Duben 2012 //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1015
24.7.12 09:28

@Janina88 náš stát má stejně zvláštní pravidla na určité skupiny lidí třeba placené kojné, neplacení u dr, no to se vždycky tak rozčílim :zed: a nejvíc když je vidím jet z globosu taxikem a ostatní lidi se tahají s taškama pešky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
24.7.12 09:29

@Kamka33 já si budu jistá až to budou velké kopance asi, a to jsem hubenour, mám teprv kilo nahoře t je 56kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1181
24.7.12 09:32

Já dostanu kočárek od kamarádky, vetšinou chci stejně nosit v šátku a pak na jaře až bude sedět koupíme pořádný kočárek k bruslím, autosedačku mám po neteři takže taky ušetříme no já se totiž vyžívám v tom čím víc můžu ušetřit típ líp :mrgreen: A to abych řekla peněžně na tom jsme dobře jen je mi líto kupovat když je okolo mě spoustu použitých a stále kvalitních věcí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
24.7.12 09:34
@MonikaL píše:
@Bananas :D víš nechci kočárek se kterým tady jezdí každá cik… :D takže si hold musíme připlatit

A to je jako důvod si kupovat drahý kočárek? Mě je úplně jedno, v čem oni vozí své děti, i kdyby stál ten jejich 100 tis., tak já si kvůli toho nekoupím za 105. Jako promiň, ale tohle je padlé na hlavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
24.7.12 09:38

@Bananas líbí se mi levnější kočárky ale většinou stim vidim nějakou c,,,takže opravdu takový kočárek nechci tak jsem chtěla kočárek který tu moc není a je kvalitní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
24.7.12 09:40

@Bananas mě to třeba vadí, že bych šla po městě a potkala 10c… se stejným kočárem hlavně aby byl levný a já ušetřila :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
24.7.12 09:45

Kamco me by spis zajimal ten za 2tis.. takovy jsem jeste asi nepotkala…:)tim nechci rict, ze bude spatnej, ja budu mit pujcenou korbicku Roan marita - kombinace bila kozenkova korbicka, bezova latkova striska s 1 kytickou ;)
az bude mimi sedet koupime mu teprve nejaky sportak nad kterm budu üremyslet…popravde si myslim, ze s miminkem v prosinci a v lednu moc jezdit nebudem..a pak na ty 3 mesice nez bude sedet staci! to ten sportak pak dostane teprve zabrat a bude jezdit mezi lidi :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1181
24.7.12 09:46

No jo no každý máme holt ty priority hozený jinde, já bych to taky neřešila, ale všichni nejsme stejní, já jsem se to mu zasmála z důvodu toho že teď budeme kupovat auto do města a jeho pořizovací cena je 30 tisíc :mrgreen: V podstatě je levnější než ten kočárek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1181
24.7.12 09:49

@Dafii
No za 2000 se dá sehnat na internetu, ale musíš joooo hledat, některé maminy peníze opravdu neřeší a pak ty kočárku střílí takhle pod cenou, mám s tím i skoro osobní zkušenost…kamarádka takhle koupila za 1500kč opravdu zachovalý kočárek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
24.7.12 09:49

Holky tak rada, tak se neptejte kolik co stojí, člověk který na to má a celý rok na to šetří si pak může dovolit i kočárek za 50tis. proto chodíme do práce abychom si pak dovolily to co chceme a na cenu koukat nemusely, jak to tak vidím kdybych napsala že stojí 10tis. asi by byl klid :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1181
24.7.12 09:54

@MonikaL
Mončo asi jsi holky špatně pochopila, ale já to chápu tak že vlnu zájmu nestrhla cena kočárku, ale to že si ho vlastně pořizuješ kuli tomu, aby jsi neměla kočárek jako každá ci…Jinak si myslím že pokud na to máte a jste ochotní to dát tak proč né… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
24.7.12 10:00

@Janina88 at se jim to líbí nebo ne jsou to mé důvody proč si ho pořizuji třeba proto že je lehký, manipulace snim je suprová, skládá se jednou rukou, je kvalitní, neobsahuje žádné škodlivé látky a líbí se nám jelikož tu žádný takový nejezdí, no promin ale každýho věc přeci proč si ho pořizujeme, někdo si pořizuje kočár jen kvůli ceně a to mě zase přijde škoda když čekáme na mimčo tak dlouho tak proč ted na něm šetřit, každý má své důvody tak proč mu to hanit? at si to každý nechá pro sebe přeci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
24.7.12 10:02

Ahoj holky, tak jsem se dnes ráno vyfotila, tady je moje bříško v 17.tt, ale myslím si, že tam nic vidět není, takové jsem měla kolikrát i před otěhotněním :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
24.7.12 10:05

@Janinka1983 ty jsi těhotná :D vždyt tam nic nemáš ty hubenoure

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1181
24.7.12 10:06

@MonikaL