Duben 2012 //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
584
24.7.12 11:25

Ahoj holky teda tady se to rozjelo, každej má na ten kočárek prostě jinej názor tak se nehádejte, já bych za kočár taky nemohla dát 30 tisíc proto sem si taky koupila kvalitní ale z bazaru abych ušetřila ale hlubokej sme teda měli novej, ale kdybych těch 30 dát mohla tak za takovej kočárek bych ho mončo klidně dala taky.mezi kočárkama je fakt velikej rozdíl, asi úplně neplatí že nejdražší musí být nejlepší ale nějak na kočáru šetřit se teda moc nevyplatí, aspon podle mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
24.7.12 13:09

Uzavrela bych diskuzi o cene kocarku a psise bych se soustredila v ramci nasi diskuze na to, co se nam libi resp. nelibi a na doporuceni…to kolik kdo investuje je kazdeho vec…Ja mit domecek a cekat vymodlene mimco, taky na nem nesetrim kazdou kacku 8)
je pravda, ze kdyz jsem v 16tt rekla, ze nekrvacim, nemam problemy a vtnitne me vysetrila tak rekla, ze utz delat nebudeme, ptz. neni duvod..odesla jsem a uz venku me mrzelo, ze jsem se nechala odbyt…byla jsem tak strasne zvedava a do velkeho uzt, kt. mam 9.8. je taaaaaak daleko..posledni utz mne delala 14.6.2012…a pohlavi videt nebylo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hanak
24.7.12 19:19

Ahoj holky, tak jsem dnes byla na velkém utz. a vše v pořádku, miminko je zcela zdravé, jen malé překvapení - není to holčička ;)
Takže ty testíky z moče pěkně lžou :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
844
24.7.12 19:24

@hanak
gratulace nejvetsi, krasne fotecky! a konecne tam toho pindika vidim i ja… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
24.7.12 22:07

Hanak gratulace k chlapečkovi, na té fotce je to teda fakt krásně vidět, já jdu na velký ultrazvuk zítra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hanak
24.7.12 22:23

@mikki 25

Mikki, držím palce! :palec: Rozhodně to stojí za to, nejen kvůli jistotě, že je mimčo v pořádku, ale celkově, je nádherné vidět ho až tak detailně. :srdce:

• Citovat
  • Upravit
584
24.7.12 22:30
@hanak píše:
@mikki 25Mikki, držím palce! :palec: Rozhodně to stojí za to, nejen kvůli jistotě, že je mimčo v pořádku, ale celkově, je nádherné vidět ho až tak detailně. :srdce:

jo já se moc těším, sem zvědavá jestli mimčo zase bude mít mezi nožkama pupeční snůru a nebo jestli teda už konečně ukáže jestli je holka nebo kluk, ale jinak mám z toho zítřka docela strach, ani ne kvůli miminku to je snad v pořádku, krásně kope ale mě je nějak divně a mám obavy co mi zítra doktor řekne, mám už přes týden divný bolení hlavy napřed sem myslela že je to jen únavou ale ted se to zhoršuje a nepřestává to ani v klidu a navíc se mi k tomu přidaly a takový divný výpadky zraku nebo jak to popsat, a když sem si o tom zjištovala na netu tak to moc dobře nevypadalo, měly ste někdo něco takovýho??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hanak
24.7.12 22:33

@mikki 25

To může dělat tlak.. otázka je, jestli máš vyšší nebo nižší. Já mám dolní hranici zvýšenou, naměřili mi 110/90, ale prý je to v pohodě, tak jen doufám, že to nebude stoupat, jsou teď tady pekelný vedra, takže ani není divu.

• Citovat
  • Upravit
1015
25.7.12 08:47

@hanak teda mooooc gratuluji, ten je hezky vidět, ten můj byl ještě malinkatý :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
25.7.12 08:48

@Dafii od 12 týdne jsou propláceny jen 3 utz co jsem slyšela tak se musíš s dr domluvit že si ho zaplatíš :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
25.7.12 08:51

@mikki 25 jo jo to může být tlak já to měla od začátku, ale poptej se u dr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
762
25.7.12 09:41

@hanak Blahopřeji k chlapečkovi, ten je fakt jasnej!
@mikki 25 držím pěsti na zítra, mě taky dosti bolela hlava a dlouho tak měsíc a půl ale už to naštěstí přešlo, ale vždycky jsem si musela vzít Paralen.
Já jdu na kontrolu v pátek, tak nevím jestli mi udělá utz, chtěla bych už taky vědět co budu mít! :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
25.7.12 10:16

@hanak Mooooc gratuluju k chlapečkovi, je to opravdu krásně vidět :potlesk: Ale moc mě to teda nepotěšilo, já těm testům moooooc chci věřit, taky mi ukázaly holčičku, no uvidíme, co nám řeknou 16.8. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
25.7.12 10:44

@mikki 25 Ahojky, já bych řekla, že to poukazuje na migrénu. Víc by věděl neurolog.. Dneska hodně štěstí na velkém utz :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
25.7.12 10:45

Holky, utz jeden navíc se dělá u pojištovny ministerstva vnitra. Já ji mám a dr. mi říkal, že má povinnost mi ten utz udělat, že ho pojištovna žádá a proplácí. Takže já to měla zadara..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí