Duben 2012 //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1532
19.7.12 08:41

Ahoj holky
ta čára u pupíku se někomu dělá někomu ne, já jí při první také měla ale teď se zatím neobjevila, a co se týče chlupů tak jsem zase slyšela, že když se čeká kluk tak těch chlupů zase tolik není :nevim:
@MonikaL já bych to asi normálně taky neviděla ale před 14dny jsem byla také na utz a doktorka mi říkala, jestli chci vědět pohlaví a najela utz a povídá- teď mu koukáte mezi nohy, a byl tam podobný výběžek, ale zase říkala, že to ještě není jednoznačné a ten jakoby pindík může být jen výběžek a klidně to může být i holky, mslím si že i tam nebyl tak velký pytlíček :nevim: no na utz půjdu a kolem 20tt tak uvidím jestli bude něco vidět :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
19.7.12 11:18

@AnitramV já jdu na začátku srpna na 3D tak snad mě to tam ujistí, doufám že to půjde vidět, protože už nakupuji výbavu do pokojíčku a do modra :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
762
19.7.12 12:03

Ahoj holky, ty chloupky na břichu mám taky, ještě jsem se tomu divila a vidím že nejsem sama a čáru mám světlou, spíš náznak tak se asi objeví taky. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
19.7.12 14:53

Holky, tak my už jsme vybrali kočárek, už jsme nejspíš rozhodnutí :dance: Tady je odkaz, mají i ten samý v modré, kdyby to byl chlapeček.

http://www.bebinka.cz/…rek-Retro-03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
19.7.12 14:55

JAni: nadherný kočárek :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
19.7.12 14:58

@heli111 Děkuji :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
19.7.12 14:58

@Janinka1983 Hezký kočárek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
19.7.12 15:00

@Bananas Děkuji :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
19.7.12 15:05

JAni: urcitě se s ním bude jezdit stokrát lépe, než s těmi otočnými kolečky. To je na hlavu někdy. Ale to už jsi tu asi také psala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
19.7.12 15:10

@heli111 Jojo, to jsem psala, že ta otočná plastová kolečka rozhodně nechci!!! Budeme přes zimu v hlubokém kočárku a na léto koupíme sporťák. Snad ten kočár, co jsme vybrali, něco vydrží…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
19.7.12 15:22

@Janinka1983 Já právě uvažuju, že rovnou koupím 2 v 1, taky jsem tady koukala po diskuzích co holky mají na zimu. Ale třeba bude mírná a nebude sněhu kopce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
19.7.12 18:58

Tak jsem dneska postudovala ten monitor srdíčka a já nemám to co vy, já mám BeBeSounds a tam se uvádí, že až na konci 2. trimestru je slyšet srdíčko. Ostatní zvuky dříve. Takže to co jsem slyšela včera, bylo nejspíš moje. Ale dneska jsem zase slyšela, jak se tam mimčo hýbe, byly to takové fajné zvuky :-)Dále mi dneska přišel pás pro těhotné do auta, v neděli jsme jeli asi hodinu autem a už to docela tlačilo. A taky mi dneska přišlo 7 triček s „bříškem“ a 2 těhotenské pásy, hned jsem všechno zkoušela a trefila jsem se dobře. V těch pásech bude aspoň :andel: teploučko v zimě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
19.7.12 19:26

@Bananas Tak u nás mírná zima určitě nebude, na to se nemůžu spolehnout, každoročně tu jsme zapadlí jak na konci světa :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
19.7.12 19:30

@Bananas
ty jsi se dneska teda rozjela:-)ja uz nosim take tehotenske kalhoty, je to o dost pohodlnejsi kort kdyz mam sedave zamestnani…
zatim mam dvoje dziny, jedny platene a dvoje leginy - ty nosim nejradeji:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
19.7.12 19:31

@Janinka1983 A odkud jsi? Já z Českého Těšína. Tady zase když nasněží, tak „skvělí“ silničáři odklízejí cesty tím stylem, že všechno nahrnou na kraj chodníku, takže se na něj, ale ani z něj nedá dostat normálně a jenom to tady přeskakujeme, tak jsem zvědavá, jak budu s tím kočárkem bojovat. A to nemluvím o tom, že některé chodníky neodhrnou vůbec :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí