Duben 2012 //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
584
12.7.12 12:25

Ahoj holky, tak k tématu pokojíček, my dětský pokojíček máme ale není zrovna moc velký, tak ted řeším jak ho předělat aby se tam vešly dvě děti a hlavně všecky jejich věci a hračky, ale zatím bude mimčo spát s náma v ložnici a až později půjde za starším synem do pokojíčku, taky si nedokážu představit že by mimčo spalo někde jinde než já a když si vzpomenu jak často sem prvního v noci kojila tak to bych byla pořád jen na cestě mezi pokojíčkem a ložnicí:0)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hanak
12.7.12 15:23
@heli111 píše:
Ahoj Holky, my to budeme mít tak, že si s miminkem udelam pokojíček v jeho budoucím pokoji, kde s ním zatím budu spát. Přítel pracuje převážne v noci a musí se pořádně vyspat, tak nebudem v ložnici.
Chtěla jsem se zeptat: bolí vás také nekdy tak břicho? Mě ted bolelo hodně v podbřišku dole a na pravé straně uplne nahoře. Ale snad to bylo z toho, jak se natahují vazy.

Bolí. A někdy fakt hodně, třebas když se přetočím z boku na bok, ze zad na bok atd., tak to tak hodně zatahá, že je to fakt au au! Ale jestli tě to bolí víc, soustavně, raději si dojdi k mudr, ať ti dá magnezium nebo si sama kup to nejsilnější, co je k dispozici bez receptu, v lékárně. Ať se děloha sklidní.

• Citovat
  • Upravit
437
12.7.12 16:45

HAnak: ne zas moc velké bolesti nemám. Doufám jen, že je to opravdu z vazů. MAgnesium už mam ale doma. JAk často se může pít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hanak
12.7.12 17:34
@heli111 píše:
HAnak: ne zas moc velké bolesti nemám. Doufám jen, že je to opravdu z vazů. MAgnesium už mam ale doma. JAk často se může pít?

ty máš rozpustný? Kolik mg obsahuje každá tableta?

• Citovat
  • Upravit
437
12.7.12 17:40

HAnak: ano rozpustný. Jedna tableta ma 250 mg hořčíku a 150 mg acidum ascorbicum

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hanak
12.7.12 17:45
@heli111 píše:
HAnak: ano rozpustný. Jedna tableta ma 250 mg hořčíku a 150 mg acidum ascorbicum

Lepší by byly standartní nerozpustné tablety, ale budiž… běžně se dává 500mg / den, takže můžeš zkusit buď jednorázově dvě rozpustit a vypít nebo jedna ráno, jedna večer. Ale pro větší efekt se fakt dává ta silnější dávka, chce to vyzkoušet. Když ti zabere ta slabší či silnější dávka a bolesti se umírní, pak víš, že to byly možná lehčí kontrakce, ale je to už ok. V každém případě, pokud to opravdu zabere, pak to musíš říct svému lékaři, že jsi měla tento problém a magnezium ti pomohlo, on by ti pak předepsal speciální lékárenské, co je jen na předpis právě proto, že je silnější a dává se hlavně těhulkám, které mají problémy s nežádoucími kontrakcemi. A taky budeš víc sledovaná, pro jistotu :)

• Citovat
  • Upravit
437
12.7.12 17:56

HAnak. Díky za info. zatím to nejsou opravdu velké bolesti, tak jsem v klidu. Už ti přišel ten druhý angelsouns?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
12.7.12 20:50

Ahoj holky tak k pokojíčkům: máme volný pokoj takže bude pokojíček tam i když ze začátku budu mít postýlku vedle sebe, ale pokojíček chci mít pro něj připravený :pankac: jinak pořád se kontroluji a nevím zda už to jsou pohyby nebo n e, ale dnes od rána takový jako tukání srdíčka pod pupíkem nalevo a nebo jako když mi na tom místě ztvrdlo břicho nebo něco jako křeč :nevim: ale žádný šimrání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
12.7.12 20:52

@Janinka1983 jani tak jak si dopadla v malvíku? chystám se tam na konci prázdnin :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
13.7.12 07:55

Ahoj holky, ráda bych se k vám přidala. Jmenuji se Zuzka a s manželem jsme spolu 10 let. Po roce v CAR a neúspěšných IUI jsem letos podstoupila IVF a světe div se, hned se to povedlo a to jsem měla jenom jedno vajíčko :-). Holt zázraky se dějí stále. Termín porodu mám zatím 31.12., tak jsem zvědavá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3792
13.7.12 08:28
@Bananas píše:
Ahoj holky, ráda bych se k vám přidala. Jmenuji se Zuzka a s manželem jsme spolu 10 let. Po roce v CAR a neúspěšných IUI jsem letos podstoupila IVF a světe div se, hned se to povedlo a to jsem měla jenom jedno vajíčko :-). Holt zázraky se dějí stále. Termín porodu mám zatím 31.12., tak jsem zvědavá :lol:

Gratuluji ;) Jinak máme stejný termín porodu :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
13.7.12 09:30

Ahoj Zuzko: vítej :mavam:. Já jsem teké po ivf (druhý pokus´). Ten první se nezdařil. V dubnu jsem něštěstí také našla dvě čarky :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
13.7.12 09:58

@Bananas Ahoj Zuzko, vítám tě a gratuluji k miminku v bříšku :kytka: Já mám termín porodu 2.1. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
616
13.7.12 10:01

@Bananas Ahoj:) taky gratuluji! My máme TP 23.12. tak jsem zvědavá, které datum si miminko nakonec vybere :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
13.7.12 10:04

Ahoj holky, tak z Malvíku jsem teda zklamaná :? Představovala jsem si to jinak, nikdo se nám nevěnoval a zase tak moc tam toho nebylo… Ale aspoň jsme si s manželem ujasnili představu o kočárku a pokojíčku, tak alespoň k něčemu to bylo. Kočárek budeme kupovat v retro stylu, s velikýma nafukovacíma kolama, protože tady u nás jsou šílený zimy a hromady sněhu, tak potřebuju nějaký „teréňák“ :mrgreen: Jinak kočárky s těma otočnýma kolečkama jsem úplně zavrhla, blbě se mi s tím manipulovalo a znám se, jsem nervák, strašně by mě to rozčilovalo, jak se to celý vrtí a dělá si co chce :roll: To jsou kočárky spíš do města a ne k nám na zapadákov… A co se týče pokojíčku, budu miminku dělat jeho vlastní, mám pro něj velikou místnost, kde bude mít postýlku, přebalovák, komodu a skříň, hračky, prostě vše, ale ze začátku bude na noc samozřejmě s náma v ložnici, asi v košíku nebo v kolíbce, chci si pořídit takový ten pojízdný košík na doma, abych mohla dát mimčo do obýváku, do ložnice, na balkon, prostě kde bude potřeba. A přes den budu mimčo zkoušet dávat spinkat do postýlky v pokojíčku, ať si tam zvyká. Takže tak to mám vymyšlené a už se nemůžu dočkat, až začnu dělat na tom pokojíčku :potlesk: Jen potřebuju znát pohlaví, 16.8. jdu na 3D ultrazvuk, tak snad se maličké ukáže :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí