Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Janinka1983 Já ti nevím holka, ale z tvého kočárku mám pocit, že je spíš letní? Nevím proč.. Ale kola jsou sice velká, ale nijak terénní, bych zvolila spíš nafukovací s terénním vzorkem ![]()
@Kamka33 Jojo, máme tu novou sjezdovku, prý nejdelší v ČR, je to tu 2 roky a ještě jsem tam nebyla
A ten kočárek je dobře zateplený, tedy aspoň mi to tak bylo řečeno. Ale ještě nekupujeme, ještě máme v plánu nějaké výlety za kočárky, tak uvidíme.
Ahoj holky tak výsledky krve na vrozené vady dopadly dobře takže začínám nakupovat! jinak nevim, ale myslím že už mám pohyby ale nejsou to žádnéé bublinky, ale kopanečky, nebo jsou to střeva
ale břicho se mi boulí pěkně
je to legrační
@MonikaL Gratuluji k dobrým výsledkům
A co budeš nakupovat jako první???
@Janinka1983 v sobotu jsem byla v malvíku a koupila kolíbku k postely nádhernou i s kolotočem a tento týden budu objednávat kočár protože se na něj čeká až 3 měsíce tak at ho do zimy mám doma ![]()
@MonikaL A kolíbku chci taky vidět
A pochlub se, že máš všechno do modra ![]()
No já i kdybych věděla, co to bude, tak určitě nebudu kupovat jen tu jednu barvu, známým řekli, že to bude holka a ejhle narodil se kluk. Dokud mimčo neuvidíš na vlastní oči, tak swi nemůžeš být ničím jistá. A švagrová zase říkala, že jedni její známí byli dokonce na plodové vodě, měli mít holku a pak měli dvojčata kluky, na genetice jim vyměnili výsledky. To je teprve na pár facek. No a naštěstí já nemám ráda růžovou, takže u nás nehrozí růžová invaze ![]()
@Janinka1983 Jani kolíbka je hnědo bílá a kočárek bude černo bílí ![]()
http://www.malvik.cz/…lebka-Regina
http://www.malvik.cz/…orbicka-2012 ten bude akurát v jiné barvě kterou nemají a musí se objednat
@Bananas naštěstí vše bude univerzální a růžového nic nekupuji kdyby to byl opravdu ten kluk ![]()
@MonikaL
a na kolik vyjde ten kocarek, je mocn hezky..libi se nam take jednoduche tvary a zadne zbytecne kapsy a raseni ![]()
Jinak my budeme mit asi Roan Marita 04-s´k…odzkousen v praxi. Pekne houpa, velka kola do terenu a neutralni barva…libi se nam ale pouze korbicka, sportak si pote koupime nejspis jiny a mensi..kdyz uz bude mimi v lete sedet. ![]()
Dafii:my máme taky roan marita, a pro miminko je fakt super ta hluboká verze na zimu skvělá a krásně houpe a další plus sou ty polohovatelný zádíčka v hluboký korbě, když měl malej rýmu moc se to osvědčilo, měla sem ho v hluboký korbě do 8 měsíců a vešel by se i dýl a navíc se kočárek líbil je to taková miminkovská klasika ale sporták je děsnej, kupovali sme pak jinej
monikal:ten tvůj vybranej kočárek se mi moc líbí