Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@MonikaL téda, o takové kolíbce jsem nikdy neslyšela, to jsou pokroky ![]()
MonikaL - kopanečky i tlačení už mám taky, občas si dám i magnézko, když už je mi z toho divně ![]()
@Dafii vyjde na 32tis. se vším všudy je to drahé ale máme na to tak šetřit na prvním dítěti nebudu ![]()
@MonikaL píše:
@Dafii vyjde na 32tis. se vším všudy je to drahé ale máme na to tak šetřit na prvním dítěti nebudu
No nevím, i když nechcete na prvním dítěti šetřit, ale tohle mi přijde jako trochu drahý luxus kočárek za 32 tis., to mu radši koupím něco jiného. Ale jak se říká proti gustu…
@Bananas je drahý, ale jen autosedačka a isofix je za 9tis. a pokud na to je nemá cenu šetřit na takových věcech, kord pro dítě ![]()
@MonikaL
souhlas, jestli neotacite kazdou korunu a nehraje par tisic roli, tak si udelejte radost a drobeckovi se tam bude urcite hezky spinkat. ![]()
My jsme zacali stavet v pondeli rodinny dum, takze u nas je situace opacne, chceme usetrit kazdou korunu, ale ne zas na ukor zdravi miminka… ![]()
@MonikaL Mě bylo jasné, že je to se vším všudy, ale i tak mi to přijde dost, nemyslela jsem to nějak zle ![]()
@Dafii manžel má stavebnmí firmu a já taky vydělávám takže peníze jsou a kord na děti, my už barák máme, ale je to moooc práce někdy si říkám zlatý panelák, bydlení je taky důležité a dáte mu zase víc až bude dostavěno ![]()
@Bananas
víš nechci kočárek se kterým tady jezdí každá cik…
takže si hold musíme připlatit
@MonikaL
No abych řekla pravdu oni ty ci… mají mnohdy dražší kočárky než si myslíš, alespoň tady u nás, až se tomu sama divím ![]()
@Janina88 ty na to mají ze sociálek
my pracující musíme šetřit, je to nespravedlivé, jsem ráda že jsme na vesnici a nejsou tu
@MonikaL
No právě ze sociálek a taky z toho porodnýho, na který jako sociální případ májí nárok, nic proti nim nemám, za to může náš stát, ale pěkně mě to ser… ![]()
@MonikaL tak my jsme první kočárek koupily za 2tis a golfky pak za 800
Já jsem autosedačku měla půjčenou od kámošky a ted tu větší máme taky půjčenou.. No my jsme ti, co šetří teprv na své bydlení.. Jinak kočárek jsem měla vyhlídnutý se vším všudy za 7tis. Ale nakonec jsme objevili ten za 2tis. Teď v zimě se bude moc hodit. Je velký, prostorný, velká nafukovací kola. Ale teda neotáčecí..