Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@ Martina TP8.12.12
ahoj, vitam te mezi nami a preji hezke bezproblemove tehotenstvi. Jinak ja stale pracuji a chtela bych az do samotneho konce, bude-li to mozne ![]()
Ahoj
tak po delší době jsem zase tady
Teda vůbec nestíhám dočítat, co všechno je zde nového
My se ted snažíme už co nejrychleji dokončit byt, abychom se mohli přestěhovat, takže vůbec nic nestíhám ani dovolenou
V pondělí jsme byli na utz ve 21.tt a už víme, že se můžeme těšit na holčičku
měla ted na kontrole 300g a 23 cm. Tak se ted zabýváme ještě vymýšlením jména
Miminko nám už taky kope pořádně od toho 19.tt a tento týden už párkrát šlo cítit i přes břicho, když se do toho pořádně obula ![]()
@Martina TP8.12.12 Ahojky, já jsem doma na mateřské, máme skoro dvouletou Aličku ![]()
@Martina TP8.12.12 Ahoj
take jsem doma ze zdravotnich duvodu, kterych je cela rada ![]()
Ahoj, děkuju za hezké přivítání…
No já jsem z toho taková nesvá, byla jsem zvyklá pracovat celkem hodně a často a teď si to nějak neumim představit - kamárdkami mi byly doteď hlavně excel nebo outlook, ale je fakt, že první týden nemoci utekl jako voda…
jen jestli to takhle půjde dál, tak budu mít komplet nachystanou výbavičku tak v 27tt… ![]()
Ahoj holky, tak jsem po dlouhé době zase tady, takže zdravím ![]()
Takže pár dotazů
holky, kdo máte vybrané kočárky cca kolem 10tis., jaké máte? My pořád nevíme, momentálně váháme mezi Camarelem Evolution a Tako Laret..
Dneska jsme byli na velkém utz, kvůli tomu že jsem měla vrozenou vadu srdce, ale naštěstí je vše ok
Původně jsem nechtěla vědět pohlaví, ale manžel mě ukecal - takže novinka - čekáme holčičku ![]()
Další novinkou je, že máme gymnastku, takže už cca 3 týdny cítím pohyby každou chvíli - i doktorka se dneska smála, když ji viděla ![]()
@theresque díky, koukám, že vy máte taky holčičku
Už máte jméno? U nás už delší dobu vyhrává Stella.
Gratuluju k holcicce, mate moc hezke jmeno..u nas bohuzel neproslo do uzsiho vyberu. ![]()
Ahoj, já si taky přála holčičku a manžel kluka, tak to nakonec vyšlo jemu a budeme mít druhého chlapečka… A jinak jsem tento týden koupila kočárek Espiro Enzo Evo - splňoval vše, co jsem od kočárku chtěla a je hodně dobře ovladatelnej a zkrátka jsem s nim moc spoko… Navíc se mi naskytla super koupě, jiank bych to ještě nehrotila… ![]()
@Martina TP8.12.12 já myslím, že jsme taky koupili Espiro, a přesně jak píšeš, naskytla se taková možnost skvělé koupě a navíc kočárku, který se mi moc líbil typově i barevně, že jsem váhala jen chvilku
a taky jsme s ním zatím spokojeni, ještě uvidíme jak se s ním bude jezdit v zimě s miminkem, ale jinak nás fakt nadchl ![]()
@lidus86 Ahojda, pokud se můžu přidat, tak mi máme objednanej kočárek Espiro GTX kolekce 2012 - na netu se pohybuje okolo 10tisíc, nám se ale naskytla příležitost koupit ho ještě levněji, takže bylo rozhodnuto a v úterý si pro něj jdeme!
Oba nás zaujal všemi vlastnostmi a samozřejmě i cenou! V obchodě ho taky chválili!