Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
ahojky, zas otravuju ![]()
V časopise jsem se dočetla o testu na pohlaví miminka, je funkční asi od 10. tt, máte s tím někdo zkušenosti? Funguje? Vyšlo Vám to?
díky Zuzka
Ahojky,já o tom taky četla,ale ne že je to tady,ale myslím že v USA. ![]()
Už jsem tu nějakou diskuzi četla. No, určitě to někomu vyšlo a určitě to někomu i nevyšlo. Tohle je podle mě trošku sázka do loterie. údajně se výrobce dušuje, že pokud se narodí dítě opačného pohlaví, tak vrátí peníze za test. No, asi se mu to vyplatí, protože pravděpodobnost, že to vyjde, je tak 50 procent a ne každý komu to nevyjde, bude schovávat účtenku aby mohl po porodu reklamovat ![]()
http://lekarnaaleky.cz/shop.php?…
anonyní já našla tohle, myslím že mi zvědavost nedá a vyzkouším ho
Četla jsem o tom dost a vycházelo to půl na půl, takže k prdu, ikdyž ti vyjde třeba holčička, tak si jí nebudeš moct být až do UTZ ve 20tt. jistá…Takže k čemu to vlastně je, ani vybavičku si podle toho nemůžeš nakoupit, pokud nechceš mít potom sladkýho růžovýho chlapečka..
K ničemu.
Zuzi test jsem si sehnala já i kamarádka z naší diskuze a ani jedné z nás nevyšel
mě ukazoval holku a mám kluka, u kamarádky naopak
takže škoda peněz, už bych to neudělala ![]()
Ahoj , v pondělí tu jedna diskuse přesně na tohle téma byla. „test na pohlaví miminka…“ tak si to najdi a uvidíš že je to blbost. Já si taky dělala a vyšla mi holka, a mám chlapečka. Určitě je to škoda peněz.
Já bych tomu asi moc nevěřila…tedy nevím z čeho to určuje tipuju že z moči…a když to sai doktoři na 100% neurčí tak brzy?? Nevím no
![]()
xangel87 píše: Četla jsem o tom dost a vycházelo to půl na půl, takže k prdu, ikdyž ti vyjde třeba holčička, tak si jí nebudeš moct být až do UTZ ve 20tt. jistá…Takže k čemu to vlastně je, ani vybavičku si podle toho nemůžeš nakoupit, pokud nechceš mít potom sladkýho růžovýho chlapečka..K ničemu.
No jo no, ale ono to vychází půl na půl i bez toho testu, že jo…
![]()
Taky jsem četla, že je to na houby, 50 % je dost vysoká pravděpodobnost, aby se mockrát trefili…
jojo už jsem tu diskuzi četla, a prdím na to, za tisícovku pak raději pořídim něco pěknýho pro mimčo, hlavně že výrobce slibuje 90% úspěšnost
zase další šmejd na tahání peněz z lidí
to je správný rozhodnutí. Nestojí za to. Když si ještě pár týdnů počkáš tak ti to poví z ultrazvuku, a budeš to vědět za darmo a s jistotou. Dneska už mají ultrazvuky takové, že jen málo kdy doktor splete. TAk hodně štěstí.
![]()
A jaký test jste použily? Zjistila jsem totiž, že ten americky od IntelliGender má obráceně barvy než ten od Best Baby, který se prodává u nás. Nejde mi do hlavy, proč by ty barvy měly být obráceně. Pak by bylo zajímavé zjistit kdo používal jaký test a komu to vyšlo a komu ne.
http://www.novinky.cz/…-ditete.html
http://www.holkanebokluk.cz/
Psala jsem na Best Baby a paní mi odpověděla toto:
Dobry den , vim o tom asi je ve vyvojove slozce cinidlo, ktere reaguje barevne naopak, na reagci testosteronu. Best Baby Gender
Což se mi moc nezdá.