Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Bananas píše:
@Petronie Pěkná fotečka. Na tom našem prďolovi nic vidět nejde, buď spí nebo sebou mele, tak doufám, že aspoň na tom velkém UTZ to vidět půjde. A máte už vymyšlené jméno?
To bylo určitě myšleno pro @MonikaL, my ještě nic nevíme
![]()
@MonikaL tak to je super, moc gratuluji
Já se snad dozvím pohlaví ve čt
A taky si myslím, že to bude klučík ![]()
@MonikaL Juuuu, Moni, a bylo pohlaví vidět dobře??? Já jdu toho 16.8. na 3D UTZ, tak snad už nám to tam taky řeknou… A gratuluju ke klučíkovi!!! ![]()
@MonikaL Gratuluji k chlapečkovi! Už byvh to taky ráda věděla!
http://www.youtube.com/watch?…
holky přikládám video sami se můžete podívat jak to vypadá
Janinko na 3D jdu 7.8.
@MonikaL Tyyyyyyjooooooo, no tak to je jasný, tam je pindík jak vyšitej!!!
Tak jak se bude jmenovat? Co na to manžel, má radost?? Já když jsem se objednávala na 3D, tak mi řekli, že dřív jak ve 20.tt na to neobjednávaj, což jako nechápu, když si to zaplatím, tak tam můžu jít klidně v 12.tt, no ne??? Sestra byla pěkně protivná, měla jsem chuť jí poslat někam
![]()
@MonikaL To je krásné video, jsem se úplně rozplývala, malý bude asi sportovec ![]()
Monika: Super video
. My v 15 tydnu take videli pindika a dnes jsem v 18 tt a cítila jsem první vetsí pohyby. Pred tím to bylo jen velmi lehounký šimrání, ale ted už to bude čím dál silnější
@Janinka1983 jani jména nějaká máme, ale ještě nic určitého, u mého doktora se chodí 16-19 týden a já půjdu asi až 20.protože honza jede pryč
jinak na utz můžeš chodit kdy chceš a kolikrát chceš moje kamarádka byla asi 3krát ![]()
@MonikaL Tak to je divný, to mě teda pěkně štve, že mě neobjednali dřív, nechápu proč, když jsem vyloženě řekla, že chci!!!
![]()
@Dafii píše:
Ja jsem asi slepa, ale toho pindika jsem tam nevidela
Já taky ne ![]()
@Bananas
diky …uz jsem si zacinala pripadat uplne mimo, ja jsem vzdycky na kontrole byla rada, ze jsem poznala kde ma hlavicku a kde telicko ![]()
snad ve 20tt…neco uvidim i ja ![]()