Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Janinka1983 píše:
Tohle mi napsala: Taky jsem si udelala obrazek – ses jedna z tech, kterym clovek nesmi nic rict, potoze je prece tehotna a chran buh s tebou v cemkoliv nesouhlasit. Sezralas vsechnu moudrost sveta, protoze ses prece mamina! Takovy lidi opravdu nesnesu, uz hodne dlouho mam pocit, ze timhle webem vladne demence matek, taky proto jsem par mesicu otalela s registraci a dalsi dva mesice se skoro vubec k nicemu nevyjadrovala a jenom vrtela hlavou nad vasima diskuzema, protoze mi to fakt hlava nebrala. a jeste ti reknu jedno: ze se takhle slusny a rozumny clovek nevyjadruje? ze ty ses ve vsi slusnosti a rozumnosti prvni pokusila urazit primo mou osobu tim, zes prohlasila, ze jsem hloupa…tims mi akorat dokazala to, ze ackoliv ses starsi, tak jsem o neco chytrejsi nez ty. maucta, bobecku.
Bylo toho víc, co psala, asi 2× nebo 3× jsem jí odpověděla, ale prostě hrůza děs, no nemá smysl to asi rozebírat ![]()
Tohle byla moje odpověď: V naší komunikaci nepadlo nic o těhotenství a ani o tom, jestli je někdo mamina nebo ne, tak nechápu, co to sem pleteš
A to, že jsi hloupá, si o tobě myslím teď o to víc. Tvé chování není normální a rozhodně ti chybí taktnost, asi jsi špatně vychovaná, jinak si to neumím vysvětlit. Říct svůj názor a vyjádřit se k názoru ostatních je jedna věc, ale urážet, opovrhovat a povyšovat se je věc druhá, která sem prostě nepatří.
Na to její odpověď: urazet? cim jsem te urazila? urazim te az ted, protoze napisu, ze tobe zas chybi intelekt, abys pochopila, co jsem vlastne predtim napsala.jsem vychovana dobre, nemej obavy. opovrhovani a povysovani taky neprobehlo. a pokud od vsech ocekavas jenom samej takt, tak to jen potvrdilo to, ze babam na tomhle webu se nesmi rict nic jinyho, nez ze jsot uzasny, statecny a nejlepsi maminy na svete. a s timhle stupidnim stadem fakt nepujdu, pokud nejste ani schopni prijmout skutecnost, ze pojmenovat decko tadeas, je pro nej pomsta od rodicu..punktum.
Já na to: Stačí napsat, že se ti jméno Tadeáš nebo Tobiáš prostě nelíbí a konec. To, že podle tebe je to pomsta od rodičů neznamená, že to tak ve skutečnosti je. Každýmu se líbí něco jiného a to, že se ti nelíbí názory ostatních, s tím se už musíš vyrovnat sama.
Její odpověď: ja jsem nezacala delat strasny drama z toho, ze jsem na hnusny jmeno napsala fuj, a okamzite podle toho cloveka soudila, tak vychladni. jste vsechny uplne jak navedeny. paneboze proc se s tebou vubec dohaduju… tahle tvoje a ostatnich demence me akorat nasira, protoze absolutne nechapu, proc kazdej dela z jednoho hovna takovou silenou aferu… nemate co na pracu nebo co? >:(
Moje odpověď: Ty asi nemáš co na práci, že chodíš zbytečně prudit slušný lidi
![]()
Na to ona: chytrejsi ustoupi… spis bych rekla, ze se hovno co na pracu mas ty, kdyz vyklikavas takovou hromadu smajliku… jak maly decko.. ach jo…
A já už jen:
![]()
A tím to haslo ![]()
Jani to už nemá cenu ani řešit, ona se prostě řešit ani nedá a nemá to ani smysl…a navíc kvůli tomu ztrácet čas.....Bylo by to pořád dokola…ona jen uráží a asi se hodně nudí, když pořád a pořád někomu píše a uráží je…myslím, že tu máme zajímavější témata k bavení, jako jsou naše miminka a vše kolem nich
Ale děkuji
@Elisa616 Však jo, smysl to nemá a nebudem s ní ztrácet čas, já jen, abyste byly v obraze
Kdy máš termín porodu??
@Elisa616 Jo, a jinak problémy se spaním taky občas mám, kolikrát nevím, jak si lehnout, spávala jsem totiž celý život na břiše a teď už to nejde. Ale zvykla jsem si a poslední 2 noci spala jak miminko ![]()
Já spím na boku, taky jsem byla zvyklá spát na břicu, ale rychle jsem se přeorientovala. Jinak se budím tak 3X za noc a šup na WC ![]()
Tak ja si myslim, ze nejim o mnoho vic nez driv…dokonce i to sladke jsem bastila vzdycky a stejne ta vaha roste jako diva..jeste v 16tt jsem mela nahore jen 2,5kg ale ted to leti nejak dramaticky nahoru…ale pry se nemam znepokojovat ze do 24tt je normalni mit 7-9kg nahore…jsem jako slonice ![]()