Duben 2012 //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4611
26.8.12 14:31

@Lea239 Kažedému se líbí něco jiného, někomu se zase může příčit v puse jméno Pavel. Je každého věc, jak své dítě pojmenuje. Ale rozhodně mi od Tebe přijde nadřazené se o nějakém jméně vyjadřovat fuj…

Příspěvek upraven 26.08.12 v 14:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
26.8.12 14:35

@Bananas Mám stejný názor :pankac: Je opravdu každého věc, jak si dítě pojmenuje, každému se líbí něco jiného a kritizovat není na místě, ještě takovým stylem… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
26.8.12 14:56

A víceméně už jsme se rozhodli i pro kočárek. Asi koupíme Firkon Verano Long.
Byli jsme ho obkouknout v Polsku a vypadá dobře a paní velice příjemná, záruka 2 roky, servis atd. Navíc to tam mám co by kamenem dohodil a zbytek došel pěšky, takže nebude problém s případnou reklamací. Barevných kombinací tam bylo cca 30, tak jsme si zatím ani nevybrali. Všechny byly moc pěkné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
26.8.12 16:24

@Bananas A kde v Polsku jste byli?? Taky se tam chceme vydat ;) Chci tam koupit i pokojíček, vyjde to tam až o 50% levněji!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
26.8.12 16:40

Tak já bydlím v Českém Těšíně, takže jsem byli jen na druhé straně řeky v polském Těšíně :-). Ono se stejně většina kočárků vyrábí v Polsku, tak proč u nás platit zbytečně více. Ta trojkombinace tam vyjde na 7600 Kč a u nás jsem ji na internetu viděla za necelých 9000. Paní tam měla i postýlky, ale tu jsme si vyhlédli v IKEA.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1075
26.8.12 16:45

Jaka je v mym nazoru nadrazenost? kdyby nektera z vas rekla, ze pavel je fuj, tak z toho taky nebudu delat drama…mela jsem za to, ze muzu napsat, co chcu, ne jen to, co bude ostatnim po chuti a cim budu mazat med kolem pusy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
26.8.12 17:43

@Bananas Jak často chodíš na kontroly se štítnou žlázou?? Už ti nějak zvyšovali dávku? Já jsem před otěhotněním brala Euthyrox 100 6× týdně, před šesti týdny mi to Dr zvedla na 7× týdně, ale pořád Euthyrox 100. Minulé pondělí jsem byla zase na krvi, tak budu zítra volat na výsledky a jsem zvědavá. Jen doufám, že bude malá v pořádku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
26.8.12 17:45

@Lea239 Tak si ten příspěvek po sobě znovu přečti a třeba tam tu nadřazenost najdeš. Tvůj názor ti nikdo nebere, ale napsat, že jméno, co vybral někdo jiný pro své dítě je FUJ, je docelá hloupé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
26.8.12 18:13

No do teď jsem chodila každý měsíc na krev. Teď mi dr. říkala, že stačí až v 30. týdnu, že se to nejvíce hlídá v první polovině těhotenství. Já před otěhotněním brala Letrox 50, pak mi to zvedli na 75 a pak na 100 každý den, ale to se jí zdálo moc, tak beru Euthyrox 88 každý den. nejdůležitější to je stejně prví 3 měsíce, kdy ještě miminko nemá vlastní štítnou žlázu a bere všechno z Tebe. Teď mi dr. říkala, že už si ty látky vytváří samo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
26.8.12 18:21

@Lea239 Jak píše @Janinka1983 přečti si to po sobě, jak hážeš špínu na jméno, které se Tobě nelíbí. Přitom, když vezmeš zdrobnělinu Pavlíček a Tobiášek, tak mají stejně písmen, takže nevím v čem je to druhé zdlouhavé. Nikdo Ti tvůj názor nebere, ale taky by to chtělo trochu taktu. Myslím, že napsat, že se Ti to a to jméno nelíbí, je přece jen lepší než psát fuj. Prostě se někomu to jméno líbí a tak to je. Já taky vím, že je spousta Terezií, ale co, nám se to jméno líbí a upřímně je mi jedno, jestli jich bude milion nebo jedno. Vybírat podle toho, kolik těch jmen už je, je trochu uhozené na hlavu. Já měla ve třídě ještě dvě holky, které se jmenovaly stejně jako já a vůbec mi to nevadilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
795
26.8.12 18:23

Aaa, Lea239 zase vali :lol: doporucuji vsem zucastnenym zlehcit tema a precist si tuto diskusi: socialni neandrtalec. kdyz Lea posledne nazvala predporodni pripravu hraze „kravinou“, tak mne napadlo, ze to asi nemysli zle.. ze proste rika veci tak, jak si mysli a nechape, ze obcas ma clovek drzet usta, jinak bude netaktni :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1075
26.8.12 19:30

Se z toho zhrouti svet, ze jsem napsala fuj…pavlicek je taky hnusna zdrobnelina a v zivote jsem neslysela nikoho, kdo by ji takto pouzil. bezna zdrobnelina je pavlik a to je kratsi,slunicko.vy jste taktni az na pudu, ja to napisu presne tak, jak si to myslim. u me lidi vedi, na cem jsou. nemam sice moc pratel, ale 1.jsou to poradni pratele a 2.nemam absolutne potrebu se zalibit vsem a je mi to u zadku. a kdo neunese obycejnou kritiku na hloupy jmeno, tak je hrozna cita a s takovym clovekem si nemam co rict.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1075
26.8.12 20:13

A jen pro upresneni jsem nerekla, ze predporodni priprava hraze je kravina. Rekla jsem, ze je kravina vyhazovat sileny love za gumovej balonek s hadickou epi-no, kdyz staci masazni olej a tu hraz masirovat… To je diametralni rozdil v tom, cos napsala ty, petro

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
26.8.12 20:49

@Lea239 V tom případě nechápu, proč se tady vůbec vyjadřuješ když si s náma nemáš co říct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
26.8.12 21:18

@Lea239 Že by nikdy nikdo Pavlovi neřekl Pavlíčku?? To si nemyslím. Jinak kritiku lze snést úplně v pohodě, je jasný, že ne všechno se všem líbí, ale kritizovat takovým stylem, jaký jsi tady předvedla, je opravdu dost hloupý. A že říkáš přesně to, co si myslíš, není nic k obdivu. Tohle dělají děti. Dospělý člověk by měl přemýšlet nad tím, co říct a co ne, aby zbytečně neurážel a nepohoršoval lidi kolem sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí