Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
No já když byla na tom prvním screeningu, tak mimčo spalo, musela jsem chodit po chodbě, aby se probudilo a bylo aktivní. Pak to sice byla ruka nahoru, noha nahoru, hlava dolů, jak tam cvičilo, ale super zážitek. No nevím, podle mě to ještě nejde poznat co to bude, ale nevím, nejsem doktor ![]()
@Bananas tak se podívej na mé video a uvidíš že to jde poznat
mám i kamarádky kterým to řekli ve 13-14 týdnu
@MonikaL
my se prave na to tvoje video divaly a nic tam nevidime:-)
@MonikaL Však já na to koukala hned a nic jsem neviděla
a v jakém čase to tam je vidět, jsem asi slepá ![]()
Příspěvek upraven 17.07.12 v 20:56
Ahoj holky, tak po dnešním ultrazvuku musím konstatovat, že test pohlaví nezafungoval
pan doktor našel pindíka, zatímco test mi určil holčičku! Samozřejmě to ani teď není jisté, ale přecejen to vypadalo dneska spíš na chlapečka!
Holky, když si chci udelat metřík, tak to po mě chce jen dnešní datum a cas a nic vic .Kde zadam neco, podle ceho to bude merit. Treba den poceti nebo termin porodu???
@heli111 Když půjdeš na tento odkaz: http://lilypie.com/…ty_step1.php tak jen v prvním kroku vybereš pozadí, v druhém obrázek a ve třetím termín porodu a další detaily a metřík je hotový ![]()
@lucillee
tak gratulujeme k chlapeckovi, vypada to ze se v prosinci narodi samy kluci:)
nebo tady nekdo ma uz predpovezenou holcicku? ![]()
Ja mám předpovězenou spíš holčičku, ale ještě jdu za týden na velký utz tak uvidíme, minule mělo mimčo mezi nožkama pupeční šnůru a doktor říkal že nám nemůže jistě říct co to je ale že pytlíka nevidí takže se přiklání spíš k holčičce ![]()
normálně holky včera sem ležela ve vaně a mimčo kopalo tak že se mi třáslo bříško, i manžel to zřetelně viděl