Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@MonikaL Moni, to jsem ráda, že jsi s kočárkem spokojená. My právě do auta hledali zase skladné golfky, i když vzhled se mi až tak nelíbí.. Ale tak dětátku je v nich dobře, akorát je škaredej ![]()
@Kamka33 právě že je i skladný a vejde se mi do fabie takže super dnes jsem ho objednala ![]()
@Janinka1983 píše:
@hanak Mooooc gratuluju k chlapečkovi, je to opravdu krásně vidětAle moc mě to teda nepotěšilo, já těm testům moooooc chci věřit, taky mi ukázaly holčičku, no uvidíme, co nám řeknou 16.8.
Tu diskuzi o testech pohlaví jsem samozřejmě četla, i mnohé další ![]()
@mikki 25
tak doufam, ze nam pak napises jak jsi dneska dopadla, drzime palce nejen drobeckovi, ale i tobe at te ty bolesti hlavy polevi…
me bolela hlava minuly tyden, vzdycky to zacalo po obede a neustoupilo to az do vecera, jsem si i rikala, jestli mi deloha netlaci na nerv. zakonceni nebo tak neco…ale bolest silena! ![]()
Tak hlásím že mi pan doktor řekl že už si můžu koupit něco růžového, tak doufám že se neplete jinak ho uškrtím
jinak mimi je naprosto v pořádku odpovídá 20.týdnu termín porodu máme 13.12.2012,a ty moje bolesti hlavy jsou pravděpodobně z únavy a změny hladin hormonů ale ještě mi doporučil abych si zašla na vyšetření očního pozadí.
@mikki 25 Gratuluji k holčičce, snad jí ten pindík už „nenaroste“ ![]()
@mikki 25
GRATULACE! a ticha zavist..taky uz bych chtela vedet jak jsme na tom:) Doufam, ze bude vsechno jak ma byt a doroste to manko ![]()
@Jarmila6
Gratuluji k chlapeckum, alespon doplnis mansaft a budes mit hezke trio:-)
Ahoj, citite uz nektera pohyby? vsude ctu, ze u prvorodicek je to citit az treba kolem 25tt, ja uz je ale citim nekdy od 19tt a neni to zadny bublani ale fakt kopance ![]()
@dencina já to mám taky tak nejdřív se m začalo boulit bříško ated už cítím kopanečky žádné motýlí křídla ani bublání ![]()
@dencina píše:
Ahoj, citite uz nektera pohyby? vsude ctu, ze u prvorodicek je to citit az treba kolem 25tt, ja uz je ale citim nekdy od 19tt a neni to zadny bublani ale fakt kopance
cítím je už hodně dlouho, ale teď to už jsou občas pořádné šťouchance
![]()