Duben 2012 //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
762
28.8.12 12:44

Já mám zatím dvě kila nahoru, bříško už začíná růst, ale na to že čekám dvojčátka tak to prý není vidět :cert: Kluci se tam taky pěkně melou, čím dál víc a častěji, větčinou se střídají ale cítím je snad všude :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
28.8.12 17:09

Tak ja mam holky dneska za sebou snad uspecne OGTT a jsem rada, ze uz to nebudu muset absolvovat znova 8) a jinak kdyz vidim ty vase musi vahy tak je mi do :,( ja uz mam nahore 8kg, je asi tim, ze mi nebylo spatne ani jeden den a porad neco jim:/,..brisko mi narostlo za cca posledni 3 tydny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
28.8.12 17:32

Dafii, buď v klidu, já už mám nahoře taky 8 kilo, nejsi v tom sama :-*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19071
30.8.12 09:52

@Dafii Nezoufej - jsem na tom stejně :-) ani jednou špatně a nahoře 9kg :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
30.8.12 09:55

Teda holky, kde k těm kilům chodíte? Já mám 1 kilo navíc a to jím trochu více než normálně, ale nepřecpávám se. Ale miminko roste jak má :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19071
30.8.12 10:07

@Bananas @Janinka1983 Holky, vsimla jsem si Vaseho rozhovoru o kocarcich z Polska…mam to tam trochu z ruky, ale premyslela jsem to z nejakeho Polskeho eshopu objednat…nemate nektera odkaz na nejake jejich stranky?
Prave kdyz jsme byli kupovat kocarky, tak jsme zjistili, ze 90% z nich se stejne v Polsku vyrabi, proto me napadla tahle varianta :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
30.8.12 10:09

@Pherenike Tak to nevím, zkus pohledat na internetu. No to je právě to, proč ho koupíme v tom Polsku, že se stejně skoro všechny vyrábí tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
30.8.12 10:30

@Pherenike Já vybírám vše tady www.dino.sklep.pl , je to největší obchod v Polsku, my tam teda pojedeme, i když to máme 6 hodin cesty 8o, ale koupíme tam celý pokojíček, kočárek a ještě se porozhlídneme, co tam mají zajímavého ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
30.8.12 10:32

@Bananas Já ti vůbec nevím, kde k těm kilům chodíme, sama tomu nerozumím :zed: :zed: :zed: Rozhodně nejím víc, než normálně, ze začátku jsem toho navíc ani moc sníst nemohla, ale je pravda, že jsem si zas častěji dopřávala sladké, které jsem teda nikdy moc nebaštila. Ale že bych toho sežrala tolik, abych přibrala 8 kilo, to teda ne!!! :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
30.8.12 12:05

Tak tohle mi přišlo od uživatelky jménem Lea : nauc se cist, huso. napsala jsem, ze to jmeno ve mne vyvolava pocit NADRAZENOSTI nositele a mela jsem na mysli primo jmeno tadeas. Tobias mi pripomina nekoho neohrabanyho, jak medveda.asi te nikdy nenapadlo, jak moc ovlivni jmeno charakter cloveka, co… Na tobiase se da jeste volat tobi, ale tadeas? dyt je to hrozny..a znovu rikam fuj, mysli si co chces.me tady naky nany z emimina muzou skrabat zada, nikdo nema pravo me soudit a obzvlast, kdyz me ani jedna neznate.tak si nehrajte na partu, co musi drzet pri sobe.je to nechutne povrchni a falešný…

Jinak bříško mi už taky pěkně roste a nahoře mám už 7 kilo :? Ale hlavně, že je malý v pořádku :lol: Kočárek jsme si vybrali X lander movie 2012, půjdeme se na něj ještě teda podívat, ale moc se nám líbí a jsou na něj i dobré recenze :) Chtěla jsem se ještě zeptat, nemáte někdo problémy se spaním? Nějak nemůžu poslední dobou spávat, buď mě vzbudí malý, což je fajn, ale většinou pobolívání bříška :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
30.8.12 12:23

@Elisa616 No hezky se Lea projevila. O to celou dobu šlo, ne o to, že se každému líbí to a to jméno, ale o způsobu jejího vyjadřování. Tím, co Ti napsala, přesně ukázala jaká je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
30.8.12 12:50

Bananas

Přesně tak, naprosto souhlasím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
30.8.12 12:55

@Elisa616 Mně taky Lea psala pár vzkazů, takže nejsi jediná, je trapná a nejhorší na tom je, že si myslí, jak my všechny jsme hloupé a ona je nejchytřejší :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
30.8.12 12:57

A mě naštěstí nic, protože, i když to nedělám, tak bych jí poslala někamn a použila bych na ni peprnější výrazy, že by se nestačila divit. No holt, jediná ona je hvězda a my ostatní jsme husy a slepice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
30.8.12 12:59

Tohle mi napsala: Taky jsem si udelala obrazek – ses jedna z tech, kterym clovek nesmi nic rict, potoze je prece tehotna a chran buh s tebou v cemkoliv nesouhlasit. Sezralas vsechnu moudrost sveta, protoze ses prece mamina! Takovy lidi opravdu nesnesu, uz hodne dlouho mam pocit, ze timhle webem vladne demence matek, taky proto jsem par mesicu otalela s registraci a dalsi dva mesice se skoro vubec k nicemu nevyjadrovala a jenom vrtela hlavou nad vasima diskuzema, protoze mi to fakt hlava nebrala. a jeste ti reknu jedno: ze se takhle slusny a rozumny clovek nevyjadruje? ze ty ses ve vsi slusnosti a rozumnosti prvni pokusila urazit primo mou osobu tim, zes prohlasila, ze jsem hloupa…tims mi akorat dokazala to, ze ackoliv ses starsi, tak jsem o neco chytrejsi nez ty. maucta, bobecku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí