening negativní, hrozně se mi ulevilo!!! Miminko měří 6 a půl centimetru, pohlaví nám Dr neřekl :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
762
28.6.12 15:10

@Janinka1983 Pěkná fotečka a gratuluji, to sis musela oddechnout, že? :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
28.6.12 15:10

Janičko, to je ale krásná fotečka :) takže dneska s manželem oslavujete, co? je to super pocit, že je všechno v pořádku, že? já jdu na ty trip testy až zítra ráno, dneska mi nebylo dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
28.6.12 15:11

Holky, jen taková rada. Dneska jsem se na netu prokousávala tím, jak je to s proplacením dovolené, když ji nestačím do mateřské vybrat a je to takhle: máme nárok na čerpání dovolené (ne proplacení dovolené, ale je to ve výsledku to stejné) a to po ukončení mateřské (ne rodičovské). Podle zákoníku práce se o to musí písemně požádat zaměstnavatele a hlavně tam napsat to, že budeme dovolenou čerpat hned bezprostředně po ukončení mateřské před nástupem na rodičovskou dovolenou. Jinak by se ta dovolená krátila. Já si nechám pár dní i z tohoto roku proplatit, takže v dubnu 2013 (tak nějak to bude) požádám písemně zaměstnavatele, že budu čerpat zbytek dovolené za r. 2012 a pozor – i dovolenou za r. 2013. Na tu máme taky nárok, protože mateřská se bere jako odpracovaná doba (rodičovská nebo nemocenská ne). Tak jen ať víte, na co máte nárok. Většinou na to totiž zaměstnavatel sám od sebe neupozorní a dovolená vám zbytečně propadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí