Duben 2012 //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
171
8.7.12 11:24

Ahoj holky! Já jsem taky pořád nevěděla, jak se počítají měsíce a tak když se někdo zeptá, uvádím týdny, ať si to každý přebere jak chce :lol:

@AnitramV S nemocema v těhu to je fakt síla, mě úplně stačily ty bolesti hlavy!! Dřív jsem si lupla ibalgin a bylo!

Holky koukáte už na kočárky? My jsme pomalu začali a moc moudrý z toho nejsme, chci trojkombinaci, ne tříkolku a za rozumný peníze a zatím jsem na nic moc co by se mi líbilo a mělo dobrý recenze nenarazila :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klarasta
8.7.12 12:07

@AnitramV
Ahoj vmísím se do diskuze.
V těhotenství pouze Septisan cucavé pastilky na dezinfekci v krku, možný obklad na krk a pokud to nezabere během 4-5 dní, lze přistoupit k Bioparoxu, ale pozor, je to antibiotikum, takže se musí dodržovat kůra 4×denně 4 střiky a kůra 7 dní.
Tantum verde v žádném případě a Islanský lišejník má nevýhodu, že do toho mixují jiné byliny, takže nebereš jen lišejník.

• Citovat
  • Upravit
8660
8.7.12 14:57

@Klarasta jj máš pravdu, mně po dlouhé debatě v lékárně doporučila lékárnice jedny pastilky na cucání a když jsem si doma přičetla příbalový leták, tak tam bylo, že není vhodné pro těhotné…byl to myslím jitrocel taky v nějaké kombinaci bylin, jedna lékárnice doporučila šalvějové pastilky a jiná zase šalvěj zakázala…pak se v tom má ta těhotná vyznat…nedovedu posoudit jak moc by mohlo ublížit to malé množství bylinek ale samozřejmě nechci riskovat, proto se pořád ptám, ale i samy lékárnice v tom mají asi guláš :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1532
8.7.12 15:08

Ahoj holky, septisan mám doma, ale nějak moc nezabírá, ale v lékárně mi dala ještě nějaká homeopatika, tak tyy už snad budou v pohodě, dneska už je to trochu lepší a zítra jdu k obvodní dr. tak se jí ukážu a optám co a jak…
jiank kočárek už mám vybraný, a to sice od patronu - fenix f4, chtěla jsem s otočnými koly ale nakonec asi bude lepší mít pevné, hlavně v zimě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hanak
8.7.12 15:51
@Janinka1983 píše:
No a jak ti testíky vyšly??? Nějak jsem to nepostřehla…

Vychází mi tam holčička.. ale fakt nevím, uvidíme ;)

• Citovat
  • Upravit
hanak
8.7.12 15:53
@AnitramV píše:
Ahoj holky, septisan mám doma, ale nějak moc nezabírá, ale v lékárně mi dala ještě nějaká homeopatika, tak tyy už snad budou v pohodě, dneska už je to trochu lepší a zítra jdu k obvodní dr. tak se jí ukážu a optám co a jak…
jiank kočárek už mám vybraný, a to sice od patronu - fenix f4, chtěla jsem s otočnými koly ale nakonec asi bude lepší mít pevné, hlavně v zimě

Ani, to rozhodně!! Já měla kdysi koupený kočárek Inglesina, tehdy drahý jak čert, taky otočná kolečka a často jsem myslela, že ho vzteky rozkoušu :cert: Kamínky když se dostanou mezi kolečka, tak to přestane fungovat a místo kolem dítěte skáčeš kolem koleček a každou chvíli něco vyndaváš. Kdybys s tím chtěla vyjet někam mimo upravený chodník, jsi v háji. Fakt není nad poctivý velký dobře odpružený kola! :pankac:

• Citovat
  • Upravit
Klarasta
8.7.12 21:21

Ahojky všem, homeopatikama nic nezkazíš, ale málo lidí v to věří. U cucavých pastilek ke důležitě 20 minut po vycucání nejíst a nepít, aby to působila.
O šalvěji se říkalo dříve, že je možná v těhotenství, ale v kojení ne, protože staví mléko. Dnes se už i od toho těhotenství ustupuje.
Záleží na tom, jak je člověk- pracovník pružný a vzdělává se. V každém odvětví jsou nové trendy a poznatky 8o
Já teda k tématům kočárek… pro mě je to stále velké sousto a bojím se do toho zakousnout :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2616
9.7.12 00:22

Ahoj holky, já už bych zvolila úplně jiný kočárek, měli jsme zbytečně velký, do mhd naprosto nevhodný, bez otáčecích kol.. v zimě do něj mohlo dost foukat apod.. Já bych teď koupila úplně pidi kočárek a od nějakých 7 měsíců už dala sportovní verzi.. V mhd se s těmi velkými strašně blbě manipuluje :-( Jo na zimu jsem chtěla právě ty velká kola a co.. sníh byl dva dny.. A jinak jsem se s tím nadřela.. Ne už bych koupila lehký a malý a s otočnými koly. :-) Ale asi spíš čtyřkolku, u té trojkolky se bojím stability..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1532
9.7.12 07:47

Ahoj holky, kamka tak u tebe je zase třeba kritérium na kočárek jiné, protože jsi ve městě, já jsem na vesnici :mrgreen: a po zkušenostech bych taky nešla to tříkolky, a zase nechci korbičku, každý to máme jinak. :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
616
9.7.12 08:15

Já díky tomu, že bydlíme taky ve městě bych zvolila lehčí a menší kočárek. Zkoušela jsem větší, ale ty jsou strašně neskladné a špatně se mi s nimi jezdí. Měla jsem pocit, že bych s ním třeba strašně těžko zatáčela :) Takže já bych taky nejradši koupila nějakou kombinaci, kočárek aby se na něj dala připevnovat lehká korbička, sportak a i vajíčko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
9.7.12 12:01

Já bydlím na malém městě, takže potřebuji něco mezi :-) Ségra má tříkolku a špatně se mi s ní jezdí, takže ten určitě ne, ty s otočnými koly se dají často zaaretovat, takže když není sníh máš otočný, do sněhu zaaretuješ a mělo by to být v pohodě. Ale prostě nevím, nějaký se mi líbí, pak kouknu a na recenze a je to v háji :mrgreen: Určitě nechci dát za kočárek 20tis.!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
9.7.12 19:42

kocarek

Tak koukam, ze uz jsme v diskuzi postoupily:-)to je moc dobre, aspon uz se clovek odreaguje a mysli na neco pozitivniho :potlesk: tesim se na dalsi typy…ja si taky myslim, ze je idealni preklenout zimu v korbicce a na leto uz koupit mensi praktictejsi sportacek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hanak
9.7.12 19:51

@Dafii

Holky, já bych to řekla asi takhle: kdo bydlíte ve městě a jezdíte spíše autem, pak vám stačí nějaký odlehčený kočárek s aretovacími koly (ne kolečky, některé mají pidi kolečka a jezdit s tím je fakt „za trest“). Kdo spíš jezdíte MHD, po chodnících (kde v zimě jsou pak závěje a několik měsíců všudepřítomné kamínky z posypu), nebo někde mimo město (takže nerovný terén), pak raději vsaďte na bytelný, dobře odpružený kočár s velkými koly, ideálně s odlehčenou konstrukcí.
Jinak dneska jsou ty kočárky fakt na dost vysoké úrovni, na zimu často s termopytlem, vyjímatelnou korbou a snadným přebudováním na normální sporťák, v létě s „klimatizací“, pro děti velmi pohodlné, bezpečné a zdravotně splňující náročné požadavky.. ale pro jen popojížďku na dvouhodinovou procházku např. v ZOO nebo pro krátké proběhnutí pár obchodů na rychlý nákup se pak vyplatí obyčejný lehounký golfáč se stříškou, nic náročného a na těch pár chvil, kdy dítě nechce spát a chce stejně hlavně koukat, to účel bohatě splní.;)

• Citovat
  • Upravit
1015
9.7.12 19:56

Ahoj holky tak se taky přidávám, po kočárkách už koukám, ale je to těžký, podle mých parametrů které mám se pohybuji kolem 20tis. ale jelikož mám našetřeno i na celý nový pokojíček nemusím na peníze koukat tak jen budu vybírat :lol: jak rostete? já nemám žádné kilo na víc, ale bříško hezky roste :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1532
9.7.12 20:23

Ahoj holky, tak to já teda také už pěkně rostu, ale zatím držím na kilech, co jsem shodila ty 2,5kg zatím jsem nenabrala, možná kilo, ale jak mě bolelo v sobotu hrozně v krku tak to zase spadlo, jelikož jsem celý den skoro nic nejedla, bylo pro mě za trest jen obyčejně polknout :cert: ale dneska už je to dobrý, naštěstí. přikládám fotku pupku ale to už je cca 14dní dozpátku :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí