Duben 2012 //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
437
6.7.12 21:33

Ahoj Holky, dlouho jsem tu nebyla. Nestíhám ted chodit moc k počítači. Chtěla jsem se zeptat, od jakého týdne začíná pátý měsíc? Každá kniha uvádí asi něco jiného. Ta, kterou mám doma, uvádí pátý měsíc už od 18 týdne, což mi přijde divné. Všem držím palečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hanak
6.7.12 21:38
@heli111 píše:
Ahoj Holky, dlouho jsem tu nebyla. Nestíhám ted chodit moc k počítači. Chtěla jsem se zeptat, od jakého týdne začíná pátý měsíc? Každá kniha uvádí asi něco jiného. Ta, kterou mám doma, uvádí pátý měsíc už od 18 týdne, což mi přijde divné. Všem držím palečky.

Pátý měsíc začínáš 16+1. Čili jakmile nakusuješ sedmnáctý týden, jsi už v pátém měsíci, v těhotenství se počítají lunární měsíce, tzn. každý měsíc má 4 týdny a celkem jsi těhotná 10 měsíců.

• Citovat
  • Upravit
437
6.7.12 21:44

Dekuju, tak to je super :dance:.Netušila jsem, že už jsem týden v pátém :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1532
7.7.12 11:16

Tak já našla tohle :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8660
7.7.12 14:11

@AnitramV Já se taky řídila tímhle kalendářem, který ukazuješ, tak nevím :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
7.7.12 16:02

@hanak Co testy pohlaví, dělala jsi??? Já jsem si objednala ještě jeden, v týdnu mi přijde :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hanak
7.7.12 18:08
@lucillee píše:
@AnitramV Já se taky řídila tímhle kalendářem, který ukazuješ, tak nevím :nevim: :nevim:

Holky, doktoři a celé těhotenství se měří opravdu lunárními měsíci. Někdo to ale přepočetl na klasické měsíce, takže ta tabulka odpovídá klasickým 9-i měsícům. Ale pokud se budeš řídit stejně jako mudři lunárními měsíci, pak těhu trvá 10 měsíců, každý měsíc po 4. týdnech.

• Citovat
  • Upravit
1532
7.7.12 20:05

Ahoj holky měl abych velikánskou posbu -nevíte co na bolení v krku,,, už se mě to drží od pondělí a nic mi nepomáhá :nevim: dneska už je to extrém, ráno jak jsem zvracela jsem si to aso podráždila a teď je to peklo :( :cert:, až z toho pořád jen řvu a můj ze mě už nemůže… chudák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
7.7.12 21:01

AnitramV
ahoj, ja jsem mela bolesti krku na zacatku teotenstvi a to mi na to dali v lekarne pouze islandsky lisejnik:-)…tak ho zkusit muzes a uvidis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
7.7.12 21:14

@AnitramV Kup si Tantum Verde roztok na kloktání, to mi vždycky zabere a tím, že to nepolykáš, tak by to nemělo ublížit miminku. Snad ti bude brzo líp :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
8.7.12 01:04

@AnitramV ahojky, aby to nebyla angína! V létě se rády projevují, potvory!! A to bys asi bez atb nezvládla!! Ještě mě napadlo vykloktat slivovicí, zkusit homeopatika, zvlhčovat hrdlo hašlerky a podobnými cucavými bonbony.. Dále prieznitzův zábal - studená mokrá plínka, igelit, suchá plínka, to dáš na krk, utáhneš a až to uschne vyměníš. Taky je myslím pro těhulky přístupnej Bioparox ve spreji, to je vlastně spíš natlakovanej flakon a vypustíš do krku spíš páru, obláček :-) Není to mokrý a není to až tak hnusný, štípavý. Tak ať je ti brzo líp!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hanak
8.7.12 01:41
@Janinka1983 píše:
@hanak Co testy pohlaví, dělala jsi??? Já jsem si objednala ještě jeden, v týdnu mi přijde :mrgreen:

Jani, už ne. Počkám na velký utz, to je už jen za 3 týdny a tam mi to snad řeknou. No a když ne.. tak pak koupím další testíky ;)

• Citovat
  • Upravit
6094
8.7.12 03:45

No a jak ti testíky vyšly??? Nějak jsem to nepostřehla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8660
8.7.12 08:09

@AnitramV Já bych asi zkusila Bioparox, neměl by se v prvním trimestru, ale pak už ano, je to takový inhalátor, ale musíš stříkat do nosu i do krku a já ještě před těhotenstvím jsem nebrala nic jiného, vždycky mi pomohl do pár dnů. A zázvorový čajík s medem, to je taky můj recept na všechno…Držím palce ať se ti uleví! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8660
8.7.12 08:10

@hanak Juchuu, takže podle lékařských výpočtů už jsem v pátým :D no to teda letí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí