Duben 2012 //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
844
9.8.12 19:46

@ Martina TP8.12.12
ahoj, vitam te mezi nami a preji hezke bezproblemove tehotenstvi. Jinak ja stale pracuji a chtela bych az do samotneho konce, bude-li to mozne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
616
10.8.12 21:40

Ahoj :) tak po delší době jsem zase tady :) Teda vůbec nestíhám dočítat, co všechno je zde nového 8o :) My se ted snažíme už co nejrychleji dokončit byt, abychom se mohli přestěhovat, takže vůbec nic nestíhám ani dovolenou :) V pondělí jsme byli na utz ve 21.tt a už víme, že se můžeme těšit na holčičku :) měla ted na kontrole 300g a 23 cm. Tak se ted zabýváme ještě vymýšlením jména ;) Miminko nám už taky kope pořádně od toho 19.tt a tento týden už párkrát šlo cítit i přes břicho, když se do toho pořádně obula :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
10.8.12 23:22

@theresque to je krásný :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
10.8.12 23:23

@Martina TP8.12.12 Ahojky, já jsem doma na mateřské, máme skoro dvouletou Aličku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
11.8.12 20:31

@Martina TP8.12.12 Ahoj :) take jsem doma ze zdravotnich duvodu, kterych je cela rada :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.8.12 20:56

Ahoj, děkuju za hezké přivítání… ;) No já jsem z toho taková nesvá, byla jsem zvyklá pracovat celkem hodně a často a teď si to nějak neumim představit - kamárdkami mi byly doteď hlavně excel nebo outlook, ale je fakt, že první týden nemoci utekl jako voda… :) jen jestli to takhle půjde dál, tak budu mít komplet nachystanou výbavičku tak v 27tt… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
14.8.12 20:20

Ahoj holky, tak jsem po dlouhé době zase tady, takže zdravím :pankac:
Takže pár dotazů :-) holky, kdo máte vybrané kočárky cca kolem 10tis., jaké máte? My pořád nevíme, momentálně váháme mezi Camarelem Evolution a Tako Laret..
Dneska jsme byli na velkém utz, kvůli tomu že jsem měla vrozenou vadu srdce, ale naštěstí je vše ok :dance: Původně jsem nechtěla vědět pohlaví, ale manžel mě ukecal - takže novinka - čekáme holčičku :kytka:
Další novinkou je, že máme gymnastku, takže už cca 3 týdny cítím pohyby každou chvíli - i doktorka se dneska smála, když ji viděla :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
616
14.8.12 20:38

@lidus86 Jé holčička :) tak gratuluji k úspěšné kontrole :) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
14.8.12 20:53

@theresque díky, koukám, že vy máte taky holčičku :-) Už máte jméno? U nás už delší dobu vyhrává Stella.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
14.8.12 21:44

Gratuluju k holcicce, mate moc hezke jmeno..u nas bohuzel neproslo do uzsiho vyberu. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.8.12 23:41

Ahoj, já si taky přála holčičku a manžel kluka, tak to nakonec vyšlo jemu a budeme mít druhého chlapečka… A jinak jsem tento týden koupila kočárek Espiro Enzo Evo - splňoval vše, co jsem od kočárku chtěla a je hodně dobře ovladatelnej a zkrátka jsem s nim moc spoko… Navíc se mi naskytla super koupě, jiank bych to ještě nehrotila… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
14.8.12 23:59

@lidus86 moc gratuluju k holčince :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
616
15.8.12 07:09

@lidus86 bude to Eliška :) ale Stella je krásný jméno ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
616
15.8.12 07:12

@Martina TP8.12.12 já myslím, že jsme taky koupili Espiro, a přesně jak píšeš, naskytla se taková možnost skvělé koupě a navíc kočárku, který se mi moc líbil typově i barevně, že jsem váhala jen chvilku ;) a taky jsme s ním zatím spokojeni, ještě uvidíme jak se s ním bude jezdit v zimě s miminkem, ale jinak nás fakt nadchl :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
15.8.12 08:05

@lidus86 Ahojda, pokud se můžu přidat, tak mi máme objednanej kočárek Espiro GTX kolekce 2012 - na netu se pohybuje okolo 10tisíc, nám se ale naskytla příležitost koupit ho ještě levněji, takže bylo rozhodnuto a v úterý si pro něj jdeme! :dance: Oba nás zaujal všemi vlastnostmi a samozřejmě i cenou! V obchodě ho taky chválili!

http://www.detske-kocarky.cz/…-2012-p-6757

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky