Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Kamka33
co treba Klaudie, Adelka, Rozarka, Marketka, Ema…
nam se libi strasne Julinka..ale nevim, jestli ji to muzem udelat:-)
@Kamka33 Tak u nás hned napoprvé, kluk byl horší, to jsme listovali kalendářem tam a zpět a nakonec vybrali Kryštofa, ale i na velkém UTZ i dneska u normálního gynekologa to vypadá na tu Terezku
Kamka33
a jaka je predstava manzela? spis ceska klasika nebo nejake mene obvykle, aby jich nebylo ve skolce milion,..jako tomu bude u Anicky, Kacenky a Terezky?
Dost hezkych jmen je bohuzel v prosinci jak chlapeckych tak divcich ![]()
Pro zajimavost pridavam seznam oblibenych jmen:)aby si ten vyber nemela tak jednoduchy ![]()
Ahoj holky u nás změna z klučíka se nám vyklubala holčička
ještě že už není jiná varianta ![]()
Dekuji moc, kocky
mne se hrozne libi jmeno Elena, ale to je takove pro vetsinu lidi nestravitelne.. Navic vyznam toho jmena je svetlo ![]()
@Lea239 píše:
Dekuji moc, kockymne se hrozne libi jmeno Elena, ale to je takove pro vetsinu lidi nestravitelne.. Navic vyznam toho jmena je svetlo
Elena se mi taky moc líbí! Přesně tyhle typy jmen Stella, Ela, Elena..
A s klučičích se mi líbil Vojta a v poslední době i Jindra..
Hm, Espiro.. ten jsme zavrhli, ale teď už zase nevím proč
Já fakt nevím, jestli mi ten kočárek vybereme…
Holky tady jsou levné a kvalitní věci, všechny jako nové za pár korun, tak se přidejte ![]()
Tady padají samé krásné jména, my máme potvrzenou holčičku, a celou dobu jsme tušili kluka..:-) jméno pro kluka bylo jasné hned ale s holčičkou jsme se šíleně potrápili, buď jména která se nám líbila mají v našem okolí známé, Julie švagrová, Emu kamarádka, apod. nakonec sme se rozhodli pro Darinku, na jednu stranu je to jméno tvrdé a na druhou má moc možností… ![]()
Ahoj, my měli pro holčičku vymyšlené hned byla by to jednoznačně Emily, ale čekáme kluka, to už bylo horší, ale nakonec jsme se shodli na Tobiasovi ![]()
Mam pocit, ze se s tema klucicima jmenama jako tobias nebo tadeas roztrhl pytel…mne osobne se to teda prici v hube, nas kluk bude pavel a vyreseny.je to takovy jednoduchy na artikulaci, v kazdem jazyce ma nejakou formu, je to skromne jmeno, kdezto tadeas je zrobnele dlouhy, divne se vyslovuje, obmeny neznam a vyvolava to ve mne pocit nadrazenosti nositele jmena…fuj