Duben 2012 //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
171
10.7.12 20:34

@mikki 25 kombinované kočárky seženeš i za míň než za dvacet tisíc. Já chci kombinaci a dvacet tisíc teda rozhodně nedám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hanak
10.7.12 20:36
@lidus86 píše:
@hanak Já taky teda pohyby ještě necítím, jen jednou se mi zdálo, že možná něco, ale jistá si tím teda rozhodně nejsem. A navíc si nemyslím, že by to bylo něco špatně, četla jsem myslím, že běžné je až od dvacátého týdne…

Liduš, to by bylo špatně něco se všemi mými třemi dětmi, já pohyby cítila vždycky brzy, u prvního od 16. týdne, další dva od 15. týdne, tentokrát vyjímečně něco od 14.ého, ale opravdu zřetelně už týden.
Zase jsem mimo tabulky :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
171
10.7.12 20:42

Jo jasný, to já tomu věřím, jen si myslím, že se vůbec nic neděje, když Dafii ještě nic necítí.. protože já teda taky ne, ono asi než se to přes ty mý špeky propracuje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
10.7.12 20:49

@lidus86
rekla mi, ze jako prvorodicka je nejlip rozpoznam vecer az si lehnu do postele a budu v absolutnim klidu..tak jsem zvedava:-)…clovek ani poradne nevi co ocekavat ;)
@hanak
mne je 27 let a doufam, ze vysledky budou uspokojivy, abych nemusela na dalsi vysetreni 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
10.7.12 20:54
@Dafii píše:
@lidus86
rekla mi, ze jako prvorodicka je nejlip rozpoznam vecer az si lehnu do postele a budu v absolutnim klidu..tak jsem zvedava:-)…clovek ani poradne nevi co ocekavat ;)

Jo tak to já zkouším, večer si lehnu na gauč, hladím bříško a čekám a pořád nic:-D Jednou jsem cítila něco jiného než co znám, ale to bylo u vaření a v klidu to rozhodně nebylo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hanak
10.7.12 21:02

Holky, tak rozhodně to špatně není. Ono prvorodičky někdy vnímají mimčo až mnohem dýl a i vícerodičky jsou různého druhu, mělké, hluboké.. a od toho se odvíjí i citlivost vůči pohybům.
Já jsem asi mělká, i podle bříška, co mám, takže i možná proto prcka cítím už takhle brzy. V tom 14tt to bylo spíš jen ojediněle, když se fakt vzapřel o vnější břišní stěnu, v tom místě jsem pak cítila jakoby tlak, jako když něco zevnitř tlačí.. v 15.tt pak tu a tam jako když jemně praskne nějaká bublinka, ale fakt se na to musel člověk zaměřit a být úplně v klidu, jinak to ani nevnímá.. a teď už tak ten týden klasické kopanečky, jako když někdo zevnitř lehce ťuká na dveře (tedy na bříško). Ale taky to není pořád a jsou hodiny a hodiny, klidně i půl den, kdy není cítil lautr nic, protože prcek je natočený směrem k vnitřní břišní stěně a poklepy tam na tu stranu ještě cítit opravdu nejsou :)

• Citovat
  • Upravit
616
11.7.12 00:15

Ahoj :) tak jswm dnes byla na KO, utz taky nedělala jen rychle zkontrolovala srdíčko, změřily tep, zvážily a objednaly na velký utz na 21.tt to bude na začátku srpna. Na další KO jdu 31.7. ještě před tím utz. Miminko zatím taky ještě necítím. Jednou jsem měla pocit, že jsem cítila něco zvláštního, když jsem ležela, ale to už je delší donu a asi to podle mě bylo úplně něco jiného :) Mám pocit, že jak už si to moc přeju cítit a jak se na to zaměřuju, tak cítím i to, co cítit nejde :) Ale dnes mi doktorka říkala, že příští týden už by měly být cítit tak uvidíme, jsem už zvědavá, nedokážu si vůbec představit, jaký to je pocit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
11.7.12 06:27

@theresque Je to jak by ti tam praskla bublinka nebo tě „okusovali“ rybičky… něco takového…poprvé jsem to cítila cca 3-4 dny zpátky při venčení psa - to jsem si nebyla jistá zda je to ono, a včera večer, když jsem ležela na gauči a koukala na telku tak jsem cítila kopaneček podruhé… a to už jsem si jistá byla… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
11.7.12 08:50

@lucillee Děkuji za rady, včera už jsem se poprvé sprchovala střídavě studenou a teplou vodou, už jsem o tom slyšela, ale vždycky jsem se toho bála, nemám ráda studenou vodu, ale teď už mě okolnosti donutily a zvládla jsem to v pohodě, tak snad to pomůže. A krémem mažu už asi 6 týdnů. Co jsi brala za těhu vitamíny?? Já mám Femibion 400, už ho beru jen obden, ale mám strach to vysadit úplně, nevím proč, měla bych asi pocit, že může miminku něco chybět a to já nechci, tak pro jistotu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1532
11.7.12 08:51

Ahoj holky, ono s těma pohybama je to u každé jiné já u prvního cítila kolem 18.tt a tak počítám cca 14 dní a budu taky cítit, i když dneska ráno když jsem ležela na břiše, tak mi přišlo, že to cítím, oťukávání v místech kde by teď mimčo mohlo být tak uvidíme.
co se kontrol týče, přijde mi, že jsem uplně mimo, jdu příští týden 18. a jen na krev, snad mě i prohlídne, co jsem těhotná tak mě vyšetřoval snad jen na začátku a ani si tím nejsem jistá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
11.7.12 08:51

Jinak pohyby zatím necítím, netrpělivě na to čekám, ale zatím nic. Dnes jedeme s manželem do Hostivic do Malvíku okouknout kočárky a pokojíčky, jen abychom měli nějakou představu, co vlastně chceme a kolik to asi bude stát, nakupovat samozřejmě ještě nic nebudu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
616
11.7.12 08:59

@KeyTynka Tak to gratuluji k tomu, že už miminko cítíš :) Já jsem právě ležela dost natažená na posteli a něco jsem si četla a najednou jsem měla pocit právě takové bublinky, ale to bylo jak píšeš taky tak před 2 nebo 3 týdnama a od té dob nic. Tak jsem si říkala, že to asi nebylo ono :) tak jsem zvědavá, kdy ucítím něco podobného podruhé :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8660
11.7.12 10:18

@Janinka1983 Já taky nesnáším leeeedovou vodu, ale překonávám se až teď v těhotenství a fakt se cítím skvěle, hlavně jak byla ta vedra tak mi ta studená udělala moc dobře :) Mám to teď jako takový rituál :lol: a fakt vidím, že kůže je hezky vypnutá. Včera jsem mluvila s kámoškou co je měsíc před porodem a říkala jak poctivě mazala bříško, ale strije se jí udělaly jen na stehnech kde se nemazala-i když je to samozřejmě dost individuální. :nevim:
Brala jsem Mamavit, nějak mi první padl do oka, neměla jsem pro to žádný racionální důvod ani doporučení, říkala jsem si, že ty vitamíny budou podobné. Brala jsem ho už asi měsíc předtím než jsem otěhotněla až do 14.tt. Teď už jen DHA(rybí tuk) a obden železo, mudr. mi říkal, že vitamíny nejsou potřeba od 2.trim pokud jím vyváženě a nezvracím.

Tak hezky okoukněte kočáry a hoď sem nějaké tipy, já se do malvíku taky chystám, ale asi až začátkem srpna, po dovče a velkém utz ve 20tt. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8660
11.7.12 10:28

Pohyby zatím necítím, ale párkrát před spaním se mi stalo, že bylo v bříšku cítít nějaké vlnění…ale zatím nic výrazného. Dneska jsem ráno po delší době poslouchala srdíčko přes Angelsounds a mlel se tam prcek pěkně, nejdřív bylo srdíčko vpravo najednou vlevo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
11.7.12 10:45

Ahojky, právě tady čtu na co jsem se vás chtěla zeptat a to na pohyby, také ještě nic necítím, ale myslím že je opravdu brzy, jednou když jsem se předklonila jsem cítila bublání, ale od té doby asi nic ani nevím jak to pořádně poznat takže si počkám na pořádné kopance, jinak v pondělí jdu po měsíci na kontrolu :dance: po kočárkách koukám, ale nemám ještě vybráno na konci srpna vyjedu a osahám :D a pokojíček vybraný mám, aspon něco :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí