Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky, co jste se rozhodly pro kočárek espiro - jakou jste si vybraly barvičku?
@Boboušek kamaradka, ktera ho ma asi tak rok zvolila cerveno sedy, ma holcicku
@Boboušek My máme světle zelený
i pro holčičku se myslím hodí ![]()
No my si jdeme v úterý pro šedivej.
Původně jsem chtěla černej, ten ale nedělají, tak jsme přistoupili k šedý! Bohužel jsme tu barvu neviděli naživo, tak snad se nám bude líbit!!!
![]()
@dencina A spokojenost? Není to smutný, viď? Myslím si, že k tomu půjdou hezky kombinovat barevný doplňky! ![]()
@Boboušek me se libi moc takze sem spokojena
taky sem se bala jestli nebude vypadat moc depresivne ale nemyslim si ![]()
Ahoj holky, tak se přidávám k maminkám, znajícím už pohlaví svého miminka! Máme tam opět holčičku
A to jsme byli od začátku přesvědčeni, že je tam kluk jak buk ![]()
@Kamka33 ^ja osobne bych radsi dalsi holcicku nez mit dva chlapecky…:)tak nebud smutna, ty jsou mazlivejsi a i v dospelosti maji s maminkou hezci vztah ![]()
My uz ode dneska vime, ze to bude klucisko
tak jsem to tusila spravne, i presto, ze se mi prvni mesice vzdycky zdalo o holcicce, ted posledni dobou jsem se na holku vubec necitila ![]()
@Lea239
tak koukam, ze je to tady 50:50 ![]()
Gratuluji k chlapeckovi, uz mate vybrane jmeno? ![]()
Holky, tak jako jsem ráda, ale já se od začátku cítila na chlapečka, tak jsem trošku podivená
Ale samozřejmě, že princezničku už teď milujeme
Alička si myslím bude na sestřičku v pohodě. Včera jsme měli kolem sebe 2měsíční miminko a pořád ho hladila po bříšku a nožkách a chtěla mu dávat dudlík a ponožky
No mamina
Takže už se těším, jak bude opatrovat svou sestřičku
Nějaké tipy na jméno?? Ale aby to bylo spíš mezi březnem až říjnem, když má narozky na vánoce
Díky ![]()
@Lea239 gratuluji k chlapečkovi ![]()
Ahoj holky, tak my čekáme holčičku, moc jsme si jí přáli a od začátku tušili, že se nám to vyplní, tak jsem šťastná jako blecha!!!
Bude se jmenovat Sophia ![]()
@Janinka1983 +
jééé Janinko to je krásný mi jdeme na 3D 7.9 tak už se nemůžeme dočkat, no a jméno jste vybrali taky nádherný ![]()