Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@MonikaL Já jsem to viděla hned, když vím, kde mám hledat, tak je to úúúúúúplně jasně vidět
![]()
@Bananas píše:
@Janinka1983 No v poledne jsem tam slyšela takové kňučení a jíkání, tak nevím, co to bylo, jestli škytání nebo mám v uších bludy
Tak to se prcek hýbal, takhle jsou tam slyšet pohyby ![]()
@Janinka1983 No taky mě to napadlo, že se tam hýbe, ale tak víš, já to zkoušela poprvé, musím to ještě vychytat ![]()
@Bananas To poznáš za chvilku, když je mimčo vzhůru a hýbe se, tak tam je občas takový to jakoby zakvílení, až to někde dost trhá uši, ale když spinká, tak slyšíš jen srdíčko a nic jiného, občas třeba jen slaboučký pohnutí. No je to krásný a díky tomu, že můžu miminko takhle slyšet, tak jsem klidná a i na kontroly chodím úplně v klidu ![]()
@MonikaL No jasně, úplně ukázkově jsou vidět kuličky i pindík, jasnej kluk
Taky už bych chtěla mít takovou jistotu.
@Janinka1983 Tak to já nevím, jestli to budeme chtít vědět. Babičky by chtěly, ale já nevím ![]()
@Janinka1983 byla to náhoda, nejdřív taky říkal že to bude tak 50na 50 a pak se to takhle hezky ukázalo ![]()
@Janinka1983 tak to mě nespí asi nikdy, občas se mu povede kopnout přesně do poslouchátka a to je bolesst v uších, poslouchám skoro každý den aspon 10 vteřin
A jak jste na tom s bříškama? mě za poslední dva týdny staršně vyrostlo a už ho neschovám už je takový hezký těhotenský malinký
@MonikaL Taky už mi roste a od pupku nahoru mám takovou hnědou čáru a trochu mi vyrašily chloupky na bříšku. Chlap říká, že je to izolace na zimu, aby nebylo Kulíškovi zima ![]()
@Bananas tak tu čáru nemám, ale chlupy mám snad všude
prý to u kluků bývá tak u mě by to sedělo
@MonikaL
dekujeme za krouzek, koukali jsme na to s manzelem a nebyt krouzku tak jsme v koncich…:D a co je ten druhy vybezek nad tim?
@Dafii to je kousek nožičky, ale jelikož je má skrčené tak nejdou celé vidět jen u zadečku a pak chodidla u dělohy naproti pindíkovi