Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Dafii Já mám jedny džíny a jedny kraťasy. A pak 2 sukně až na zem, v těch se mi chodí neljépe. No na ty trička jsem narazila, když jsem tak brouzdala po internetu, tak jsem se zásobila. Ale jsem nepochopila, že v eshopu je měli dražší než na aukru, jedno o 100 Kč, což je dost a pak jsem koupila 3 za 500 a mohla jsem jakoukoliv barvu i velikost, tak mám 2 na teď a jedno až ze mě bude kulička ![]()
@Bananas
se nam vyfot jako brichacek
at vime oc prichazime:-) a popr. objedname ![]()
@Dafii Mám tyhle: http://www.babytricka.cz/katalog.php?…
pak ty samé s dlouhým rukávem a pak ještě tyhle :
http://www.babytricka.cz/katalog.php?…
ale bez potisku, to mi přijde docela drahé ![]()
@Bananas
zda se mi, ze tehotenska moda zacala byt stejny business jako veci pro mimi:/
mas pravdu za obycejne triko bez potisku je to dost… ![]()
@Dafii No právě jsem je našla na aukru a byla levnější, tak jsem si je koupila. Jinak máš pravdu, ale v čem by měl chudák člověk chodit.
Bananas: to jsou pekny trička, taky jsem o nich přemýšlela, ale zatím jsem si koupila trička v H&M a jedny kalhoty.
Holky, dneska jsem rozbila zrcadlo. Nikdy jsem moc pověrčivá nebyla, ale ted v těhotenství nad tím docela přemýšlím
ach jo
Ahoj holky. Tak jsem dneska byla na tom ultrazvuku a pan doktor mi oznámil že výsledky screeningu jsou negativní, ale jsou tam nějaké divné hodnoty, tak mě raději posílá na podrobný ultrazvuk do Ostravy.Tak jsem tam volala a objednala mě na 6. srpna. Tak jsem z toho taková nesvá. Ach jo ![]()
@Petronie ahojky, tak já jsem výsledky nezkoumala, doktor mi řekl, když je to negativní, je to ok. Tak nevím, co tě straší?? Já to beru, že je mimi v pořádku a hotovo
Byla jsem dnes také na utz, drbalo se na bradě, hezké
Pohlaví ale neukázalo ![]()
@Petronie A tak víš jak, doktor se jistí, neboj, to bude dobré. Já jsem se rovnou objednala na podrobný UTZ do Olomouce na 13.8., byli jsme tam i na I. screeningu a budu mít klid, chodila jsem tam do CARu a i na genetice jsme byli tam.
@heli111 No mě se právě líbilo, že by se daly nosit i normálně, jen budou ve předu trochu nařasené. A musím říct, že sedí pěkně i materiál je dobrý. A je tam elastan, takže se budou natahovat spolu s bříškem. ![]()
@Petronie Musíš věřit, že to bude dobré! Oni někteří doktoři posílají na ty podrobné jen pro jistotu, když je tam o něco jinačí hodnota.
@Petronie Nenervuj se, Dr se jenom jistí. Když je screening negativní, tak je miminko určitě zdravé!!!
Ale je mi jasné, že tě to vyděsilo, musíš věřit ![]()
@Bananas Já jsem z Červené Vody, je to taková prdel na rozhraní Orlických hor a Jeseníků
Jsme prostě v horách a o to jsou ty zimy horší. Letošní leden jako katastrofa, navíc máme dlouhou příjezdovou cestu k baráku, kterou si musíme prohrnovat samozřejmě sami a když nám přes noc napadne 60 cm sněhu, tak nejedem ani do práce
No hrůza děs, mám pocit, že s kočárkem vyjedu asi až v dubnu ![]()
@heli111 Já na pověry nevěřím, ale je mi jasné, že teď v těhotenství nd tím přemýšlíš, ale určitě to bude dobré, neboj ![]()
@Janinka1983 Nebo nasadit na kočárek řetězy. Taky si to nedovedu představit, až napadne sníh, tak to bude zajímavé ![]()
@Bananas Teď mě napadlo, jestli nedělají kočárky s lyžema místo koleček??? Do toho bych šla ![]()