Test pohlaví dítěte

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10142
18.3.11 19:58

no, nevím, jak moc to je spolehlivé, já si např. vloni dělala test a vyšel negativní a za 9 měsíců jsem porodila :mrgreen:
takže zase všemu už nevěřím…ale nezavrhuji :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JitkaEliášOskar
1.6.11 07:24

Nekupovat!!!

Zdravím,
a zároveň chci apelovat na všechny maminky, aby tento test nekupovaly, protože je naprosto nespolehlivý. Já si ho udělala cca ve 22. týdnu těhotenství a píší, že od 13. týdne je 100% výsledek zaručen! Vyšla nám jasná holčička a 23.5.2011 se nám narodil jasný chlapeček.:-) Takže maminky NEKUPOVAT!!!, je to jen tahák peněz a reklamní triky, ale jejich garance 100% výsledkem je prostě sprosťárna. Mimochodem koupila jsem si test pohlaví Best baby.

• Citovat
  • Upravit
1
1.6.11 13:09

Taky radím NEKUPOVAT!!! Nám naopak vyšel chlapeček a narodila se nám holčička. Raději bych za ty peníze koupila něco miminku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
28.12.11 17:33

Měla jsem dva testy, Best baby a Gender maker, oba ukazaly holčičku a máme zdravyho a krásnýho chlapečka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
10.1.12 17:38

Ahoj, já test vyzkoušela. Protože máme doma už jednoho kluka, holčičku jsem prostě chtěla… navíc mám moc moc možností koupit krásné oblečky po holčičkách od kamarádek. Výsledek testu byl přízniví - holčička!! Takže jsem se 22. týdnu těšila a dnes jsem dostala ledovou sprchu na velkém UZ. Je to kluk jako buk !!!! :cert: :cert: Takže :( Test bohužel nedoporučuji. Je to 50 na 50 a s výsledkem stejně nemůžete počítat… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
10.1.12 17:50
wirkyna píše:
Ahoj, já test vyzkoušela. Protože máme doma už jednoho kluka, holčičku jsem prostě chtěla… navíc mám moc moc možností koupit krásné oblečky po holčičkách od kamarádek. Výsledek testu byl přízniví - holčička!! Takže jsem se 22. týdnu těšila a dnes jsem dostala ledovou sprchu na velkém UZ. Je to kluk jako buk !!!! :cert: :cert: Takže :( Test bohužel nedoporučuji. Je to 50 na 50 a s výsledkem stejně nemůžete počítat… :(

Hele, taky jsem si přála holčičku, ale kdyz vylezl malej, nevymenila bych ho za nic na světě :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pawel
9.2.12 11:53

Taky jsme test vyzkoušeli. V 15. týdnu. Ano, podle testu 100% holčička. Ještě se to nenarodilo, tak nemůžu nic na tuty napsat, ale 2 doktoři podle ultrazvuku (nezávisle na sobě) potvrdili chlapečka. Holčičku nepotvrdil žádný ultrazvuk. Spíš ale věřím tomu ultrazvuku.
test byl drahý a evidentně k ničemu.

• Citovat
  • Upravit
8265
9.2.12 20:23
zuzka.mamka píše:
ahojky, zas otravuju :oops:

V časopise jsem se dočetla o testu na pohlaví miminka, je funkční asi od 10. tt, máte s tím někdo zkušenosti? Funguje? Vyšlo Vám to?

díky Zuzka

Ahoj, ja uz o nem taky slysela-je teda dost drahej a nerekla bych, ze 100% a v Cine je zakazany..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pawel
10.2.12 06:54

v Číně je zakázána spousta nesmyslných věcí - internet, donedávna i mobily…
test pohlaví dítěte je v Číně zakázán z toho důvodu, že kvůli čínské politice jednoho dítěte v rodině (narodí-li se - zejména v některých provinciích - druhé dítě v rodině, rodina musí zaplatit poměrně velkou pokutu a stát pak rodině nepřizná žádné příspěvky na vylepšenou). A protože v číně má žena stejnou cenu, jako pes (obrazně řečeno) a hlavou rodiny a pokračovatelem rodu je vždy muž, tak v momentě, kdy se rodina má rozhodnout jen pro 1 dítě, vždy (no dobře, na 99%) to bude muž. Čili pokud dáte těhotné číňance nástroj, jak určit pohlaví dítěte včas na případnou interrupci, tak to za každou cenu udělá.
Bohužel jiný kraj - jiný mrav a evropan těžko pochopí chování a uvažování asijských civilizací těžce zatížených tradicemi. Když je takový číňan či japonec schopný pro zachování cti v rodině spáchat i sebevraždu (harakiri, kamikadze…) tak si dokážu lehce představit, že pro stejné principy mu nebude ani trochu dělat problém spáchat vraždu - byť vlastního, ještě nenarozeného potomka

• Citovat
  • Upravit
6578
10.2.12 07:11

Já teda test nezkoušela, ale četla jsem o něm. A když tady vidím, kolika lidem to nevyšlo, tak je téměř jasné, že je to jen na tahání peněz z lidí. To už se mi zdá větší pravděpodobnost vyzkoušet kyvadlo, které mě i dvěma kamarádkám vyšlo přesně. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
10.2.12 12:08
Pawel píše:
v Číně je zakázána spousta nesmyslných věcí - internet, donedávna i mobily…
test pohlaví dítěte je v Číně zakázán z toho důvodu, že kvůli čínské politice jednoho dítěte v rodině (narodí-li se - zejména v některých provinciích - druhé dítě v rodině, rodina musí zaplatit poměrně velkou pokutu a stát pak rodině nepřizná žádné příspěvky na vylepšenou). A protože v číně má žena stejnou cenu, jako pes (obrazně řečeno) a hlavou rodiny a pokračovatelem rodu je vždy muž, tak v momentě, kdy se rodina má rozhodnout jen pro 1 dítě, vždy (no dobře, na 99%) to bude muž. Čili pokud dáte těhotné číňance nástroj, jak určit pohlaví dítěte včas na případnou interrupci, tak to za každou cenu udělá.
Bohužel jiný kraj - jiný mrav a evropan těžko pochopí chování a uvažování asijských civilizací těžce zatížených tradicemi. Když je takový číňan či japonec schopný pro zachování cti v rodině spáchat i sebevraždu (harakiri, kamikadze…) tak si dokážu lehce představit, že pro stejné principy mu nebude ani trochu dělat problém spáchat vraždu - byť vlastního, ještě nenarozeného potomka

no vsak ja vim, ze je to kvuli tem potratum :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
13.2.12 13:35

Ten test je založen na ph v moči. Bohatě stačí koupit v lékarně obyčejný ph papírky za pár kačer. Kyselejší moč ukazuje na kluka a zásaditější na holku. Ale samozřejmě to taky pokaždý nemusí vyjít :P No, ale aspoň vás to nebude stát tisícovku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.5.12 12:33

Ahoj já si dělala taky z USA ukázal mi holčičku a doktor mi dnes řekl,že pokud to nebyl pupečník tak je to kluk :) ale že ještě uvidíme. Pokud to nevýjde tak jsem mohla za 1000kč koupit něco pro miminko a néé blbost :) no jo zvědavost je zvědavost.:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1788
29.5.12 12:39

Přesně tak, taky jsem měla, ukázalo mi to chlapečka.. A prd mám holčičku :-D
/jinak jak tu někdo psal, že ultrazvuky jsou jistější../, tak si myslim, že vůbec.(viz můj příklad. čtyři UZV vždy chlapeček) a mám holčičku :-D.
Tak že počkat si až do porodu je asi nejlepší :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.5.12 18:54

mě to ukázalo holčičku a dnes mi potvrdili chlapečka takže vyhozený peníze.. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí