Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky, pomóóóc, kde mám najít to srdíčko? Jezdím s tím tam a sem a nic ![]()
@Bananas Máš pořádně namazaný bříško a novou baterku v Angelsounds?? Já měla starší baterku a neslyšela jsem nic, pak jsem jí vyměnila a našla jsem hned ![]()
No už jsem to asi našla, pokud nemám halucinace
, je to hodně nízko
Bananas, jo je to hodně nízko a spočítej si počet tepů za minutu. Musí jich být kolem 140 ač 160 za minutu.
@Bananas Jojo, je to nízko, já slyším srdíčko pořád těsně nad stydkou kostí, jakoby tam, kde končí ochlupení
. Je to krásný to slyšet, viď??
@Janinka1983 No přesně tam někde ho slyším, jo jo, je to super, manžel bude nadšený
A slyšíš ho vlevo nebo vpravo?
Ahoj holky, tak já musím říct, že jsem tam toho pindík asi viděla
cca 0,30 a 0,45 minuta jestli mi to @MonikaL potvrdí
, jinak dneska jsem byla u dr. bral mi krev, měřil tlak, zvážila jsem se a osahal mi bříško, dělohu mám už pod pupkem a vše je ok. další kontrola za měsíc…
@Bananas Já slyším srdíčko spíš v levo nebo téměř uprostřed, srandovní jsou i pohyby, kolikrát je to fakt rachot
. Ale teď poslední dobou když poslouchám, tak miminko spíš spinká. Asi ho večer před spaním zas poslechnu ![]()
@Janinka1983 Já jsem to v podvečer zkoušela znovu a slyším něco úplně vlevo. Nevím co jiného by to mohlo být. Je to takové bum bum bum a dva rychlejší bumbum, tak nevím. Svoje srdce jsem slyšela jinak, tak asi to bude ono. Zkusím zase zítra ![]()
@Bananas Já kolikrát slyším takový dvojitý bušení jakoby přes sebe, myslím, že je to pupečník ![]()
@Janinka1983 No v poledne jsem tam slyšela takové kňučení a jíkání, tak nevím, co to bylo, jestli škytání nebo mám v uších bludy ![]()
@AnitramV šikulka viděla, pokud víš kde ho hledat tak nejde přehlédnout je tam moc hezky vidět jak kdyby svítil ![]()
Pro ty který na utz nic nevidí je to pohled ze spoda na zadeček, bohužel nožičky vidět nejsou ale jdou vidět kouličky a pindík, skoro nejsvětlejší místo na fotce