Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@AnitramV
krasny brisko, ja mym spis porad spek
a to uz mam nahore 4kg..
Dafii, tak u mně bříško zatím taky vypadá jako špek, připadám si vypasená, ach jo ![]()
Moje bříško.. mno břicho, vypadá jak poctivý končící 7.-mý měsíc. Prostě jedna velká katastrofa
Včera jsme měli návštěvu a prý, kdy budu rodit. Když jsem řekla, že v první půlce prosince, koukali jak zjara.. si mysli, že to mám „za pár“ ![]()
Vypadám podobně, nahoře mám sice zatím pořád jen 3 kila, ale vypadám, jak kdybych nabrala 10. Jsem taková rozkydlá, příšerně se mi zhoršila celulitida, nevím z čeho, asi hormony
Vypadám prostě děsně a taky se tak cítím ![]()
Ještě před pár týdny, když jsem se „naložila do vany“ nebo si prostě jen lehla na záda, bříško „zapadlo“ a bylo jen mírně vyboulené. Teď si připadám jak hroch a bříško se neschová ani při poloze vleže. Je tam sice značný špek.. ale je cítit už, že je opravdu poctivě vyboulené. ![]()
Já mám pořádnou „bouli“ když stojím
ale když si lehnu na záda tak trošku zmizí, ale postupně mám pocit, že už tam i vleže zůstává takový hrbolek ![]()
No moje bříško se pořád pohybuje někde na hranici se špekem
Ale já si myslím, že už tam je
Na kilech zatím nic, předevčírem jsem se vážila u našich a měla jsem tam o dvě kila míň než cca před třemi týdny, tak nevím
Uvidíme až půjdu zase na KO. Ale nedivila bych se, protože večer už skoro vůbec nejím. K večeři si dám něco kolem pátý a pak už většinou nemám na nic chuť (teda jen třeba na nanuka nebo nějaký ovoce). - upozorňuji, že před těhu jsem večeřela tak v sedm a bez problémů občas zbouchla v osm hodin půl čokolády nebo pytlík brambůrků..
Ad kočárky - zítra se jedeme podívat do jednoho centra - tak se nám třeba bude konečně něco líbit - a hlavně vyhovovat!
Ahoj holky, nějak ted nestíhám, tak sem moc nechodím, zítra jdu na ten velký ultrazvuk a doktorka říkala že když to půjde a bude vidět mohli by sme se dozvědět i pohlaví, ke kočárkům:my si necháme ten co sme měli na první, měla sem dvojkombinaci roan marita, hluboká verze naprosto super ale sportovní zas hrozná tak sem si pak ještě přikoupila starší gesslein, ten je skvělý ale nové kočárky se vším všudy stojí okolo dvaceti, jen sporták vyjde tak na 12-14,takže sem volila bazarový, od kamarádek i do sebe mám skušenost že ty kombinace mají vždycky někde nějaký mínus
já sem ted na konci osmnáctýho tádne a bříško mám už teda pěkný, už i cizí lidi na mě poznají že čekáme mimi ![]()
@Janinka1983 píše:
Vypadám podobně, nahoře mám sice zatím pořád jen 3 kila, ale vypadám, jak kdybych nabrala 10. Jsem taková rozkydlá, příšerně se mi zhoršila celulitida, nevím z čeho, asi hormonyVypadám prostě děsně a taky se tak cítím
Jani, já si ze začátku taky připadala děsně rozkydlá a i ta celulitida mi připadala horší a do toho jsem ještě měla na obličeji pupínky, takže krása nesmírná
ale teď po vysazení těhu vitamínů je akné pryč a na celulitidu mám super tip, ve sprše vždycky prostřídám několikrát na nohy a zadek teplou a ledovou vodu, což krásně rozproudí krev a fakt vidím, jak je kůže krásně napnutá a možná tomu i pomohlo, že se 1-2× denně patlám krémíkem proti strijím…:)
Tak na dnesni kontrole mi utz nedelala takze ani pohlavi nevime:/jsem byla docela zklamana…me jen zvazila, zmerila tlak, nabrala krev na 2.trim. screening a vysetrila…kde konstatovala ze hrdlo je uzavrene a bylo…
pak mi rekla ze do cca 3tydnu bych mela citit pohyby a na pristi velky utz mam pozvat tatinka:-)
@Dafii píše:
Tak na dnesni kontrole mi utz nedelala takze ani pohlavi nevime:/jsem byla docela zklamana…me jen zvazila, zmerila tlak, nabrala krev na 2.trim. screening a vysetrila…kde konstatovala ze hrdlo je uzavrene a bylo…
pak mi rekla ze do cca 3tydnu bych mela citit pohyby a na pristi velky utz mam pozvat tatinka:-)
Dafii, ty ještě necítíš pohyby? Já občas už dost zřetelně, záleží na poloze prcka. Jinak koukám, že s těmi utz jsme na tom stejně, já se taky už 2× těšila, jak mrńouse uvidím a houby s octem. 19.ého jdu na kontrolu, to se dozvím krevní výsledky (iluze si nedělám s ohledem na věk, ženským nad 35 to vychází špatně takřka ze 100%), tkže si počkám rovnou na velký utz 25.ého a mrně konečně znovu uvidím ![]()
@hanak Já taky teda pohyby ještě necítím, jen jednou se mi zdálo, že možná něco, ale jistá si tím teda rozhodně nejsem. A navíc si nemyslím, že by to bylo něco špatně, četla jsem myslím, že běžné je až od dvacátého týdne…