Duben 2012 //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2616
24.7.12 10:07

@Dafii byla to koupě v bazárku v Kroměříži. Mají tam vždy něco zajímavého. Pak jsme tam koupily i ty golfky.. Původně hlavně do auta. Ale jezdím s tím už ted pořád a zatím se nerozpadly :-) Vybírám si těžší konstrukce, co něco vydrží a vybírám to s mužem, on to všelijak prozkoumá a pak to teprve máme posychrované, že to vydrží. Jinak ten kočárek za 2tis. vypadal jak nový, je to značka Sojan, myslím bud ruská nebo polská výroba. Takový bytelný. Zkusím ti pohledat fotku.. Barva oranžová, takže to se hodí i pro kluka, kdyby byl.. Ta hlubová verze má i polohovatelná záda. Akorát mi vadilo, že byl větší otvor do kočárku, tak jsem to řešila, když foukalo, plínou apod. No a ta sportovní verze je tak velká, že malá mi tam furt ještě padá i přes šráky, tak to jezdíme s těmi folfky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1181
24.7.12 10:07

@Janinka1983
Vítej v klubu bez pupku :mrgreen: Na mě to začíná bejt vidět až teď a to opravdu jenom trochu, ale prsa máš pěkný teda, já mám podobný :mrgreen: hubená, ale prsa jsou obrovský měla si takový i před otěhotněním???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
24.7.12 10:09

@Janina88 ale štve mě to taky ostatním přeci neberu názory, myslela jsem že tady si máme radit a pomáhat a ne se urážet atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
24.7.12 10:19

@Janina88 Jojo, prsa jsem takový měla, teda teď ještě trochu povyrostly, ale úměrně se vším ostatním. Mám nahoře už 4 kila, ale vůbec nevím kde!!! 8o Už mě to začíná štvát, že žádný vyloženě těhotenský bříško nemám, rozšiřuju se tak nějak postupně celkově, vypadá to, jako bych jen tloustla… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
24.7.12 10:21

Tak to je ten kočár :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1181
24.7.12 10:22

@Janinka1983
Mám radost že alespoň někdo tady :mrgreen: promiň :mrgreen:, já už mám 7 kilo na hoře z prsou 3jek mám 5ky. a tloustnu taky tak nějak úměrně a bříško abych pravdu řekla se mi začiná zvedat až teď 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
24.7.12 10:27

@Janinka1983 Že ty jsi ráno spolkla pecku? Já mám trochu větší, řeknu pak chlapovi ať mě vyfotí. Já už se nevejdu do svých kalhot. A to jsem nic nepřibrala, spíš má 2 kila dole. No zítra budu muset na kontrole trošku zalhat :mrgreen:. Naštěstí mě tam neváží, jen se ptají kolik vážím.
@MonikaL Mě je úplně jedno, za kolik budeš mít kočárek, jak jsem psala ráno, proti gustu… Jen mi to prostě přijde jako vyhození peněz. No a je mi taky jedno kolik potkám lidí se stejným kočárkem a jak píše Dafii, nepočítám s tím, že se v zimě nějak zvlášť budu prohánět po ulicích, spíš až na jaře a pak hlavně v létě. Já bych za to za kočárek nedala a to si to taky můžeme dovolit. Ale každá z nás všech má hodnoty nastavené jinde. Nějak jsem si nevšimla, že bych tě urážela, pouze jsem vyslovila svůj názor, to se snad může. Jinak kolébka je moc hezká :-)Tímto se tady s Váma holky loučím, protože tam, kde nemůžu říct, co si myslím, a hned proto prý urážím, nemám co dělat. Mějte se všechny hezky, ať Vám miminka rostou a v prosinci máte bezproblémový porod :kytka: :kytka: :kytka:

Příspěvek upraven 24.07.12 v 10:31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
24.7.12 10:27

@Janinka1983 jani tak to bude určitě holka :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
24.7.12 10:28

@Janina88 To jsem taky ráda, že je na tom někdo podobně, jako já a začínám se těšit na 20.tt, že už se mi ten pupek třeba taky začne trochu zvedat :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
24.7.12 10:29

@Bananas hodnoty mám na správném místě chi aby mé vymodlené detátko jezdilo v tom nejlepším a nejkvalitnějším a aby se tam cítilo pohodlně :pankac:

Příspěvek upraven 24.07.12 v 10:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
24.7.12 10:30
@MonikaL píše:
@Janinka1983 jani tak to bude určitě holka :pankac:

Kéž by!!! :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
24.7.12 10:31

Holky, já mám mín kilo než před otěhotněním. To jak jsem tenkrát zhubla ty čtyři kila, jak jsem tři dny byla jen na cole, tak od té doby jsem nabrala dvě kila, takže jsem pořád na tom mín, než jsem nebyla těhule. Ale bříško mám už velký :-) Tak já už jsem druhorodička, ty první nemají vidět bříška tak brzo :kytka:
Moni - já bych si kočárek nekoupila tak drahý, bych se bála ho vůbec používat, takovej drahej :-) Ale já jsem byla vedená žít skromně, to samé můj muž, takže to máme tak :-) Mně by pak štvalo, že mi do něj někdo v mhd drcá, že ho mám podřený, to se stane, ani nevíš jak.. Takže já bych z toho byla akorát na nervy :-) Nebo dítě ti to různě pokydá :-) Ale jak říkám, já žiju skromně, já šetřím i na sobě.. Alička chodí i tak jak princezna, dědí věci po sestřence a ta je má luxusní, takže jsem pak ráda, když mi pak jiná kámoška nabídne i horší věci na lítačku ;) A naše holčina je opravdu na ušpinění šikovná, věci měníme i třikrát denně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1181

@MonikaL
Myslíš že když je malé břicho bude to holčička??? Já jsem na tom podobně jako Janinka a v pátek mi DR řekl že to bude holčička :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015

@Janinka1983 mě ten test nakonec tedy vyšel :potlesk: tak tobě taky vyjde, kdy jdeš na dalši kontrolu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1181
24.7.12 10:32

@MonikaL
A jsem zvědavá jakej test???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...